• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Dayanamayıp yazacağım...lütfen bırakın artık şu Kılıçdaroğlu SSK yı batırdı safsatalarını..İktidar partisi Kılıçdaroğlu'nun genel müdür olduğu dönemi didik didik inceledi ve hiçbir usulsüzlük bulamadı..Buna inanmam yalan diyeceklere tek bir SORU:

O dönem çok değil bir tane usulsüz işlem görülmüş olsaydı iktidar partisi genel Başkanı mitinglerinde o evrakla dolaşıp "alın işte Kılıçdaroğlu'nun kirli çamaşırı" diye dolaşır mıydı ,dolaşmaz mıydı?

Cevap tek kelime evet yada hayır! Kulaktan dolma bilgilerle siyaset olmaz,atıyorsan bile azıcık temeli sağlam olmalı..

Dünde yazdım yine yazayım:

OY VERİN,OYUNUZU SAYIN,KEDİLERE MUKAYYET OLUN :KK66:

Dayanamayıp yazacağım...lütfen bırakın artık şu Kılıçdaroğlu SSK yı batırdı safsatalarını..İktidar partisi Kılıçdaroğlu'nun genel müdür olduğu dönemi didik didik inceledi ve hiçbir usulsüzlük bulamadı..Buna inanmam yalan diyeceklere tek bir SORU:

O dönem çok değil bir tane usulsüz işlem görülmüş olsaydı iktidar partisi genel Başkanı mitinglerinde o evrakla dolaşıp "alın işte Kılıçdaroğlu'nun kirli çamaşırı" diye dolaşır mıydı ,dolaşmaz mıydı?

Cevap tek kelime evet yada hayır! Kulaktan dolma bilgilerle siyaset olmaz,atıyorsan bile azıcık temeli sağlam olmalı..

Dünde yazdım yine yazayım:

OY VERİN,OYUNUZU SAYIN,KEDİLERE MUKAYYET OLUN :KK66:
Canım yanlış araştırmışsın belgelerle bu kanıtlandı hüküm yiyecekti rahşan ecevitin affından faydalanarak kurtuldu adam bunu kendi kabulleniye niye battı bende anlamadım diyo zaten sen inanmam diyosun sen bilirsin

anket örneklem olarak yetersiz,dolayısıyla sonuçlar yanıltıcı olabilir.

Canım yanlış araştırmışsın belgelerle bu kanıtlandı hüküm yiyecekti rahşan ecevitin affından faydalanarak kurtuldu adam bunu kendi kabulleniye niye battı bende anlamadım diyo zaten sen inanmam diyosun sen bilirsin
Kılıçdaroğlu o davada "ifade sahibi" olarak yer alıyordu, sanık değildi,yalan yanlış bilgi vermeyin lütfen. Kemal Kılıçdaroğlu o nasıl battı ben de anlamadım ifadesini ne zaman kullandı, dedim kimse şu röp'te şu videoda diye bir kanıt sunamadı. yollasanız da biz de bilsek ne zaman demiş, nasıl demiş, cümlenin tamamı nasılmış.

