• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
An itibariyle Dağlıca'da 15 şehidimiz olduğu söyleniyor, burda millet neler söylüyor.
Size söylenecek söz bulamıyorum.

15 şehit nedir ki öyle tiplemeler var ki her yazdığımı üzerine alınıyor...

450.000 üye var ama ne yazsam ilginç tipler bana yazdı diye trip atıyor...

Bizimd eişimiz var 450.000 kişide ben şuna mı dedim diye açıklama yapacağız ?

Fikrimi degistirdim.Oy kullanmayacagim.Isaretledim de.
400 milletvekili alana kadar kan dokulecegine istedikleri olsun.Oyum bosa gitsin.
Koltuk sevdası arkadaşım eğer dökülen kan bile umursanmıyorsa ne için kullanmalı oyu ?Oy kullanılacak adam gibi adam olan bir parti lideri var da bizmi göremiyoruz ?

15 şehit nedir ki öyle tiplemeler var ki her yazdığımı üzerine alınıyor...

450.000 üye var ama ne yazsam ilginç tipler bana yazdı diye trip atıyor...

Bizimd eişimiz var 450.000 kişide ben şuna mı dedim diye açıklama yapacağız ?

Benim artık sözüm mözüm kalmadı, öyle diyorum olmuyor, böyle diyorum olmuyor, 2 Yaşında bebe ölür topikte mevzu partilere gelir, şehit haberi olur konu partilere gelir. Ya bir kerede acıda birleşin, üzüntünüzü dile getirip çekilin, siyasetinizi diğer topiklerde yapıyorsunuz Nasılsa.

Demokrasiden bahsederler ama farklı düşünenlere dikte ederler, diktatörlükten şikayet ederler fakat sadece bizim sesimiz çıksın diğerleri sussun isterler.

Bak şimdi bunu da tek taraf üstüne alınacak, Kazen bize laf çaktı, Mune de bize yükleniyor denilecek.
Ki denirse de şaşırmayacağım, şurda şu bölümde tüm partilerin destekçilerine yazdığım ikazlar bir tarafa atılır, son yorum olay olur.

Grup deriz yine keza aynı, çok değil şurda 3 topik okusunlar içinde CHP HDP AKP MHP ve Cumhurbaşkanı'nın haber olduğu, görsünler ordaki grupları, herkes kendi fikrine yakın olanla nasıl birlik oluyor, alim olmaya gerek yok, azıcık Gözlem yetiyor.

Trollük deniyor vs, ya KİB'lere Bakıyoruz biz, sonrasında da o kiblerin yapıldığı topiklere, el insaf biri ah ediyor ama ah eden kendilerinden olunca kib yok, diğer taraftan ah eden olursa el butonda.

Üye topikte sadece eleştiri yapar yine KİB.

Tahammülleri kalmamış, her iki tarafta onlar gitsin biz kalalım derdinde.
Bunca açıklama bile belki hata ama işte içimdekini demeden duramıyorum.
Biz burda şehit diyoruz, onlar kavgada.

ben hala çözüm sürecinden yanayım ve hala sauvunuyorum. ama akp bunu yapmamış gibi ortaya çıkanlara lafım. yarbaayıda destekliyorum.insanın acısına saygı duymak gerekir..o acılı halde söylenen hiçbir şeye kızmamak. tam tersi o adamı avutmak gerekirdi
tarihi geçmişi yok sayamazsınız. bunlar oldu. yakın geçmişte hemde..bunlar olmamış gibi kimse davranmasın. yapıldıu ve arkasında durun o zaman.,

akp bunu yaptı. hata diyorsunuz bence değildi. ama kalkıp akp bu konuda hiçbir şey yapmamış gibi davranırsanız orada durun derim. akpnin savunduğum çok az doğru hareketlerindendir çözüm süreci

okypete bu yorumunun elle tutulur hiç bir yanı yok.

Acaba oy hak eden varmı ? Yok bendende hiçbirine oy moy yok bu kadar açık ve net.

Ülkemizde siyasetten anlamayan siyaseti yandaş medyadan izlediği haberlerden ibaret zanneden bir yığın zırcahil var ülkemizde.

