- 15 Aralık 2013
- 15.607
- 35.807
- 798
Vay anasina mhp baraj alti kalip hdp baraj usti kaliyor kk daki secimde yazik
nasıl kız? hdp yuzde 7 almış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay anasina mhp baraj alti kalip hdp baraj usti kaliyor kk daki secimde yazik
Hani elmi yaman beymi yamandı böyle döndürürler işte:))))arkadaslar ben de okudum,kendi adima ozur diliyorum seviyesizlik oldu cidden,sadece kufure tahammulum yok ve tepkisel davrandim o yuzden..kendim parti adi belirtmeden yaptim koyun yorumunu,o an oyle icimden geldi olumlerden dolayi cok kizgin oldugum icin ama boyle seviyesizlesmesini istemedim acikcasi.Kontesede ozelden mesaj attim,ikimizinde cocugu varmis,bu sekilde buyutmeye gerek yok..Herhangi birine degen bir yorumum olmussa ozur dilerim,secimde iyi olan kazansin
bu mesajını bir tane AKP sevici beğenmemiş. neresini beğenmediler çok merak ediyorum.Bu seçimde oyumu savaşı körükleyenlere inat, barış ve kardeşlikten yana kullanacağım.
Şu anki hükümet ile terör bitecek, birşeyler düzene girecek olsaydı çoktan olmuş olurdu. 13 yıl bunun için yeterli bir süre. Terörün bitmesi bir yana, bu 13 yıllık dönemde şiddet olayları, kadın cinayetleri daha da arttı. Suçlular yargılanmıyor, tecavüzcüler, katiller aramızda dolaşıyor. Her gün haberlere korkuyla bakıyorum artık. 'Acaba bugün kaç kadın boşanmak istediği kocası tarafından öldürüldü?' 'Aramızda dolaşan canlı bombalar, nerede kimleri katletmeyi planlıyorlar?' 'Kaç genç kız tecavüze uğradı, taciz edildi? Sanık nasıl serbest bırakılır?' 'Kaç çocuk istismara maruz kaldı?' 'Sosyal hizmetlerde çocukları cinsel istismara maruz bırakan pislikler neden hüküm giymezler, nasıl diğer çocuklar bu pisliklere emanet edilmeye devam edilir?' 'Yasal eylem hakkını kullanan vatandaşlar katledilirken, katilleri neden korunur?' 'Devlet ne için vardır?'
Ben hergün kendime bu soruları sormaktan bıktım. Devlet ne için vardır? Buna cevap vereyim mi? Devlet bizi korumak için vardır. Öldürmek için değil. Biz devlete vergi veririz, şiddetten kaçınırız. Ve verdiğimiz vergilerin bizi temsil edecek şekilde harcanmasını isteriz. Sarrafların cebini daha çok kabartsın diye değil. Fakir daha da fakirleşsin, zengin servetine servet katsın diye değil. Devletten adalet bekleriz. Adaleti kendimiz sağlayamadığımız için devletin adil olduğuna inanmamız gerekir. Adaleti sağlamak adına şiddet kullanma hakkı yine devlete aittir. Bugün kaçınız adalete inanıyorsunuz?
Korkuyoruz hepimiz, çok korkuyoruz. Birgün tecavüze uğrarsam mahkeme beni mi koruyacak? Tacizcimi dava etsem başıma ne işler gelecek? En iyisi susmak... Soma'da 300 madenci ihmale kurban gitmiş. Ama benim babam madenci değil çok şükür. İsyan etmem için bir neden yok. Ankarada katliam olmuş, 100e yakın kişi hayatını kaybetmiş. Sakın sokaklara dökülme. Hiçbirşey olmamış gibi yaşamaya devam et. Sus.. Sen ölmedin ki. 17 yaşındaki kız taciz edildikten sonra korkudan yere yığılıp kalmış. Sanığı hüküm giymeden tahliye olmuş. Ama o gün sen taciz edilmedin ki. Senin başına gelmedi. Susmaya devam et... Esnaf adaletini kendi sağlamış, 19 yaşındaki genci döverek öldürmüş. Sen ölmedin ki. Kapat gözlerini, görme, duyma, konuşma. İtiraz etme. İsyan etme.
Bugün yalnızca sayılarıyla anıp geçtiğimiz bu insanlar gittiler, yaşamıyorlar artık. Şunu unutmayın ki. Bu ateş birgün hepimizi yakacak. Ve sıra size geldiğinde sizin yanınızda olacak herkes çoktan yanmış olacak.