Kılıçdaroğlu Yönetimindeki SSK buyrun. Yapılanları görmeyip nankörlük eden arkadaşlara hayretle bakıyorum. yaşamayan bilmiyor bence kesinlikle. doğuştan astım hastasıyım annem sabah 4 de giderdi sıra almaya. sonra gelir beni alırdı evden o soğuklarda. bu rezillikleri yaşamayan insanlar şu an internetten telefondan randevu alıp gidip muayene olurlar. bu sadece bir örnek
herkes fakirdi bir zamanlar. evimize ekmek alamadığımız günü bilirim. şimdi herkesin altında iyi kötü bi araba. herkeste bazı imkanlar. öğretmenlerimiz ek iş yapardı. pazarlara çıkardı kimisi. dizilere (hayat Bilgisi ) konu olmuşluğu vardır. şimdi öğretmenlerin durumlarıyla o zamanları bir kıyaslayın. Ablam öğretmen o yüzden bu kadar emin konuşbiliyorum.
bunlar sayabildiklerim. daha aklıma gelmeyen nice yararıını gördüm bu hükümetin. memurların köpek gibi insanları azarladığı dönemler vardı. şimdi kendini bişey sanan herhangi bir memuru BİMER'e girip bildiriyosun. anında ilgileniliyo.
söylediğim her konuyu yaşadım biliyorum. en basta dediğim gibi. yaşamayan bilemez.
oyum sonuna kadar Ak Parti. kim ne derse desin. elimizde çocuklarımız bavullarımız ülke aramaya niyetim yok. o yüzden hükümetime sahip çıkacağım sandıgıma sahip çıkacagım. sonuna kadar Ak PARTİ En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Üzgün bir şekilde Turan, Türk, ırk diyenleri okuyorum. Sizler kadınsınız, annesiniz veya olacaksınız. Dünyanın bütün çocuklarına şefkatle yaklaşan, yaklaşması gereken o yürekleriniz, o çocuklar büyüyünce, birer birey olunca birden düşman mı kesilecek onlara? Yazık, çok yazık, Arabistan'da, Çin'de, Amerika'da, Afrika'da doğmuş olabilirdiniz. MHP'ye oy vermek isteyen herkese saygı duyarım lakin Türk de Türk, Turan da Turan söylemlerini tasvip etmiyorum. Herkesle din kardeşi olabilirim, kimseyle ırk kardeşi olamam.
İyi gidiyordunuz, beğenecektim ki son cümlenize gelince vazgeçtim. Ha ırk kardeşi olmuşsunuz ya din. İki türlü de ayrıştırıcı ve dışlayıcı. Bir şeyi eleştirirken siz de bir diğerini yapıyorsunuz.

Kılıçdaroğlu Yönetimindeki SSK buyrun. Yapılanları görmeyip nankörlük eden arkadaşlara hayretle bakıyorum. yaşamayan bilmiyor bence kesinlikle. doğuştan astım hastasıyım annem sabah 4 de giderdi sıra almaya. sonra gelir beni alırdı evden o soğuklarda. bu rezillikleri yaşamayan insanlar şu an internetten telefondan randevu alıp gidip muayene olurlar. bu sadece bir örnek
herkes fakirdi bir zamanlar. evimize ekmek alamadığımız günü bilirim. şimdi herkesin altında iyi kötü bi araba. herkeste bazı imkanlar. öğretmenlerimiz ek iş yapardı. pazarlara çıkardı kimisi. dizilere (hayat Bilgisi ) konu olmuşluğu vardır. şimdi öğretmenlerin durumlarıyla o zamanları bir kıyaslayın. Ablam öğretmen o yüzden bu kadar emin konuşbiliyorum.
bunlar sayabildiklerim. daha aklıma gelmeyen nice yararıını gördüm bu hükümetin. memurların köpek gibi insanları azarladığı dönemler vardı. şimdi kendini bişey sanan herhangi bir memuru BİMER'e girip bildiriyosun. anında ilgileniliyo.
söylediğim her konuyu yaşadım biliyorum. en basta dediğim gibi. yaşamayan bilemez.
oyum sonuna kadar Ak Parti. kim ne derse desin. elimizde çocuklarımız bavullarımız ülke aramaya niyetim yok. o yüzden hükümetime sahip çıkacağım sandıgıma sahip çıkacagım. sonuna kadar Ak PARTİ En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

ben de söylediğiniz konunun eğitimini aldım.
o videoda ne diyor Kılıçdaroğlu İstanbulda yatak kapasitesi 10 yıl önce de 10 bindi, bugün de 10bin. kendi makam odasında yatıramayacağına göre ne yapacak bürokrat?
o SSK Kılıçdaroğlu zamanındaki SSK değil. açın bakın Kemal Kılıçdaroğlu Bürokratken kimmiş başbakan, bu video çekildiğinde Anap DSP Koalisyonu, ondan hemen önce de Tansu-Hoca koalisyonu. Maliye SSK'ya bütçe vermiyorsa, Başbakanlar 40 yaşındaki adamları emekli ediyorsa (burada Alkışlar ÖZAL'a) Bürokrat kendi cebinden mi ödenek verecek kuruma.
pes yahu! anladık bilmiyorsunuz, bu kadar emin konuşmayın bari!

