• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
yoo ben bu şekilde kimseyle konışmam. seviyem bellidir bu sitede. sizle muhattap bie olmam aslında. da dayanamadım işte.
Bak aynıyız şu an bende sustum sustuö ve cevap verdiğim bu bayana dayanmadım insanları küçümseyemez onu gören yok benim sert sözlerim dokundu birden öle mi işte buna pess denir benim sözlerime deil

Pardonda senin devrin ne devri olacakmış bi anlat hele 13 yıl önce olmayan hatta çoook daha önceleri olmayan o hayal ettiğin istediğin devlet sistemi senin şimdi desteklediğin haramzade andavallar nasıl yapamamış o zamanlar ampülde yoktu muhafelette yoktu ,bu dediğin şimdi koyun gibi hala peşinden gittiğin çobanlar muhalefetleri olmadığı halde bu ülkeyi sineklerin üşüştüğü bir bataklık haline nasıl sokmayı başarabildiler acaba kusura bakmada ağzın boş çene yapıyor derdin ne ! bu ülkede 13 yılda bir isveç bir norveç statüsne nasıl ulaşmasını bekleyebiliyorsun her konuda ama. Sizin gibi takozlar olduğu halde sağdan soldan hem ekmek yiyip hem yediği kaba eden insanlar olmasına rağmen bişeyler değişti sana göre daha kötüye gidiyot o belli, bağnaz kafada olduğun için önüne altın tasta yemekte koysalar bunu istemem bana pırlantalı getirin dersin. Bu kadar hain kafada bi insansn madem azıcık firasetin varsa benim sebebimle yapılan onca şeyden faydalanma kardeşim gururlusunuz ya hani eski devire göre yaşa yaşasana bakalım. Asıl sen sağdan soldan bik bik laf öğrnmişsin gelmişsin bide cahil kafayla laf cambazıyım diosun insanları küçümsüyorsun sen yat kalkta burda küçümsediğin bu insanlara dua et . Senin anan baban hiç tanker peşinde elinde bidon ayağında lastik ayakkabı çamur içinde koşmamış galiba ya da bi yakının okula alınmamış kuyrukta sabahlamamış saatlerce otobüs minibüs beklememiş pislikten sokaklarda dolaşamamış devlet tarafından kazıklanmamış ve daha niceleri. Hayvan gibi bir yaşamdan insanca yaşamaya geçmeye başladığından kafa yaptı galiba sende e bünyen alışık deik sanırım. İnadına nankörlük seninki başka bişey deil sen git o çetrefilli beynin ve dilinle kocanı mı kandırıosun ananı babanı mı ama bu millete sökmez her seçim aynı laf ampülü patlaticaz şöle olcak böle olcak. Tamamen söndüremezsin ama kendi kininizle kuyu kazmaya devam ederken merak etme bu devlet ekmek vermemzlik etmicek yinede sizin gibilere. Her şey bu kadar göz önünde aşikarken belgeleriyle belgeselleriyle bana tutupta BEN TÜRK EVLADIYIM DEME git leninin stalinin ülkesine orda sana çok daha rahat yaşam şartları sunarlar cınım.
'andaval,takoz' bu laflari cok aradin mi?ya bu nasi bi konusma sekli..pes yani.ayip ya..hakaret yagdiriyosun resmen..

Kusura bakmayında bu bağğğyanın hdp si mi bu ülkeye sahip çıkacak dış güçlere karşı diklenecek. Güldürmeyin allasen. Sonra el ele çocuklarımızla beraber sınır atlayalım hep birlikte . Bu zihniyetteki adamın eline keleş ver ilk sana doğrultur kapı komşusundan başlar işine. Allah fırsat vermesin.
O bayanın hdp yi desteklediğini bile görmedim.
Derdim hdp AKP kavgasına karışmak veya hakem olmak değil ki.
Söylemek istediklerinizi hakaret etmeden konuşsanız daha güzel bir fikir alışverişi olur, bunu belirttim.

'andaval,takoz' bu laflari cok aradin mi?ya bu nasi bi konusma sekli..pes yani.ayip ya..hakaret yagdiriyosun resmen..
Evet nolmuş ben onun şahsiyetine mi sölüyorum bunu iyi bakın iyi okuyun o kadar şey arasından bunlar ya çok harikasınız benim milletimi sırf karşı düşğncede die küçümseyemez hele kş bu bir terörist seviciyse .