Misal ,iktidarı çözüm süreci konusunda eleştirenlere saldırıp kürtçü kesilenler bizi ırkçı ilan etmişlerdi.
Analar ağlamasın diye diye terör örgütü o kadar güçlendi ki .
O bölgeden jandarma çekildi .yollarda kimlik sorar bile oldular .
Yandaş medyada pkk kampları çıktı .Vay efendim yerlere sigara izmariti bile atmıyorlarmış ,Ne kadar cici çocuklardı dimi.
Şimdi moda terör konuları ya .Bunca sene demekki uyumadı bu örgüt. Takır takır operasyonlara başladılar .
CHP mi bunun nedeni?

Biz hep ezilen halkların yanındaydık.Kürt olsun Türk olsun hiç farketmez .
pkk yüzünden kürtlere düşman olmayacak ,ırkçılık yapmayacak kadar akıllı ,bu gerçekleri görecek kadar bilinçliydik zaten .

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, herkesin içi yanıyor elbette ancak başlık bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz değil mi ben mi yanlış okuyorum? Burada insanların oy vereceği partiyi yazması garip mi? Polemikler, tartışmalar çıkıyor eyvallah da "şehitlerimiz var hala parti diyorsunuz" denecek yer burası değil bence? Yani bu başlığın açıldığı gün de şehitlerimiz vardı maalesef, niye böyle bir soru sorup anket yaptınız o zaman?

akp ye asla oy vermedim bu seçimlerde asla akp olmayacak ülkeyi bu duruma getirip sonra çözüm süreci dedik onlarda silahlanmış deyip gayet komik ve tuhaf hatta ne desek yakışıcak bir açıklama yapan partiye oy vermem

hdp asla ve asla plan araştıma adı ne olursa olsun benden asla oy alamaz,bir şeylerin yada yüzde dağılımlarının hesabını yapayım derken bu katillerin partisine oy veripte gencecik canların yok olmasına sebeb olamam

bana göre hdp oy verenler hesapları başkada olsa çok büyük yanlış içindeler

akp bu duruma getirdiyse pkk hdp de çok masum değil bu gün 20 nin üzerinde şehit var ve hiç bir hdpli vekil çıkıp ne bugün nede öncesi şehitler için bir açıklama yapmazken hatta sevinirken ben gidipte hdp ye oy vermem bir çok kez yazdım.pkk ya destektir bu.

bunun adını akıllık koyun ne koyarsanız koyun bu kadar şehit olurken hdp buna bir çözüm araması gerekirken halen pusu kurup insanları katletmeye devam ediyorsa ve bunuda göre göre gidip oy veriliyorsa bunun adı bambaşkadır.bana göre o pkk silahlarına bir kurşun koymaktır şehit olan her askere sebeb olmaktır. elbette bununda hesabı olucaktır.

İstikrar bozuldu bu seçimde. Herşey gayette iyi gidiyordu. İnandığı için değil sırf X parti düşsün diye katil Y partisine oy verenleri kınıyorum.
Çözüm sürecinde ise çözümsüzlük oynayanları da.. Sırf düşmanlık oldun diye yapanlarıda.
Konuşulanlar, oyunlar, sadece görmek istediği için görenleride.
Gerçekten inanarak partisine destek verenler hariç diğer tüm " herkesi" ...

Bu seçimde herşeyi daha net gördüm..
Partiler içinde ki oyunlar dan çok halkın kendi oyunları var.
Düşmanlık kime , niçin olduğu ortaya çıktı.

Geçen seçimde yaşanılanlardan pişmanım.. Geriye dönsem bu defa kesinlikle x partiye veririm diye düşünüyordum ki şükürler olsun geriye dönüldü.
Oyum Ak partiye .

Katil Y partisi o barajı X partisine giden doğu oylarından aldı. Hala neyi savunduğunuzu anlamak mümkün değil.

Matematik ortada işte, MHP CHP sabit, AKP düştü. Hadi 10 bin kişi versin HDP'ye oyunu emaneten ee gerisi?

Lütfen kendinizi kandırmayın, HDP'nin oyları AKP'den gelmiştir.

Bence AKP oylarını geri almak için doğuda makarna dağıtsın, dağıtmayınca oy bölünüyo, bak 1,5 ayı kaldı...

akp ye asla oy vermedim bu seçimlerde asla akp olmayacak ülkeyi bu duruma getirip sonra çözüm süreci dedik onlarda silahlanmış deyip gayet komik ve tuhaf hatta ne desek yakışıcak bir açıklama yapan partiye oy vermem

hdp asla ve asla plan araştıma adı ne olursa olsun benden asla oy alamaz,bir şeylerin yada yüzde dağılımlarının hesabını yapayım derken bu katillerin partisine oy veripte gencecik canların yok olmasına sebeb olamam

bana göre hdp oy verenler hesapları başkada olsa çok büyük yanlış içindeler

akp bu duruma getirdiyse pkk hdp de çok masum değil bu gün 20 nin üzerinde şehit var ve hiç bir hdpli vekil çıkıp ne bugün nede öncesi şehitler için bir açıklama yapmazken hatta sevinirken ben gidipte hdp ye oy vermem bir çok kez yazdım.pkk ya destektir bu.