İyi gidiyordunuz, beğenecektim ki son cümlenize gelince vazgeçtim. Ha ırk kardeşi olmuşsunuz ya din. İki türlü de ayrıştırıcı ve dışlayıcı. Bir şeyi eleştirirken siz de bir diğerini yapıyorsunuz.
aynen ya
soru
. verilen örnekte,
rahatsız olunan şeyden farkıı bulunuz
. cevap
yok.
aynısının tıpkısı

Arkadaşlar seçimden sonra çıkabilecek 5.parti söylentileri için (genel başkanı Ali Babacan olabilir deniyor yada Abdullah Gül) düşüncelerinizi merak ediyorum...özellikle marilyn monroe marilyn monroe ne düşünüyorsun bu konuda?

Arkadaşlar seçimden sonra çıkabilecek 5.parti söylentileri için (genel başkanı Ali Babacan olabilir deniyor yada Abdullah Gül) düşüncelerinizi merak ediyorum...özellikle marilyn monroe marilyn monroe ne düşünüyorsun bu konuda?
vallaha bilmiyorum. taraflardan yalanlama geldi. şu an için çok spekülatif geliyor bana ama aynı şeyi bir zamanlar Saadet Partisi için de söylüyorlardı. sağ partilerin özellikleri bölünerek yollarına devam etmek. olursa şaşırmam ama AKP bölünür mü, belli olmaz. Erdoğan'ın partide ne kadar sözünün geçtiğine bağlı bence.
eğer %40-45 arası bir oy alırsa sanmam ki AKP bölünsün, bu aralığı AKP'liler başarı sayacaktır ama %40'ın altına düşerse olabilir.

Ben oyumu yine Hdp'ye vericem, eşim Chp'ye, ailem Akp'ye vericek. Hepimizin kendince sebepleri var. Hiçbirimiz birbirimize sövmüyoruz. Ya da eşim bana terörist demiyor. Keşke burada da ayni saygi olsa da, birbirimizi ölesiye aşağilamaktan ve körlemesine yaftalamaktan vazgeçsek..

Son 5 senedir terör yoktu arkadaşım ama bazıları bu işe çomak sokarak tekrar hortlattılar elbetteki iktidardaki partininde çokk hataları var kimse 4/4 lük olamaz ama bence kimsenin hakkını yememek lazım 13 yıldır bu saydıklarınızın yanına yüzlerce iyi yapılmış işler ekleyebiliriz herkesin fikrine saygım var hdp ye verenler hariç
düşük gelir grubu için, hak ve özgürlükler için, çocuk ve kadın hakları için, çevre için ne yaptılar merak ediyorum aydınlatır mısın?

vallaha bilmiyorum. taraflardan yalanlama geldi. şu an için çok spekülatif geliyor bana ama aynı şeyi bir zamanlar Saadet Partisi için de söylüyorlardı. sağ partilerin özellikleri bölünerek yollarına devam etmek. olursa şaşırmam ama AKP bölünür mü, belli olmaz. Erdoğan'ın partide ne kadar sözünün geçtiğine bağlı bence.
eğer %40-45 arası bir oy alırsa sanmam ki AKP bölünsün, bu aralığı AKP'liler başarı sayacaktır ama %40'ın altına düşerse olabilir.
%40 ın üstünde oy alır..41-42 arası bekliyorum ben...tek başına iktidar olma şansı yok 276 alamaz..,bu durumda parti içinde varolan çalkantılar ,gidişattan rahatsız olan kesim yeni bir oluşum yapar gibi geliyor..,devlet Başkan'ı olamaması durumunda daha çok hırçınlaşacağını düşünüyorum...Açıkçası yıllardır fısıltı gazetesinin dilinde olan bu söylem somutlaşabilir gibi gibiiii..