Evet nolmuş ben onun şahsiyetine mi sölüyorum bunu iyi bakın iyi okuyun o kadar şey arasından bunlar ya çok harikasınız benim milletimi sırf karşı düşğncede die küçümseyemez hele kş bu bir terörist seviciyse .
dusunceni duzgun kelimeler secerek soyleyebilirsin..hakaret boyutuna neden tasiyosun ki? sakin ol yani..bu ofke ne bu kadar anlamadim..

Oyum CHP ye.Kılıçdaroğlu bu ülkenin yüz akıdır, kalkındırmak için birleştirmek için çalışan duyarlı bir başbakan olacağından hiç şüphem yok ...
istanbul büyükşeehir belediyesine getirmedi kemal kılıctar oglunu siz türkiyenin başınamı getirceniz

akepe seçmenlerinin neden bu kadar kin içinde söylemleri var ve sürekli neden hakaret ediyorlar.:KK64:

Bak bakalım egem sadece ak parti seçmenleri mi hakaret ediyor? bize de burda koyun dendi cahil dendi vs. Bütün partilerde var bu tür secmenlrrden. Bunu sadece ak parti secmenine yüklemek haksızlık

Bak bakalım egem sadece ak parti seçmenleri mi hakaret ediyor? bize de burda koyun dendi cahil dendi vs. Bütün partilerde var bu tür secmenlrrden. Bunu sadece ak parti secmenine yüklemek haksızlık
geneli öyle,siz bazıları istisnasınız.akşamdan beri yazılanlar şok ediyor beni.:KK43:

Kulladığınız itamlar aşallıyıcı . Evet hatırlamıyorum . Hatırlanacak bir şey yapamamışım demek ki normal çocukmuşum siz hatırlıyorsanız ne mutlu da bana ne size ne .
hımmm anlıyorum çocuğum.Allah yardımcın olsun.:KK66:

baya bir sayfa okudum da ne hakaretler ne tartışmalar...insanlar kendine neleri yakıştırıyor neler söylüyor hatta kendi ölümünün ne olucagını bilmeden kaza sonrası ölenlere ağza alnmaycak benzetmeler yapılmış.

ben siyasette banların kalkması sonrası olucak olanları tahmin ettigim için banların kalkması istemedim.Ankara patlaması topiğine arkadaşlar bu nasıl seviye saygısızlık nasıl kendinize bunları yakıştırıyorsun diye yazdım hatta kazen ve mune ya lütfen banlar geri gelsin diye yazdım.

bunu yazdım diye benle alga geçildi yazdığım bu iyi niyeti farklı farklı yorumlar yapıldı.olmayacak yerlere çekildi şimdi görüyorum ki o zaman benle dalga geçenler şimdi buraya siyasetin gidişatıyla ilgili sitemler yapıp kurallar geri gelsin denmiş.

bana hakaretler yapıldı sırf bir partiye gerçek olan neyse onu yazdım diye bende görüşlerimi hiç çekinmeden plan oyun yapmadan yazdım birileri bunu başka yorumlandı.

bana öyle şeyler söylendi öyle laf edildi bir dünya hakaret yapıldı ve burda seviyeden bahsedenler bu hakaret dolu yorumları beğendi.

onların asıl yüzlerini ve kişiliklerini gördüm bütün bu olanlardan dolayı hiç bir açıklama yorum yazmadım hiç birine cevap vermedim bu bile suç oldu...burda herkes bir şeyler yazıyor küfür hakaret ve herşey yazılan her kelimenin hakkı var kul hakkı var Allaha inanmayanlar olabilir ben inanıyorum.Alllaha bıraktım heleki begendigim ve değer verdiğim kişilerin bunu yapması çok kırıcı oldu...

her yazılana bir şey bulunuyor buna da bulsunlar umrumda değil...ben kendimi biliyorum.

siyaset acımazsız derler evet öyledir ama insanlar daha acımasız özgürlük deyip kişinin yorum özgürlüğünü alıp bambaşka yere çekmek ne oluyor bunuda anlamıyorum.

bunu neden yazdım bunun altında bir şey arıyacaksınız aramayın yada size yakıştığı gibi dalga geçip hak yen günah alın

sadece size yapılmasını istemediginiz hareketi siz başkasına yapmayın.

her hangi bir konuda reelde yada sanalda seviye yoksa saygı yoksa hakaretler varsa haksızlıklar varsa orda insanlık bitmiştir.

Back