Çalmadan kayde degilmiyor demek kiElbette ki Akparti
Başka kayda değer parti de yok zaten..
bu mesajını bir tane AKP sevici beğenmemiş. neresini beğenmediler çok merak ediyorum.
nasıl kız? hdp yuzde 7 almış
Öyle mi? Cumhurbaşkanımıza filan her türlü hakaret ediliyor ya hani,serbest sandımdı...Sen onlara da soytari diyemezsin. hem dur o zaman kib yapayım seni zaten bu yasak. Hoşça kal.
Pardonda senin devrin ne devri olacakmış bi anlat hele 13 yıl önce olmayan hatta çoook daha önceleri olmayan o hayal ettiğin istediğin devlet sistemi senin şimdi desteklediğin haramzade andavallar nasıl yapamamış o zamanlar ampülde yoktu muhafelette yoktu ,bu dediğin şimdi koyun gibi hala peşinden gittiğin çobanlar muhalefetleri olmadığı halde bu ülkeyi sineklerin üşüştüğü bir bataklık haline nasıl sokmayı başarabildiler acaba kusura bakmada ağzın boş çene yapıyor derdin ne ! bu ülkede 13 yılda bir isveç bir norveç statüsne nasıl ulaşmasını bekleyebiliyorsun her konuda ama. Sizin gibi takozlar olduğu halde sağdan soldan hem ekmek yiyip hem yediği kaba eden insanlar olmasına rağmen bişeyler değişti sana göre daha kötüye gidiyot o belli, bağnaz kafada olduğun için önüne altın tasta yemekte koysalar bunu istemem bana pırlantalı getirin dersin. Bu kadar hain kafada bi insansn madem azıcık firasetin varsa benim sebebimle yapılan onca şeyden faydalanma kardeşim gururlusunuz ya hani eski devire göre yaşa yaşasana bakalım. Asıl sen sağdan soldan bik bik laf öğrnmişsin gelmişsin bide cahil kafayla laf cambazıyım diosun insanları küçümsüyorsun sen yat kalkta burda küçümsediğin bu insanlara dua et . Senin anan baban hiç tanker peşinde elinde bidon ayağında lastik ayakkabı çamur içinde koşmamış galiba ya da bi yakının okula alınmamış kuyrukta sabahlamamış saatlerce otobüs minibüs beklememiş pislikten sokaklarda dolaşamamış devlet tarafından kazıklanmamış ve daha niceleri. Hayvan gibi bir yaşamdan insanca yaşamaya geçmeye başladığından kafa yaptı galiba sende e bünyen alışık deik sanırım. İnadına nankörlük seninki başka bişey deil sen git o çetrefilli beynin ve dilinle kocanı mı kandırıosun ananı babanı mı ama bu millete sökmez her seçim aynı laf ampülü patlaticaz şöle olcak böle olcak. Tamamen söndüremezsin ama kendi kininizle kuyu kazmaya devam ederken merak etme bu devlet ekmek vermemzlik etmicek yinede sizin gibilere. Her şey bu kadar göz önünde aşikarken belgeleriyle belgeselleriyle bana tutupta BEN TÜRK EVLADIYIM DEME git leninin stalinin ülkesine orda sana çok daha rahat yaşam şartları sunarlar cınım.Hahah neredeymiş o cevval hanımlar? Hepsi pıss valla göremedik bir cevvalliklerini :) Ben çok laf cambazı olduğum için değil düşüncelerimi mantıklı sebeplere dayandırdığım için sizin cevval hatunların diyecek bir şeyi kalmıyor.
Neden Hdp olduğunu hala anlamadıysan gelip burada yazma ve kendince akıl vermeye de kalkma. Baraja en yakın ve Akp'yi bölen Hdp var. Gidip 0,1 alan partiye oy vermem Akp'nin ekmeğine yağ sürer, seni zeki zeni.
Akp mi bombalar patlamıyor? Ahahhahashdf ya terörden vuracaksan Akp ile gelmeyeceksin bana. Allah senin gözünü açtırsın ne diyelim.
Senin maaşından vergi kesiliyor da benimkinden kesilmiyor mu? Zannedersin beni devlet besliyor ya da ben bir devlet kurumuyum da vergisi haram olacakmış bana ahahasf ya daha ne dediğini bilmiyorsun bir iki laf öğrenmiş konuşuyorsun.
Yazacak bir şey bulamayıp argoya dönenleri ciddiye alacak değilim elbette.
