• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Kılıçdaroğlu o davada "ifade sahibi" olarak yer alıyordu, sanık değildi,yalan yanlış bilgi vermeyin lütfen. Kemal Kılıçdaroğlu o nasıl battı ben de anlamadım ifadesini ne zaman kullandı, dedim kimse şu röp'te şu videoda diye bir kanıt sunamadı. yollasanız da biz de bilsek ne zaman demiş, nasıl demiş, cümlenin tamamı nasılmış.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    175,6 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar oy ve ötesi nin sandık gönüllülerine ihtiyacı var...hangi görüşte olduğunuzun zerre kadar önemi yok...lütfen internet sayfası üzerinden başvuru yapıp istediğiniz okulu tercih edin.,,sadece 1 gün uykusuz kalıp yorulacağız ancak gece yatarken huzur içinde uyuyacağız...

üffffff şok iddialarla mı devam edeceğiz?
şaka yapıyorsunuz değil mi? ben size ne diyorum sanık değildi. o zaman bunun üzerine hangi gazeteden alındığı bile belli olmayan bir gazete kupürü yerine sanık olarak yargılandı ve af sebebiyle hüküm giymedi diyen bir belge koymalısınız.
ama siz de haklısınız, çünkü öyle bir belge YOK!

Yeni Türkiye yolunda ikinci atılım için 7 Haziran’da bir kez daha AK Parti;

Çünkü AK Parti, halkımızın değerleri ve geçmişiyle bütünleşmiştir.

Çünkü AK Parti, Türkiye’de demokratik ortamda siyasi ve ekonomik istikrarın adıdır.

Çünkü AK Parti, verdiği sözü tutan, gerçekçi politikalarıyla güven veren bir partidir.

Çünkü AK Parti, 12 yıllık yönetim performansıyla kendisini ispat etmiştir.

Çünkü AK Parti, istişareye önem veren güçlü bir liderliğe sahiptir.

Çünkü AK Parti, yönetimde güçlü bir tecrübeye sahiptir. Çünkü AK Parti, zengin ve yetkin kadroların adresidir. Çünkü AK Parti, vizyoner ve değişimcidir.

Çünkü AK Parti, farklı yaşam tarzlarına saygılı, özgürlükçü bir partidir.

Çünkü AK Parti, İzmir’de de Diyarbakır’da da varlık gösteren Türkiye’nin partisidir.

Çünkü AK Parti, daha geniş bir coğrafyanın da model aldığı tecrübeye sahip bir partidir.

Çünkü AK Parti, vesayet odaklarına karşı millet iradesinin adresidir.

Çünkü AK Parti, halkın kendisine verdiği emanete sahip çıkmıştır.

Çünkü AK Parti, sosyal devlet anlayışını teoriden pratiğe geçiren partidir.

Çünkü AK Parti, ülkemize saygınlık, insanımıza özgüven ve itibar kazandırmıştır.

Çünkü AK Parti, bütün bu özellikleriyle kendisine alternatif olmaya çalışanların yetişemediği bir başarı öyküsüdür.

AK Parti’ye, yeni Türkiye’nin ikinci atılım dönemine güçlü bir destek için hep birlikte

Daima olduğu gibi milletimiz ile el ele, gönül gönüle…

7 Haziran’da sandıklara…

:KK37:

düşük gelir grubu için, hak ve özgürlükler için, çocuk ve kadın hakları için, çevre için ne yaptılar merak ediyorum aydınlatır mısın?
Düşük gelir gurubu her dönemde olacaktır bunun çarrsini hangisi bulduda biz yapıcaz dedi eskiden kitap bulamazkrn şimdi okullar çocukların kitaplarını hatta tabletlerini bedava dağıtıyor doğurulan her çocuk başına para ödeniyor çalışan kadınlara bakıcı parasına kadar veriyor sakat olanların bakanına sigorta ve maaş veriyor özgürlüğe gelince fazlaca özgür bir ülkede yaşıyoruz hiçbir devlet büyüğünün anasına avradına hiçbir ülkede küfür edilemezken bizde rahatça ediliyor daha ne sayyım

üffffff şok iddialarla mı devam edeceğiz?
şaka yapıyorsunuz değil mi? ben size ne diyorum sanık değildi. o zaman bunun üzerine hangi gazeteden alındığı bile belli olmayan bir gazete kupürü yerine sanık olarak yargılandı ve af sebebiyle hüküm giymedi diyen bir belge koymalısınız.
ama siz de haklısınız, çünkü öyle bir belge YOK!
Birçok programda belgelerle bu açıklandı melih gökçeğin sayfasından belgelere bakabilirsiniz bi dönem bütün programlarda gösterildi neyse bu beni çokta ilgilendirmiyor ben gördüğümü söyledim inanda olur inanmayanda akp hırsız derken belge varmıydı ama kimisi inandı kimisi inanmadı

