Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Valla benim akşamdan beri kib yaptığım mesaj sayısı belli değil
nickimikim7 sen şurada gördüğüm çok akp li den farklısin,farklı ve kibar görünüp aslında içten pazarlıkli davrananlardan da değilsin. sana sadece bir konuda kızdım belki de kırıldım bilmiyorum onun dışında ben üslubun ile ilgili hiçbir zaman yanlış bir durum görmedim. bil istedim.

ay ben bişey soylemıyorum kimseye laf sokmuyorum diye yazıp altına seviyesiz yorumları begendıler falan deyınce samimi olmuyorsun bil istedim!

Hayvan gibi bir yaşamdan insanca yaşamaya geçmeye başladığından kafa yaptı galiba sende e bünyen alışık deik sanırım.
Bu nasıl bir seviye? Diğer hakaretlerini geçtim şu cümlenle hem kendini hem de yedi sülaleni de katmış oluyorsun bari başkalarını karıştırma.... Nedense hakaretsiz savunma yapamıyosunuz çok ilginç...

evet o senın bahsettıgın kedi

aynen kadesa M minnakkelebekim aynen burda değişmeyen ender insanlardan biri

canım nickini biliyor musun? kim o bilmek isterim.cok iğrenç bir tarz bu çünkü hangi partiden olursa olsun.

ben biliyorumda ne oluyor kadesecim utanacağı yerde halen devam ediyor ki onla hiç bir şekilde siyasette muhabbetim olmadıgı halde nedir bu kini halen anlamadım.ama seviyesini çok belli etti

bunu okuyacaksın devam et...ben Allah dedim ...sen uğraş dur

özürdilerim senden de kadesecim

canım nickini biliyor musun? kim o bilmek isterim.cok iğrenç bir tarz bu çünkü hangi partiden olursa olsun.
m ile baslayan birseydi. dur ekran goruntusunu aldim ne olur ne olmaz diye bakiyim.

mooncrystal mis.

evet ben okudum sen devam et zamanla herkes anlıycak senin nasıl biri oldugunu(.)

yok canım ne özrü deme öyle :)

m ile baslayan birseydi. dur ekran goruntusunu aldim ne olur ne olmaz diye bakiyim.

mooncrystal mis.

konsolos ben bu nicki ilk defa duydum hadsiz biri belli. terbiyesiz.

Teşekkür ederim canım. Ben ogretmenim ve bir çok öğrenci yetistiriyorum, onlara hep doğruyu gostermeye çalışıyorum. Bunun için de önce ben doğru olmaliyim. Aynı şey kendi çocuğumu yetistirirken de geçerli.

Herkesin aynı fikirde olmasi mümkün değil. Ve elestirilerimizi hakaret etmeden de yapabiliriz. Hakaret eşittir acizlik bana göre.

Bu forumda maalesef uzun süredir olan tek şey hakaret. Uyeligimi sildirecegim ama secimlerin gecmesini bekliyorum. Secimlerden sonra sonuca göre son kez karşılıklı muhabbet edip uyelihimi iptal ettirecegim.

Siyaset yüzünden kirdiklarim olmuştur muhakkak. Seni de kirdiysam Özür dilerim. Siyaset insan kalbinden daha değerli olamaz. Yarın secimden sonra siyasiler uzlasir koalisyon yapar birbirlerine soyledikleri herseyi unuturlar, biz burda birbirimizin kalbini kirdigimizla kaliriz.

ya lütfen gitme ciddiyim lütfen. çok üzülürüm.

aa bilmiyordum branşın ne canım özel değilse merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…