- 20 Mart 2008
- 141.524
- 212.980
- 1.423
- 60
Artik seneye yerim.
Hayranlarımız yeter bize
piiiiiiiiiiii verdiğim emekler gözüne dizine dursunKONUYLA ilgili yorum yaptıgım için mı bu atar
yağcı senı
günahımı alıyorsun HanımablaDiyorsun yemezlerr
tuzlu yapmıcamki................... yapınca atacam burayaSen yapma zaten tuzlu asure sevmem ben.
Asureyi baskasi yapinca guzel oluyor.
piiiiiiiiiiii verdiğim emekler gözüne dizine dursunböyle mi olduk şindi
günahımı alıyorsun Hanımabla
Çok kolay aslında yapması..
tuzlu yapmıcamki................... yapınca atacam buraya
Hayir iste baskasi yapacak ben yiyicem.
Tuzlu tarif ariyordun. Hic ilgimi cekmedi . Bosuna ugrasma.
yanlış okumuşsunn tuzlu yapmayı biliyorum zatenHayir iste baskasi yapacak ben yiyicem.
Tuzlu tarif ariyordun. Hic ilgimi cekmedi . Bosuna ugrasma.
mune nolur koru benı ya şu alttaki keleşli hanım nene domdom kurşunuyla totomdan furuyo beniHani şu geçen gün su içtiğin bardak değil midua ette dolaptan peynir alırken kahvaltılıkların arasında unutmayayım
Kıztolin hayrola ayağını denk fururum seniii
Bende severimde o kadar yersem öteki tarafa gidici olurum
Hazır olanlardan yapsana oda güzxel oluyor dene bir kere..
mune nolur koru benı ya şu alttaki keleşli hanım nene domdom kurşunuyla totomdan furuyo beni
fur nenem vur neremden ıstersen fur sonra senle birlik olup muneyi furalımTotondan değil ayaktan furacam
Aşure mi? Kız bura siyaset değil miydi yemek bölümüne geldim herhalde yaşlanıyorum.
fur nenem vur neremden ıstersen fur sonra senle birlik olup muneyi furalım
bence okadar takılmayın RTE kısaltma olduğu için öyle yazılıyor genelde. ben HDP yada MHP yazarken de büyük harf kullanıyorum. Allah yazarken dikkat ediyorum. ama etmeyenler olabilir, yani sandığınız gibi kasti değildir, dikkatsizlikten kaynaklı.
bazen çok hızlı, acele yazdığımızda bi takım hatalar olabiliyor.
Aşure hariç bir an kendim sandimyani o değil ben bi yandan gelip burda muhtelif sitelerde kaynak araştırıp sana ve diğer alıntılara cevap vermeye uğrasıyorum bi yandanda gidip konserve yapıp evi temizleyipp ömrümde ilk kez tatlı aşure yapmaya niyetlendiğim için tarif arayıp bi yandan kocama laf yetiştiriyor bi yandan arayan komşularımla kuran gününü belirlemeye çalışıyorumm
ohhh istediğim rahatlık varyakoca yok yemek derdi yok hayat sana güzel
bu arada bizim aşuremiz tuzludurda ondan tarif arıyorum yani bilmiyor değilim
@Duka Tesla ayrıca bu işe duygusal yaklaşırım veya yaklaşmam bu benim tercihim ama askerlerimi öldüren bir adamaaa oyumu filann vermemmmm.benim abim şehit edildi ve içeride olanları konuşulan konuşmalar dışarı yansıtılmıyor herkes b... yoluna gidiyorsa üstelik...
Seçime sayılı günler kala nabzı ölçelim ...
Seçim yasağı başladığında anket kapatılacaktır.
Parti isimleri alfabetik sıra ile ve sadece 7 Haziran'da barajı geçen partilerden oluşmaktadır.
Hükümet bir an önce kurulur inşallah tabi güvendiğimiz insanların başta olması kaydıylaSeçime sayılı günler kala nabzı ölçelim ...
Seçim yasağı başladığında anket kapatılacaktır.
Parti isimleri alfabetik sıra ile ve sadece 7 Haziran'da barajı geçen partilerden oluşmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?