Düşük gelir gurubu her dönemde olacaktır bunun çarrsini hangisi bulduda biz yapıcaz dedi eskiden kitap bulamazkrn şimdi okullar çocukların kitaplarını hatta tabletlerini bedava dağıtıyor doğurulan her çocuk başına para ödeniyor çalışan kadınlara bakıcı parasına kadar veriyor sakat olanların bakanına sigorta ve maaş veriyor özgürlüğe gelince fazlaca özgür bir ülkede yaşıyoruz hiçbir devlet büyüğünün anasına avradına hiçbir ülkede küfür edilemezken bizde rahatça ediliyor daha ne sayyım

Ya sakat demesek de engelli desek daha hoş olmaz mi? Sakat denilince içim bi garip oluyor

Birçok programda belgelerle bu açıklandı melih gökçeğin sayfasından belgelere bakabilirsiniz bi dönem bütün programlarda gösterildi neyse bu beni çokta ilgilendirmiyor ben gördüğümü söyledim inanda olur inanmayanda akp hırsız derken belge varmıydı ama kimisi inandı kimisi inanmadı
hanımefendi, konumuz AKP değil, konumuz Kemal Kılıçdaroğlu, lütfen bana ad-hominem argümanlarla gelmeyin. bir dönem bütün programlarda gösterildi dediğiniz Ahaber vs. rica ediyorum, zekamıza hakaret etmeyin.
öyle bir dava vardır, ancak Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı açılmamıştır, davada yargılananlar Rahşan Affından yararlanmıştır ama Kemal Kılıçdaroğlu onlardan biri değildir, Kemal Kılıçdaroğlu söz konusu davada dinlenmiştir ama sanık olarak değil, ifade sahibi olarak dinlenmiştir.
bu iddiayı ortaya atan kişi Yaşar Okuyandır ve Star Gazetesine verdiği röportajda bakın kendisi ne demiştir:
"Eğer kendi şahsi gelirine ilave edecek bir tasarruf olsaydı, bu af kanunu kapsamı dışında mütalaa edilerek soruşturmaya dahil edilirdi"

yani neymiş, soruşturmaya dahil edilen Kemal Kılıçdaroğlu değilmiş.

Bana tablet dağıttılar, kitap dağıttılar, devlet büyüğüne küfür ettiler dışında somut veriler veya istatistiklerle hane halkının refahının arttığını gösteren belgeler paylaşabilir misin? Refahımızı kitap ve tabletlerle, özgürlüğümüzü de küfür edebilmemizle mi ölçüyorsunuz?

İyi gidiyordunuz, beğenecektim ki son cümlenize gelince vazgeçtim. Ha ırk kardeşi olmuşsunuz ya din. İki türlü de ayrıştırıcı ve dışlayıcı. Bir şeyi eleştirirken siz de bir diğerini yapıyorsunuz.

aynen ya
soru
. verilen örnekte,
rahatsız olunan şeyden farkıı bulunuz
. cevap
yok.
aynısının tıpkısı

Kişi ırkını, ten rengini, anne babasını seçemez. Bunlar yaratılıştan gelen, kişinin istese de değiştirmeyeceği özellikleridir. Din ise insanın seçebileceği veya reddedebileceği bir şeydir. Bu can alıcı ön bilgilendirmeden sonra gelelim din kardeşliği konusuna. Ben dinimdenseniz sizi din kardeşim olarak görürüm, severim, sayarım, bir insana karşı beslemem gereken bütün güzel duyguları isteyerek, seve seve, fazlasıyla beslerim. Eğer benim dinimden değilseniz ki bu sizin tercihinizdir, saygı duyarım, bir insana beslemem gereken güzel duyguları en az asgari seviyede veya ondan daha fazla beslerim.

Ten renginiz siyahsa benim için önemli değil, gözleriniz çekikse, saçlarınız sarıysa... Benim için kendi seçiminiz olmayan hiçbir özelliğiniz önemli değil, siz bir insansınız benim için, he, benim dinimden misiniz o zaman sizin güzel bir tercih yaptığınızı düşünüp size daha fazla duygu besleyebilirim. Buna kimse engel olamaz, hakkı değildir. Benim dinimden değil misiniz, merhaba, nasılsınız, ben de iyiyim teşekkürler, çok iyisiniz, sağ olun, iyi ki varsınız...

Irk ve din kardeşliğini aynı terazide tartmanız... Bakın nasıl bir yanlış olduğunu tarif edecek kelime, cümle bile bulamayıp üç nokta koydum, o derece hatalı yani.

Dip not: Benim dinimde siyahın beyaza, beyazın siyaha, acemin araba, arabın aceme üstünlüğü yoktur. Benim dinim güzeldir, öneririm. :) Peki, siz bilirsiniz...

