- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
ben de onem vermedim zaten.yok canım ne özrü deme öyle :)
konsolos ben bu nicki ilk defa duydum hadsiz biri belli. terbiyesiz.
Afedersin ama Oha, öyle diyenler mi var ?!ben de onem vermedim zaten.
o hakaretlerden cok, hacda vincin altinda pastirma olmaya gidiyorlar diyenle, kanli meydan diyorlardi iyi ki patlatildilar diyen 2 mesaja uzuldum. insanliga olan inancim yine zayifladi.
dur bulmaya çalışayım.M minnakkelebekim aman gitme, sagduyulu insanlar gormeye cok ihtiyacimiz var.
kadesa arapca konusunda vinc ile ilgili olan.
ankaradaki patlama icin soylenense bu konuda.
malesef var. hatta insallah yine patlatirlar dedi.
ya lütfen gitme ciddiyim lütfen. çok üzülürüm.
hahaaaaa ,kursa gidiyorum ve sınav oluyoruz.5 tane yüz aldım.bir tanesinde ise hoca 79 vermiş.soranlara aynen bunu demiştim.sınava girip 9 alınca "ben aldım" olurda sınav sonucu 3 olunca "öğretmen 3 vermiş" olur.
aa bilmiyordum branşın ne canım özel değilse merak ettim
yapma, gitme bana ne olcak? şurada karşıt fikirde olup da uzun uzun bilgi alışverişi yapabildiğim bir kaç kişi var zaten.ya burdaki durum geriyor bazen, baskalasiyorum. Bir de ciddi ciddi üzülüyorum bazi yazilanlara.
Dun mesela bir öfkeyle kizcagizin birine cikistim. Sonra baktım daha 19 yaşında. Kardesim yaşında yani. Yazdıklarımla korkuttum kizi. Yaşını farkedince özelden ozur diledim. Tam korkmasin diye bir kaç sey daha yazayim dedim baktım ben mesaji gönderene kadar banlanmis. E simdi bu kiz benim yüzümden günlerce uyuyamayacak belki. Kendi kendine strese girecek. Bu olaydan sonra dedim ki kendi kendime insanliktan cikmadan burdan çık.
M minnakkelebekim aman gitme, sagduyulu insanlar gormeye cok ihtiyacimiz var.
kadesa arapca konusunda vinc ile ilgili olan.
ankaradaki patlama icin soylenense bu konuda.
malesef var. hatta insallah yine patlatirlar dedi.
Sen çok hassas davranıyorsun bu konuda. hiç kimsenin yaşına bakarak yazmıyoruz ki bazen hepimiz çok geriliyoruz. ben pc nin başında ağladığımi biliyorum düşün :) çok icsellestirmemek lazım aslında.ya burdaki durum geriyor bazen, baskalasiyorum. Bir de ciddi ciddi üzülüyorum bazi yazilanlara.
Dun mesela bir öfkeyle kizcagizin birine cikistim. Sonra baktım daha 19 yaşında. Kardesim yaşında yani. Yazdıklarımla korkuttum kizi. Yaşını farkedince özelden ozur diledim. Tam korkmasin diye bir kaç sey daha yazayim dedim baktım ben mesaji gönderene kadar banlanmis. E simdi bu kiz benim yüzümden günlerce uyuyamayacak belki. Kendi kendine strese girecek. Bu olaydan sonra dedim ki kendi kendime insanliktan cikmadan burdan çık.
çizgi film karakteri değil mi o isim, üye muhtemelen yaşı küçük biri, eee bu sana hakaret etmesini yumuşatmıyor tabii o ayrım ile baslayan birseydi. dur ekran goruntusunu aldim ne olur ne olmaz diye bakiyim.
mooncrystal mis.
seni en lerde nereye aday yapacağımı buldumyapma, gitme bana ne olcak? şurada karşıt fikirde olup da uzun uzun bilgi alışverişi yapabildiğim bir kaç kişi var zaten.
beni koyup gitme ne olursun, durduğun yerde dur.
kendini martılarla bir tutma, senin kanatların yok
Nickim buradan bir süre uzaklasmak iyi geliyor insana. Ben de yaptim kafa dinlemek açısından iyi oluyor cidden.ya burdaki durum geriyor bazen, baskalasiyorum. Bir de ciddi ciddi üzülüyorum bazi yazilanlara.
yapma, gitme bana ne olcak? şurada karşıt fikirde olup da uzun uzun bilgi alışverişi yapabildiğim bir kaç kişi var zaten.
beni koyup gitme ne olursun, durduğun yerde dur.
kendini martılarla bir tutma, senin kanatların yok
hayır ben en iyi çıkış yapan üye ödülünü istiyomseni en lerde nereye aday yapacağımı buldum
Bunların dibinde patlasin da o bomba kurtulalim pisliklerden
Nickim buradan bir süre uzaklasmak iyi geliyor insana. Ben de yaptim kafa dinlemek açısından iyi oluyor cidden.
Ama ben de senin sürekli olarak uyelik iptali yaptırmanı istemem. Seninle gecen günkü tartismamizdan zaten sonra pisman olmuştum inanki. Uslubun cogu insandan farkli ve düzgün.
Zaten boyle olan az insan var.
Eger surekli gideceğim dersen de hakkını helal et. Tartismamizdan dolayi ve seni kırmışımdir da muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?