Insanda hiç mi ses olmaz Hanım, yani yemin ediyorum Kargalara rahmet okursunuz, konuşma tonu iyi ama mikrofon tutmayınYaşlıyız ya ondankan çekiyor naparsın işte
Ooooo tamam o zaman hahahahahahaaaben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorum
Ooo asure mi hic dayanamam. Yapmayin ya gurbet ellerde..
Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini
mune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didimHiiii hemde sanane isterler bizim gibi ihtiyarlardan, yaşımızı başımızı almışız, şurda 2 patik örerken yazıyorsak ne olmuş, Yaşlılara hürmet lütfen
Bak bir dil daha çıktı koparacam varya
Söyleme öyle üzülürüm şimdi.
Kopar o dili biberi bas gene kopar müdürüm
ben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorum
yaaa koğuşunda özel yanigör kk hatunları görrr
al sana provakasyon
Insanda hiç mi ses olmaz Hanım, yani yemin ediyorum Kargalara rahmet okursunuz, konuşma tonu iyi ama mikrofon tutmayın
Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini
Yaşlıyız ya ondankan çekiyor naparsın işte
Bak bir dil daha çıktı koparacam varya
Söyleme öyle üzülürüm şimdi.
Kopar o dili biberi bas gene kopar müdürüm
hiç de bile, ben bir iş ortaklığı teklif ediyorumAnaaaaa şike talep ediyor müdüründen
kalkta yapBir oturusta 10 tabak yiyebilirim o kadar yani.
Ama ama yok iste.
Hani şu geçen gün su içtiğin bardak değil mimune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didim
mune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didim
Bir oturusta 10 tabak yiyebilirim o kadar yani.
Ama ama yok iste.
kanmı çekiyo
heyy kk hatunları bi kulüp açıyoruz yaşlıları almıyoz
anammm
katliam yapacaklar dilimi neyim koparıyolar yetişin komşular
neyse güldük eğlendik yemek yapcam
hiç de bile, ben bir iş ortaklığı teklif ediyorum
kalkta yap
Kıztolin hayrola ayağını denk fururum seniii
Bende severimde o kadar yersem öteki tarafa gidici olurum
Hazır olanlardan yapsana oda güzxel oluyor dene bir kere..
Aman dur yeni sakinledi ortalık
ya git ortalığı batırma yeni temizledikgit başka yerde kus
KONUYLA ilgili yorum yaptıgım için mı bu atarheh biz de tam bunu konuşuyoduk Huysuz.
yağcı senıben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorum
Sen yapma zaten tuzlu asure sevmem ben.
Asureyi baskasi yapinca guzel oluyor.
ben vermicem ne sana ne muneyeMune enlerde açıkça yazdım herkesi tehdit ettim,oylar mune'ye dedim,oy vermeyenin cezası kesilecektir biline
Mutlaka hazır gelince yemeside gzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?