Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ooo asure mi hic dayanamam. Yapmayin ya gurbet ellerde..

Bak bir dil daha çıktı koparacam varya
Söyleme öyle üzülürüm şimdi.

Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini

Kopar o dili biberi bas gene kopar müdürüm

ben seni bir sürü kategoride aday gösterdim müdürüm 3 aylık bansızlık talep ediyorum

Anaaaaa şike talep ediyor müdüründen

yaaa koğuşunda özel yani gör kk hatunları görrr

al sana provakasyon

Tabisi yani,bana özel hemde saunam var,hamamım var,güzellik merkezi bilem var bana özel yanii kıskan çatla patlaaa

Insanda hiç mi ses olmaz Hanım, yani yemin ediyorum Kargalara rahmet okursunuz, konuşma tonu iyi ama mikrofon tutmayın

Bendensin müdürüm çakk çakkkk

Büyüklerine dil çıkarıyor birde, ben bunu mapusa yıkmadan önce dilini bir yakalar basarım Meksika biberini

Yaşlıyız ya ondan kan çekiyor naparsın işte

Bak bir dil daha çıktı koparacam varya
Söyleme öyle üzülürüm şimdi.

Kopar o dili biberi bas gene kopar müdürüm

kanmı çekiyo

heyy kk hatunları bi kulüp açıyoruz yaşlıları almıyoz

anammm

katliam yapacaklar dilimi neyim koparıyolar yetişin komşular

neyse güldük eğlendik yemek yapcam

mune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didim
Hani şu geçen gün su içtiğin bardak değil mi dua ette dolaptan peynir alırken kahvaltılıkların arasında unutmayayım

mune takma dişlerin lavabonun üstünde bardağın içinde sonra bulamayınca kendı kendıne homurdanma dıye soyleyım didim

Kız tolin hayrola ayağını denk fururum seniii

Bir oturusta 10 tabak yiyebilirim o kadar yani.

Ama ama yok iste.

Bende severimde o kadar yersem öteki tarafa gidici olurum
Hazır olanlardan yapsana oda güzxel oluyor dene bir kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…