- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Halkın büyük çoğunluğu nefret etmiyor , oylardan anladığımıza göre..
Mevcut parlemanto içerisinde akp den daha fazla bu oyu hak eden kimse yok diye düşünüyorum. Olsaydı geçmişte belli olurlardı . Olsaydı en azından şimdi belli olurlardı.
Bukalemun gibiler. Meclisten beslenelim kıyıdan köşeden de muhalefet oluruz , bu bize yeter. Taşın altına elini sokmaya gerek yok diyenlere mi oy verelim ?
Ayrıca gerçekten bu forumdaki akp nefreti ve bu nefretin üzerine hdp yedir oyum diyen kişiler beni yüzde yüz inanarak akp ye oy vermeye karar vermene vesile oldu.
28 Subat sürecinde f.g'yi yağlayan ballayan Karaoğlan Ecevit gorememisse tehlikeyi Erdoğan'in da görmemesi gayet normal eğer bu adamın o vakitlerde yurtdışına gitmesine müsaade edilmiş ve taviz verilmisse demek ki sadece akp ve secmenine yigmamak lazım birazda şapkayı kendi önlerine koysunlar, madem tarafsızlık söz konusu herkes doksun etegindeki taslari.Hayır değiller, çıkarlar çatıştı diyorum ve dostluk bitti...
RTE Gülen'den alacağını aldı, F.G fazlasını istedi o noktada da çıkarları çatıştı ve oyunlar dönmeye başladı.
Ben kimsenin böyle bir düşmanı fark edemeyeceğine asla ve asla inanmıyorum. Yani bu kadar alenen olan ve herkesin seslendirdiği bir durumdu bu.
Mesela Ergenekon'un düzmece olduğunu bas bas bağıranlara karşılık, kimse alenen silah gömmez, yapmayın bu askerler senelerce emek vermiş vatana, nasıl teröre destek olur, oyun dönüyor denirken RTE hepsini zevkle içeri tıkıp bela okumadı mı? Sonra ölen öldü, yıllarca bu adamların haysiyeti kırıldı, terörist damgası yediler, aileler ok oldu, intehar ettiler, çocuklar babasız kaldı, kadınlar eşsiz, 7 yıl sonra bu kumpasmış, deliller sahteymiş yapoan da cemaat denildi. Askerleri içeri alan polisler kahraman olup rütbeleri yükseltilirken, şimdi onlar içeri tıkıldıYani ne diyebilirim ki, bunları fark etmedik demek, çocuk kandırmaktan daha saçma. Eee be adam biz bunu 8 yıl önce gördük sana yeni mi dank etti. Azıcık düşünen de anlar bunu. Nedense de kumpaslar Cemaatle ters düşünce ortaya çıktı.
Hükümet her işini F.G'ye gördürdü, sonra tüm pisliği ona attı. 2010 KPSS skandalı dahilArtık arkada neler dönü neler kimbilir. Bunlar kukla da oynatan kim bilmiyorum. RTE'ye karşı cemaatin ipi çekildi, tersi de olabilirdi.
Ufffs işte bunlara alenen olurken hala AKP'nin suçu yok denilmesini hazmedemiyorum. Bu kadar kolay rüzgarı kendi taraflarına döndürmeleri inanılır gibi değil. Başka ülkede olsa hapse tıkılırdı, TR'de baş tacı ediliyor.
Tamam nefret etmiyor diyelim,ama bir gerçek var ortada konu din iman olunca bazı halkımız körü körüne bağlanıyor bunlara.Ortada olan biteni görmeyen yada görmek istemeyen kişilerde var.
Konu din olunca vatandaş galeyena geliyor veriyor oyları..
Sadece din kısmının görüldüğünü düşünmüyorum herkes tarafından.Velev ki sadece onun için oy vermek istiyorlarsa haklarıdır. Evet bir çok konuda feraha erildi.
Bende sadece din kısmından rahatsız olunduğu için çoğu kişinin düşman olduğunu düşünüyorum.
Kabul edelim ki her konuda baskı vardı..
Bir cümleyi karıştırarak üç dört defa yazıyorsunuz. Dolayısıyla hem uzun oluyor hem karışık.
Yine söylüyorum , inandığı için vermek var birde , sadece hasetlikten, kinden, nefret ettiği parti kazanacağına, katil partiler kazansın mantığıyla oy vermek var..
ve bu kişiler devamlı ve devamlı gosteriş için ( bu oylardan sonra sadece yaygara içinolduğunu düşünüyorum ) , vatan bölünmez, yok akp nasıl olurda görüşür v.s diye konuşmuşsa zamanında gülerim.
Şuan canlar , evler yanıyor. Ne konuşsak boş.
Kazen
Yorumsuz anket acilamiyor mu? Yorumsuz olup tum bolumlerde sabit konu olarak??
Secim ertelenebilir laflari dolaniyor ortalikta ne kadar dogru bilmiyorum da bu baslik cigrindan cikmadan bisey yapilsa?
