• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Gittin mi büyük gideceksin !
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek..
Gölgen bile kalmayacak ardında..
Gittin mi onurunla gideceksin;
"Haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin"
Vuuuuuuuuuu bu 4'lük hatta 5'lik birine çarpılmış ama kime :KK14:

heee bir de günah alanlar var bugün 450 km yaptım kendimde olmadan acaba mı diyerek ama özür dahi dilenmedi....

Yaprak6 Yaprak6 yanlış görmediysem sen Akp'yi savunuyorsun. O zaman "ama teröristleri mi destekleyeceksin" demeye pek hakkın olduğunu sanmıyorum. Pkk içindeki hücreleri de biliyoruz, kullandığınız Kck'lıları da, silah taşıyan tırları da. Hiç buradan yürüme yani, zararlı çıkarsın.

bir özür dile, günahını aldım de ama nerde eyyy fanii, bir konuş daaa, olmadı masaya 3 kere tıklaaa:KK14:
Herzaman Bülbül kesilirsin, nedendir bu suskunluğun, Ayıptır ettiğin, nedendir bu yorumsuzluğun:KK42:

bir özür dile, günahını aldım de ama nerde eyyy fanii, bir konuş daaa, olmadı masaya 3 kere tıklaaa:KK14:
Herzaman Bülbül kesilirsin, nedendir bu suskunluğun, Ayıptır ettiğin, nedendir bu yorumsuzluğun:KK42:

ay kime laf çakılıyo anlamadım ben, yoksa yönetim olarak yem mi atıyonuz ya tutarsa diye:KK48::KK48::KK48:

yoksa... yoksa o benmiyim:KK70::KK70::KK70::KK70:

bu arada şuan eminim ki beyazgri bir bok bilmiyor... Tura dedi attı parayı tura geldi bir daha atsaya şu parayı ...

Kazen siteyi biraz turlasa her bilgiyi burada bulur zaten, kim kime oy vermiş, kimin kaç çocuğu varmış, bebelerin isimleri, geyikte neler yazılmış, üyeler 3 gün önce yazdıklarını düşünerek panikliyor, yahu burda x bir üye de araştırsa sizin Herr söylediğinizi takır takır çıkarır Karşınıza.

Bu konuda bi tahminim yok. :KK45: kimden bahsediliyor acabaaa? o_O

.
bana burda, facede sağda solda her yerde zeybekci çıkıyor bayıliiciiiim:rolleyes::rolleyes:
tüm yüz hatlarını ezberledim adamın:KK53:
bana lanet uber diye bi app cikiyor. zibilyon kere appstore a yonlendiriliyorum bi gunde :(

Back