Yukarıdaki troller milliyetçilikten girmiş aferin sen de dine bağla konuyu ki daha çok oy topla. Aahahahshd İslam düşmanlığı ile ne alaka hakikaten ya kafaya bak.
Bu da tüm trollere genel cevabım olsun. Tek başına iktidar dönemi bitti, lale devriniz bitti canım geçmiş olsun, çırpınmayın artık :)
Evet coşku ile soytarilar demenden belliydi haha :)Öyle mi? Cumhurbaşkanımıza filan her türlü hakaret ediliyor ya hani,serbest sandımdı...
Hadi sen de Hoşça kal
Töbe devlet ekmek verecekmis önce şunu öğren devlet başka birşeydir o savunduğun hükümet başka bişey hükümet vatandaş için vardır ekmek vermek nasıl bir cümle ya insan kendi ülkesinde akp den ekmek mi dilenecek verdi diye şükür diyecek akp değil hangi parti olursa. OlsunPardonda senin devrin ne devri olacakmış bi anlat hele 13 yıl önce olmayan hatta çoook daha önceleri olmayan o hayal ettiğin istediğin devlet sistemi senin şimdi desteklediğin haramzade andavallar nasıl yapamamış o zamanlar ampülde yoktu muhafelette yoktu ,bu dediğin şimdi koyun gibi hala peşinden gittiğin çobanlar muhalefetleri olmadığı halde bu ülkeyi sineklerin üşüştüğü bir bataklık haline nasıl sokmayı başarabildiler acaba kusura bakmada ağzın boş çene yapıyor derdin ne ! bu ülkede 13 yılda bir isveç bir norveç statüsne nasıl ulaşmasını bekleyebiliyorsun her konuda ama. Sizin gibi takozlar olduğu halde sağdan soldan hem ekmek yiyip hem yediği kaba eden insanlar olmasına rağmen bişeyler değişti sana göre daha kötüye gidiyot o belli, bağnaz kafada olduğun için önüne altın tasta yemekte koysalar bunu istemem bana pırlantalı getirin dersin. Bu kadar hain kafada bi insansn madem azıcık firasetin varsa benim sebebimle yapılan onca şeyden faydalanma kardeşim gururlusunuz ya hani eski devire göre yaşa yaşasana bakalım. Asıl sen sağdan soldan bik bik laf öğrnmişsin gelmişsin bide cahil kafayla laf cambazıyım diosun insanları küçümsüyorsun sen yat kalkta burda küçümsediğin bu insanlara dua et . Senin anan baban hiç tanker peşinde elinde bidon ayağında lastik ayakkabı çamur içinde koşmamış galiba ya da bi yakının okula alınmamış kuyrukta sabahlamamış saatlerce otobüs minibüs beklememiş pislikten sokaklarda dolaşamamış devlet tarafından kazıklanmamış ve daha niceleri. Hayvan gibi bir yaşamdan insanca yaşamaya geçmeye başladığından kafa yaptı galiba sende e bünyen alışık deik sanırım. İnadına nankörlük seninki başka bişey deil sen git o çetrefilli beynin ve dilinle kocanı mı kandırıosun ananı babanı mı ama bu millete sökmez her seçim aynı laf ampülü patlaticaz şöle olcak böle olcak. Tamamen söndüremezsin ama kendi kininizle kuyu kazmaya devam ederken merak etme bu devlet ekmek vermemzlik etmicek yinede sizin gibilere. Her şey bu kadar göz önünde aşikarken belgeleriyle belgeselleriyle bana tutupta BEN TÜRK EVLADIYIM DEME git leninin stalinin ülkesine orda sana çok daha rahat yaşam şartları sunarlar cınım.