İnsanların tasvip etmedikleri partiye hasetlikten, kinden, nefretten oy verdiğini düşünmüyorum. Bu oy verenlerin arasında proflar, müdürler, toplumda üst katmanda yer alan insanlar da var, bunların beynini bu kadar küçümsemek, basit bir kıskançlık için HDP'ye oy verdiklerini iddaa etmek yanlış.
HDP'ye oy verilmesini anlayışla karşılamam ama verene bakıcaksak, verdirene de bakmak gerek. Neden bir önceki seçimlerde değil neden şimdi? AKP daha doğrusu RTE nerede hata yaptı ve neden kendini düzeltmek varken bu derece hırsına yenik düştü.
Hani oy oranı %1-2 düşer, oy verenlere lanet edersin de bunca insan neden HDP'yi kaçış gördü, AKP neden bu kadar seçmen kaybetti, vatan haini olduğu için demeyin, alakası yok... Oy evrenler AKP'yi HDP'den daha büyük tehdit olarak görüyor, maalesef durum bu. Haa siz vatan haini diyebilirsiniz bu insanlara, beni ilgilendirmez.
28 Subat sürecinde f.g'yi yağlayan ballayan Karaoğlan Ecevit gorememisse tehlikeyi Erdoğan'in da görmemesi gayet normal eğer bu adamın o vakitlerde yurtdışına gitmesine müsaade edilmiş ve taviz verilmisse demek ki sadece akp ve secmenine yigmamak lazım birazda şapkayı kendi önlerine koysunlar, madem tarafsızlık söz konusu herkes doksun etegindeki taslari.
Al gülüm ver gülüm çıkarlar çatışmaya görsün yeter ki
Akp yi hdp den daha fazla tehdit görmeleri mi aklıyor hainliklerini ? Hangi mantık böyle düşünür ?
Prof. , müdür olunca ne oluyor ; beyinleri ve kalpleri seçilmiş mi oluyor ?Bu mantığı anlamadım.
Prof.tanda katil olur..
Ecevit gördü ya da görmedi meselemiz 15 yıl öncesi mi gerçekten?
Ecevit zamanında ki F.G ile şimdi F.G de bir mi? O zaman bir vaiz iken şimdi koskoca ülkemde paralel kurmuş (?) bir örgüt lideri.
Hangisi neye ne kadar göz yummuş, hangisinin akılsızlığı ülkede neye mal olmuş ortada.
Bence eski defterleri açmak çok anlamsız, zira ben eski hükümetlkerin de bi haltı becerdiğini düşünen biri değilim...
Onlarda AKP'ye oy verenleri hain görüyor. HDP ile sürece imza atan, Apoya sayın diyen, dağdan adam indirip iş veren bir partiye oy vermenin HDP'ye oy vermekten farkı olmadığını söylüyorlar.
Algıda seçici olmaya gerek yok, zamanında HDP ile aynı masaya otururken AKP hain değilse şimdi onlara oy veren de değildir. Ya da her ikisi de haindir.
Merhaba,
Maalesef olmuyor
Ecevit gördü ya da görmedi meselemiz 15 yıl öncesi mi gerçekten?
Ecevit zamanında ki F.G ile şimdi F.G de bir mi? O zaman bir vaiz iken şimdi koskoca ülkemde paralel kurmuş (?) bir örgüt lideri.
Hangisi neye ne kadar göz yummuş, hangisinin akılsızlığı ülkede neye mal olmuş ortada.
Bence eski defterleri açmak çok anlamsız, zira ben eski hükümetlkerin de bi haltı becerdiğini düşünen biri değilim...
Onlarda AKP'ye oy verenleri hain görüyor. HDP ile sürece imza atan, Apoya sayın diyen, dağdan adam indirip iş veren bir partiye oy vermenin HDP'ye oy vermekten farkı olmadığını söylüyorlar.
Algıda seçici olmaya gerek yok, zamanında HDP ile aynı masaya otururken AKP hain değilse şimdi onlara oy veren de değildir. Ya da her ikisi de haindir.
anam hala yazışıyorsunuz ayoll sabahtan beri bir mola ..verin kızlarrBu bir çözüm süreciydi. Ve kabul etmelisiniz ki şehit haberlerinde çok çok azalma olmuştu. Ortalık durulmuştu. Silahlar bırakılmıştı.
İkisi nasıl aynı olabilir. Birisi pkk nın ekmeğini suyunu, silahını veriyor , diğeri konuşuyor.
Hayır değiller, çıkarlar çatıştı diyorum ve dostluk bitti...
RTE Gülen'den alacağını aldı, F.G fazlasını istedi o noktada da çıkarları çatıştı ve oyunlar dönmeye başladı.
Ben kimsenin böyle bir düşmanı fark edemeyeceğine asla ve asla inanmıyorum. Yani bu kadar alenen olan ve herkesin seslendirdiği bir durumdu bu.
