Pardonda senin devrin ne devri olacakmış bi anlat hele 13 yıl önce olmayan hatta çoook daha önceleri olmayan o hayal ettiğin istediğin devlet sistemi senin şimdi desteklediğin haramzade andavallar nasıl yapamamış o zamanlar ampülde yoktu muhafelette yoktu ,bu dediğin şimdi koyun gibi hala peşinden gittiğin çobanlar muhalefetleri olmadığı halde bu ülkeyi sineklerin üşüştüğü bir bataklık haline nasıl sokmayı başarabildiler acaba kusura bakmada ağzın boş çene yapıyor derdin ne ! bu ülkede 13 yılda bir isveç bir norveç statüsne nasıl ulaşmasını bekleyebiliyorsun her konuda ama. Sizin gibi takozlar olduğu halde sağdan soldan hem ekmek yiyip hem yediği kaba eden insanlar olmasına rağmen bişeyler değişti sana göre daha kötüye gidiyot o belli, bağnaz kafada olduğun için önüne altın tasta yemekte koysalar bunu istemem bana pırlantalı getirin dersin. Bu kadar hain kafada bi insansn madem azıcık firasetin varsa benim sebebimle yapılan onca şeyden faydalanma kardeşim gururlusunuz ya hani eski devire göre yaşa yaşasana bakalım. Asıl sen sağdan soldan bik bik laf öğrnmişsin gelmişsin bide cahil kafayla laf cambazıyım diosun insanları küçümsüyorsun sen yat kalkta burda küçümsediğin bu insanlara dua et . Senin anan baban hiç tanker peşinde elinde bidon ayağında lastik ayakkabı çamur içinde koşmamış galiba ya da bi yakının okula alınmamış kuyrukta sabahlamamış saatlerce otobüs minibüs beklememiş pislikten sokaklarda dolaşamamış devlet tarafından kazıklanmamış ve daha niceleri. Hayvan gibi bir yaşamdan insanca yaşamaya geçmeye başladığından kafa yaptı galiba sende e bünyen alışık deik sanırım. İnadına nankörlük seninki başka bişey deil sen git o çetrefilli beynin ve dilinle kocanı mı kandırıosun ananı babanı mı ama bu millete sökmez her seçim aynı laf ampülü patlaticaz şöle olcak böle olcak. Tamamen söndüremezsin ama kendi kininizle kuyu kazmaya devam ederken merak etme bu devlet ekmek vermemzlik etmicek yinede sizin gibilere. Her şey bu kadar göz önünde aşikarken belgeleriyle belgeselleriyle bana tutupta BEN TÜRK EVLADIYIM DEME git leninin stalinin ülkesine orda sana çok daha rahat yaşam şartları sunarlar cınım.