Daryl aşkı manyak etti kadını...Tamam ofis ayy şeyyy pardon Rick...
Bilemiyorum Rickcim her Pazaresi o topicte yerimi alırım bilirsin...Aha bir kirli camasirim daha oldu elin daryl ina bayiliyorum
Bak daryl simdiden uyarayim pazartesi gunu o topikte spoiler okursam gelir hepinizi isiririm
Aha bir kirli camasirim daha oldu elin daryl ina bayiliyorum
Bak daryl simdiden uyarayim pazartesi gunu o topikte spoiler okursam gelir hepinizi isiririm
hala yaşıyo mu o, bak bu da spoiler oldu
Sen Lori'nin ölümünden sonra pes etmiştin değil mi?hala yaşıyo mu o, bak bu da spoiler oldu
M minnakkelebekim seeenn?? Gideceen??? Hahaha mimkin degil birakmam:)
vallahi böbrek taşı!Senin anormal olduğunu biliyoruz zatiYeni bişey söyle
Hatta istersen 45677889643 kişiye soralım
M minnakkelebekim , kadesayada hep söylerim, bu kadar ciddiye almayın forumu.Burda binlerce farklı karakter var ve siyaset konuşmaya çalışıyoruz.Hertürlü insanla karşılaşma olasılığımız var bu ortamda.Gülüp geçmeyi bilmek lazım.Bunun için gidersen bende üzülürüm.
Sen Lori'nin ölümünden sonra pes etmiştin değil mi?Adı Loriydi dimi??
onları geç kaç tane bilezikin ve takı setin var onu konuşalımyaaaben de dışardan yiyom, ben de evde hiç yemek pişirip canımı sıkamam
tanışalim anam
nickim nereye gdiyosun ya..gorusler farkli ama burda seviyeni koruyup yorum yapan kelimelerini secerek cvp veren bi uyesin..gtsende gelirsin bnce burasi bagimlilik yapiyo cnku
Of Rick bak ne diyor chess.olsun belkim yıllar sonra dizi piyasasına kıran girerse izlemek zorunda kalırım
limoncu kaç tane verdiyse 10 katıonları geç kaç tane bilezikin ve takı setin var onu konuşalım
bu arada Türkçeyi en güzel kullanan üye adayım sensin :)
türkçeyi katleden üye olsaydı zaten hiç düşünmezdimlimoncu kaç tane verdiyse 10 katı
ona da limoncuyu yaz
Eski yan baktığım mesajlara musallat olmayacaksanız sorun yok.tanışalim anam
bak eski beğenilerine musallat olurum delirtme beni!
Of Rick bak ne diyor chess.@office
Niye bu kadar gocunuyorsunuz ki kadir topbaş ne getirdi istanbula? bu ülkeye terörden,ayrımcılıktan,adaletsizlikten , işsizlikten başka ne geldi ben söyliyim yollar ve havalimanları kusura bakmayın birazcık objektif olmanız gerek artık.istanbul büyükşeehir belediyesine getirmedi kemal kılıctar oglunu siz türkiyenin başınamı getirceniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?