Mesela Ergenekon'un düzmece olduğunu bas bas bağıranlara karşılık, kimse alenen silah gömmez, yapmayın bu askerler senelerce emek vermiş vatana, nasıl teröre destek olur, oyun dönüyor denirken RTE hepsini zevkle içeri tıkıp bela okumadı mı? Sonra ölen öldü, yıllarca bu adamların haysiyeti kırıldı, terörist damgası yediler, aileler ok oldu, intehar ettiler, çocuklar babasız kaldı, kadınlar eşsiz, 7 yıl sonra bu kumpasmış, deliller sahteymiş yapoan da cemaat denildi. Askerleri içeri alan polisler kahraman olup rütbeleri yükseltilirken, şimdi onlar içeri tıkıldıYani ne diyebilirim ki, bunları fark etmedik demek, çocuk kandırmaktan daha saçma. Eee be adam biz bunu 8 yıl önce gördük sana yeni mi dank etti. Azıcık düşünen de anlar bunu. Nedense de kumpaslar Cemaatle ters düşünce ortaya çıktı.
Hükümet her işini F.G'ye gördürdü, sonra tüm pisliği ona attı. 2010 KPSS skandalı dahilArtık arkada neler dönü neler kimbilir. Bunlar kukla da oynatan kim bilmiyorum. RTE'ye karşı cemaatin ipi çekildi, tersi de olabilirdi.
Ufffs işte bunlara alenen olurken hala AKP'nin suçu yok denilmesini hazmedemiyorum. Bu kadar kolay rüzgarı kendi taraflarına döndürmeleri inanılır gibi değil. Başka ülkede olsa hapse tıkılırdı, TR'de baş tacı ediliyor.
farketti ama örgütlenmesine izin mi verdi diyorsunuz,pekii neden yaptı bunu kendi bacağına sıkmak için mi ?
onunla ilgili paylaşmıştım bir kez daha ergenokon ve balyoz davalarında kişisel görüşünü ve yanlışlığını belirttiğini ancak önüne net delil ve kanıtlar konduğu için susmak zorunda olduğunu .......
neyse bu terör olaylarının ak parti kendi lehine çevirmek için patlak verdiğini savunanlardansınız
peki şu an ben olsun bi başkası olsun en fanatiğinden tutun herkes naptık biz napıyoruz diye kendini sorguluyor
acaba oyumuzu doğrumu kullanıyoruz diye sorguluyor
eğer insanlar oy vermemeyi düşünmeye başladıysa bu terör olaylarının ak partiye getirisimi olmuş oluyor götürüsümü
getirisi varsa nerede ?
götürüsü varsa o zaman nasıl kendi başlatmış oluyor bu olayları
ki
suruç katliamından 10 gün önce kck değilmiydi çözüm sürecini bitirdiğini açıklayan
bağlantı kurmaya çalışıyorum gerçekten .....
bu şeref yoksunlarını şımartan f.g örgütünün müridleri değilmi -medya değil mi
çünkü naptı adamlar baktılarki oy alabiliyorlar e medya zaten melek yüzlü aday olarak tanıtarak arkasında durmadımı
bu arada oy alabiliyorlar derken nedense 7 haziranda hiç trafo muhabbeti geçmedi ancak şimdiden kasımın kedilerinin masalları yazılmaya başlandı
yani o adamlar belki %10 olurlardı medya ve televizyon maskaraları sayesinde (onlara sanatçı denmez)
kendisini buğday ambarında sandı zaar
ee bu seferde operasyonlar başladı burdada bi çok kişide gördük
mhpnin teklifine sıccak bakanlar dahi terörle müzakere değil mücadele edilir diyenler dahi savaş dursun operasyon dursun biz barış istiyoruz demeye başladılar
şu an 81 ilin barosuda pkk ya operasyon dursun diye dilekçe vermedi mi ?
yok yani inanılmaz kafam karışıyor ne nerede kiminle nerede kimin eli kimin cebinde kim kimin altına yatmış fahişelik yapıyor
haaaaa bööyle taaa kocaman bi açıdan hatta hayalperest yada şizofrenik açıdan bakacak olursamda
bi türlü kafamdanda atamadığım bi ihtimalde aslında hala bir arada oldukları ve bütün halkın algısıyla oynayıp güçlenmeleride olabilir ve bu sayede gerçekten medeniyetler ittifakının asıl amaçlarına birlikte hizmet ettikleri ve sadece ben ya da ak partililerin değil sizlerin mhplilerin chplilerinde uyduklarını gösterir bu
ki işte durum o zaman gerçekten vahimdir
( ilk oyumu geçen sene cumhurbaşkanlığı seçiminde ve bu sene 7 haziranda vermek nasip oldu)
evvelinde vermek istemediğimden değil nasip olamadı başka başka durumlar yüzünden
neyse şimdide ille ak parti demiyorum ancak yinede ak parti diyebiliyorum başka bi seçenek göremediğim için )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?