Sonrada bundan yüz bulan diğer irktakilerde ülke içinde ülke kurmak istesinler, garantin varmı olurmu olur . Sonrada yine terör yine kan böyle böyle bolunelim demi kafa güzelmiş..
Yok Canım yok kürtten başka ayrı gayrı dış güçlerin oyununa gelen yok emin ol
Sen hiç bir lazın ayrımcılık yaptığını İstiklal marşını lazcaya çevirdiğini gördünmü ya da bir çerkezin okullarda çerkezce okutulsun dediğini ya da bir tatarın kendine özel kanal istediğini ya da bir Bulgar göçmeninin ülkeyi bölüp kendi bağımsızlığını ilan etmek istediğini
Keşke dağda kalsalardı taviz tavizi getirdi ne yazıkki zannedilki Kürtlerin amacı tek bayrak tek millet
amaç ülkeyi satmak dağıtmak dilerim Allah oyunlarını bozar kimin hain planlarına maşa oluyorlarsa onların bozgununa uğrar birbirlerinden bulurlar
Ben sadece Kürtlerde gördüm
Ben sadece Kürtte gördüm bölücülüğü
Ben sadece Kürt'te gördüm ırkçılığı
Ben sadece kürtte gördüm hainliği
Bu arada Türk değilim Bilgin olsun
Sadece Türkiye vatandaşıyım tek bayrak altında tek dil tek millet düşüncesinde bir vatanseverim

%40 ın üstünde oy alır..41-42 arası bekliyorum ben...tek başına iktidar olma şansı yok 276 alamaz..,bu durumda parti içinde varolan çalkantılar ,gidişattan rahatsız olan kesim yeni bir oluşum yapar gibi geliyor..,devlet Başkan'ı olamaması durumunda daha çok hırçınlaşacağını düşünüyorum...Açıkçası yıllardır fısıltı gazetesinin dilinde olan bu söylem somutlaşabilir gibi gibiiii..
ben de yaklaşık o civarda oy alacağı fikrindeyim, açıkçası %40'ın altında gösteren anketlerin şu aşamada çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum.
tek başına iktidar, artık hayal. ama bir bölünme...
dediğim gibi gerçekleşirse çok da şaşırtıcı olmaz ama Erdoğan hala daha parti içinde karizması çok yüksek bir lider, üstelik de AKP tabanında hala yankı bulan bir lider.
bu sebeple de parti içinden çıkan bir oluşumun bu tabanın ne kadarını alacağı düşünülür.
sayılan isimler hep Gülen Cemaatine yakınlığıyla bilinen isimler ama açıkçası Cemaatin gücünün siyasette değil, Bürokraside olduğunu düşünüyorum.
Cemaat siyasi kadro oluşturmaya çalışmadı asla, sadece kendisine meyilli siyasetçiler oldu, Cemaatin hedefi hakim, savcı, emniyet müdürü, vs yetiştirmekti.
büyük ölçüde de gerçekleşti.
ciddi bir oy potansiyeli var mı bence çok yok, parti kursalar %10 barajını aşamazlar, bu yüzden de hep merkez sağ partilere eklemlenmek zorunda kaldılar zaten.
Başkanlık artık mümkün değil, o hayali Özal da Demirel de çok gördüler, tıpkı o zaman olmadığı gibi şimdi de olmayacak, ileride? onu o zaman konuşuruz.
o yüzden 5. parti sürpriz olmayabilir. zaten dilden dile dolaşıyorsa, en azından nabız yokluyor olabilirler ama işte ne kadar yankı bulur? işte ondan emin değilim.

Back