- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
Bilmem mi.Böbrek taşları sizikadişi nereye yazacağımı biliyon demiii
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
"En abla "kadiş
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Bende oraya yazcam
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem mi.Böbrek taşları sizikadişi nereye yazacağımı biliyon demiii
![]()
bu kadesa beni bugün çok sinirlendirdi Hanım Abla. ona Nuri de yok 5000 tele de yok![]()
Bilmem mi.
"En abla "kadiş
Bende oraya yazcam![]()
Marly ona en büyük ceza " abla" oyubu kadesa beni bugün çok sinirlendirdi Hanım Abla. ona Nuri de yok 5000 tele de yok![]()
Hepinizin eski begenilerinizi not ettim bitiniz siz![]()
Marly ona en büyük ceza " abla" oyu
Benden duymadın ama![]()
abla seçim vaatlerime taş koyuyo bu kadesa. ben asgari ücreti 5000 tele yapcam, ekmeksizlere aş kocasızlara koca kocadan sıkılanlara Nuri vercem, çamaşırları da kocalar yıkıcak bundan sonra.Naptı anacım sana,iyide nuri kim onu söyle![]()
Ne diyonHepinizin eski begenilerinizi not ettim bitiniz siz![]()
Önce kim bitiyor onu söyle ofişimm![]()
Ne diyonMahkemeye delil bile olur o beğeniler
![]()
abla seçim vaatlerime taş koyuyo bu kadesa. ben asgari ücreti 5000 tele yapcam, ekmeksizlere aş kocasızlara koca kocadan sıkılanlara Nuri vercem, çamaşırları da kocalar yıkıcak bundan sonra.
ama bu kadesa karşıma limoncuyu koyuyo
rakip çok güçlü
elbet hayın kadesa ve limoncunun zalım iktidarını bu halk yıkacaktır!!!!!!!
![]()
Abla kronolojik sıra ile bitirecem hepinizi![]()
yarın ilk işim açık bir kuyumcu bulup iki koluma dirseklere kadar bilezik ve 5 ayrı takı seti almak olacak mecbur bir koca bulup sodeksosunu da elinden alcam artık.Haydarla başabaş gidiyon sende 5000 tele az değil yani ...
İşin zor bu sene limoncuda iyi rakip yani![]()
yarın ilk işim açık bir kuyumcu bulup iki koluma dirseklere kadar bilezik ve 5 ayrı takı seti almak olacak mecbur bir koca bulup sodeksosunu da elinden alcam artık.
başka çaresi yok![]()
Beyazgricilik mi oynuyoruz hııı? Hadi bakalım.Hepinizin eski begenilerinizi not ettim bitiniz siz![]()
temem ama önce sana üzerinde marilyn monroe damgalı bir oy pusulası vercem sen de boş oy pusulasını bana getircenElin değmişken banada alsana hayrına![]()
Beyazgricilik mi oynuyoruz hııı? Hadi bakalım.![]()
temem ama önce sana üzerinde marilyn monroe damgalı bir oy pusulası vercem sen de boş oy pusulasını bana getircen![]()
evet arkadaş yerine beni bıraktıseni de not ettim ama hadi Daryl hatırına yine iyisin
![]()
Hahahahhaa tamamdırrr![]()