bunun adını akıllık koyun ne koyarsanız koyun bu kadar şehit olurken hdp buna bir çözüm araması gerekirken halen pusu kurup insanları katletmeye devam ediyorsa ve bunuda göre göre gidip oy veriliyorsa bunun adı bambaşkadır.bana göre o pkk silahlarına bir kurşun koymaktır şehit olan her askere sebeb olmaktır. elbette bununda hesabı olucaktır.
pkk asla bu ülkede bitmeyecek matmazell yok çözüm süreciymiş yok uzlaşmakmışş asla bu terör bitmeyecekk.. 30 seneden fazladır askerlerimiz şehit oluyor..

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, herkesin içi yanıyor elbette ancak başlık bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz değil mi ben mi yanlış okuyorum? Burada insanların oy vereceği partiyi yazması garip mi? Polemikler, tartışmalar çıkıyor eyvallah da "şehitlerimiz var hala parti diyorsunuz" denecek yer burası değil bence? Yani bu başlığın açıldığı gün de şehitlerimiz vardı maalesef, niye böyle bir soru sorup anket yaptınız o zaman?
Duka Tesla,
sizde biliyorsunuz topiğin açılma sebebini, size parti yazmayın konuşmayın demiyoruz, biz bu topikte yazışırken haber geldi burda yazdık, ki biz yazıştığımızda henüz Dağlıca topiği yoktu, orası açıldı oraya geçtik.

Eminim herkes burda yönetimin yazdıklarının ana temasını çoktan anladı.

adını strateji koydum :KK43::KK43:

yaşadığım acının tarifi yok yok yüreğimin acısının tarifi yok
acaba diyorum acaba kardeşlerimin kanı benim elime bulaştımı acaba sorumlumuyum acaba yanlış seçimlermi yapıyorum göremiyorum diye
ancak şurayı okudumda adına strateji dedikleri bir hevesat içinde görüyorum
ben eğer körsem göremiyorsam başka parti olmadığı için sadece bu partiye güveniyorsam körüm evet körüm ama ben gerçekten körüm göremediğim için körüm-belki aptalım
ama göz göre göre iktidar düşecek diye hdpye oy veren ........................................................... benim bu noktalı yer için yazacaklarımın haddi hesabı yok dileyen dilediği gibi doldurur .....
herkes elini vicdanına koysun mhpye verin chpye verin onlar iktidar olsun bende vereyim eğer bu akan kanlar sonunda ülkem feraha erecekse.........

ama bu ülkenin vatandaşıyım insanıyım diyorsanız minareye kılıf uydurup-strateji deyip-vatanseverim deyip-şehitlerim için kardeşlerim için timsah gözyaşı dökmeyin yeter !!!!
11224100_795445973905514_5771764329609119522_n.jpg
1499617_1194701520558884_8904425447299987144_n.jpg

Duka Tesla,
sizde biliyorsunuz topiğin açılma sebebini, size parti yazmayın konuşmayın demiyoruz, biz bu topikte yazışırken haber geldi burda yazdık, ki biz yazıştığımızda henüz Dağlıca topiği yoktu, orası açıldı oraya geçtik.

Eminim herkes burda yönetimin yazdıklarının ana temasını çoktan anladı.

Ben anlamamışım demek ki sordum, böyle ters bir cevabı hak ettiğimi düşünmüyorum.

Katil Y partisi o barajı X partisine giden doğu oylarından aldı. Hala neyi savunduğunuzu anlamak mümkün değil.

Matematik ortada işte, MHP CHP sabit, AKP düştü. Hadi 10 bin kişi versin HDP'ye oyunu emaneten ee gerisi?

Lütfen kendinizi kandırmayın, HDP'nin oyları AKP'den gelmiştir.

Bence AKP oylarını geri almak için doğuda makarna dağıtsın, dağıtmayınca oy bölünüyo, bak 1,5 ayı kaldı...

:) Bu gerçekten böyle mi ? Ak partisi gitsinde sempatik hdp ye razıyım diyenler kimler ?

Back