Yok Canım yok kürtten başka ayrı gayrı dış güçlerin oyununa gelen yok emin ol
Sen hiç bir lazın ayrımcılık yaptığını İstiklal marşını lazcaya çevirdiğini gördünmü ya da bir çerkezin okullarda çerkezce okutulsun dediğini ya da bir tatarın kendine özel kanal istediğini ya da bir Bulgar göçmeninin ülkeyi bölüp kendi bağımsızlığını ilan etmek istediğini
Keşke dağda kalsalardı taviz tavizi getirdi ne yazıkki zannedilki Kürtlerin amacı tek bayrak tek millet
amaç ülkeyi satmak dağıtmak dilerim Allah oyunlarını bozar kimin hain planlarına maşa oluyorlarsa onların bozgununa uğrar birbirlerinden bulurlar
Ben sadece Kürtlerde gördüm
Ben sadece Kürtte gördüm bölücülüğü
Ben sadece Kürt'te gördüm ırkçılığı
Ben sadece kürtte gördüm hainliği
Bu arada Türk değilim Bilgin olsun
Sadece Türkiye vatandaşıyım tek bayrak altında tek dil tek millet düşüncesinde bir vatanseverim
Lazlar cerkezler vs ülkeyi bölmek için dağlara cikmadigina göre bende görmedim . Ama yarının ne getireceğini bilemezsin ki bildiğin gibi iki milyon Suriyeli mülteci alındı ülkeye onların da Kürtler gibi ilerde dağlara cikmayacagini nerden bilebilirsin . Dış güçlerin oyunu bunlar Kürtler maşa sadece .

Kişi ırkını, ten rengini, anne babasını seçemez. Bunlar yaratılıştan gelen, kişinin istese de değiştirmeyeceği özellikleridir. Din ise insanın seçebileceği veya reddedebileceği bir şeydir. Bu can alıcı ön bilgilendirmeden sonra gelelim din kardeşliği konusuna. Ben dinimdenseniz sizi din kardeşim olarak görürüm, severim, sayarım, bir insana karşı beslemem gereken bütün güzel duyguları isteyerek, seve seve, fazlasıyla beslerim. Eğer benim dinimden değilseniz ki bu sizin tercihinizdir, saygı duyarım, bir insana beslemem gereken güzel duyguları en az asgari seviyede veya ondan daha fazla beslerim.

Ten renginiz siyahsa benim için önemli değil, gözleriniz çekikse, saçlarınız sarıysa... Benim için kendi seçiminiz olmayan hiçbir özelliğiniz önemli değil, siz bir insansınız benim için, he, benim dinimden misiniz o zaman sizin güzel bir tercih yaptığınızı düşünüp size daha fazla duygu besleyebilirim. Buna kimse engel olamaz, hakkı değildir. Benim dinimden değil misiniz, merhaba, nasılsınız, ben de iyiyim teşekkürler, çok iyisiniz, sağ olun, iyi ki varsınız...

Irk ve din kardeşliğini aynı terazide tartmanız... Bakın nasıl bir yanlış olduğunu tarif edecek kelime, cümle bile bulamayıp üç nokta koydum, o derece hatalı yani.

Dip not: Benim dinimde siyahın beyaza, beyazın siyaha, acemin araba, arabın aceme üstünlüğü yoktur. Benim dinim güzeldir, öneririm. :) Peki, siz bilirsiniz...

Valla yazdım yazdım sildim. Buradaki sevdiğim inançlı insanları rahatsız etmek istemiyorum. Yoksa çok şey yazdım da ucu başkalarına da dokunacak, neyse, neyse...

"Ateistlik uçak düşüşe geçene kadardır" derler ya hani. CHP'li olup da AK Parti gitsin diye HDP'ye oy vermek de bir erkek evlat sahibi olana kadardır diye düşünüyorum, hele bir de askerlik çağına gelmişse...

Valla yazdım yazdım sildim. Buradaki sevdiğim inançlı insanları rahatsız etmek istemiyorum. Yoksa çok şey yazdım da ucu başkalarına da dokunacak, neyse, neyse...

Ucu sevdiğiniz insanlara da dokunacak diye birisine söyleyeceğiniz sözü sakındınız. Demek o düşünceleriniz beyninizde zaten dokunuyor o insanlara, sadece şu anda çıkarma ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Ne kadar dürüstçe ve samimi...

Ucu sevdiğiniz insanlara da dokunacak diye birisine söyleyeceğiniz sözü sakındınız. Demek o düşünceleriniz beyninizde zaten dokunuyor o insanlara, sadece şu anda çıkarma ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Ne kadar dürüstçe ve samimi...
Aferin süper zeka.

Back