Ayrıca şurda devleti neyle suçlarsan suçla hepsine vereceği cevaplar ortada açta araştır burda milleti küçümseyip kendini öveceğine ama işine gelmez tabi. Senin savunduğun adamlarında bir soruyla nasıl kem küm ettiklerinide sustuklarınıda ya da lafı nasıl değiştirdikleirni aç izle oku araştır bak.. napıosan yap ülkenin yarısını görmezden gelemezsin biz hep burdayız işine gelsede gelmesede saygu duymak zorundasın bu insan küçümseyen kafa yapısıyla size çok bile tahammül ediyoruz ağzının payını belki kimse sana veremez öle sanıosun kendince ama dikkatini çekerim KENDİNCE. Ayrıca başka insanların düşüncelerine bilmem nelerinede saygı duymak hep biz zorundayız dimi iktidar destekçileri.. siz her türlü çirkefliği yapın biz sesimiz azcık yükseltelim şiiii saygı duyun vay be hangi kitapta yazıomuş bu . . çok laf cambazıymışsın ya hani söle bakamPardonda senin devrin ne devri olacakmış bi anlat hele 13 yıl önce olmayan hatta çoook daha önceleri olmayan o hayal ettiğin istediğin devlet sistemi senin şimdi desteklediğin haramzade andavallar nasıl yapamamış o zamanlar ampülde yoktu muhafelette yoktu ,bu dediğin şimdi koyun gibi hala peşinden gittiğin çobanlar muhalefetleri olmadığı halde bu ülkeyi sineklerin üşüştüğü bir bataklık haline nasıl sokmayı başarabildiler acaba kusura bakmada ağzın boş çene yapıyor derdin ne ! bu ülkede 13 yılda bir isveç bir norveç statüsne nasıl ulaşmasını bekleyebiliyorsun her konuda ama. Sizin gibi takozlar olduğu halde sağdan soldan hem ekmek yiyip hem yediği kaba eden insanlar olmasına rağmen bişeyler değişti sana göre daha kötüye gidiyot o belli, bağnaz kafada olduğun için önüne altın tasta yemekte koysalar bunu istemem bana pırlantalı getirin dersin. Bu kadar hain kafada bi insansn madem azıcık firasetin varsa benim sebebimle yapılan onca şeyden faydalanma kardeşim gururlusunuz ya hani eski devire göre yaşa yaşasana bakalım. Asıl sen sağdan soldan bik bik laf öğrnmişsin gelmişsin bide cahil kafayla laf cambazıyım diosun insanları küçümsüyorsun sen yat kalkta burda küçümsediğin bu insanlara dua et . Senin anan baban hiç tanker peşinde elinde bidon ayağında lastik ayakkabı çamur içinde koşmamış galiba ya da bi yakının okula alınmamış kuyrukta sabahlamamış saatlerce otobüs minibüs beklememiş pislikten sokaklarda dolaşamamış devlet tarafından kazıklanmamış ve daha niceleri. Hayvan gibi bir yaşamdan insanca yaşamaya geçmeye başladığından kafa yaptı galiba sende e bünyen alışık deik sanırım. İnadına nankörlük seninki başka bişey deil sen git o çetrefilli beynin ve dilinle kocanı mı kandırıosun ananı babanı mı ama bu millete sökmez her seçim aynı laf ampülü patlaticaz şöle olcak böle olcak. Tamamen söndüremezsin ama kendi kininizle kuyu kazmaya devam ederken merak etme bu devlet ekmek vermemzlik etmicek yinede sizin gibilere. Her şey bu kadar göz önünde aşikarken belgeleriyle belgeselleriyle bana tutupta BEN TÜRK EVLADIYIM DEME git leninin stalinin ülkesine orda sana çok daha rahat yaşam şartları sunarlar cınım.
E yuh yaPardonda senin devrin ne devri olacakmış bi anlat hele 13 yıl önce olmayan hatta çoook daha önceleri olmayan o hayal ettiğin istediğin devlet sistemi senin şimdi desteklediğin haramzade andavallar nasıl yapamamış o zamanlar ampülde yoktu muhafelette yoktu ,bu dediğin şimdi koyun gibi hala peşinden gittiğin çobanlar muhalefetleri olmadığı halde bu ülkeyi sineklerin üşüştüğü bir bataklık haline nasıl sokmayı başarabildiler acaba kusura bakmada ağzın boş çene yapıyor derdin ne ! bu ülkede 13 yılda bir isveç bir norveç statüsne nasıl ulaşmasını bekleyebiliyorsun her konuda ama. Sizin gibi takozlar olduğu halde sağdan soldan hem ekmek yiyip hem yediği kaba eden insanlar olmasına rağmen bişeyler değişti sana göre daha kötüye gidiyot o belli, bağnaz kafada olduğun için önüne altın tasta yemekte koysalar bunu istemem bana pırlantalı getirin dersin. Bu kadar hain kafada bi insansn madem azıcık firasetin varsa benim sebebimle yapılan onca şeyden faydalanma kardeşim gururlusunuz ya hani eski devire göre yaşa yaşasana bakalım. Asıl sen sağdan soldan bik bik laf öğrnmişsin gelmişsin bide cahil kafayla laf cambazıyım diosun insanları küçümsüyorsun sen yat kalkta burda küçümsediğin bu insanlara dua et . Senin anan baban hiç tanker peşinde elinde bidon ayağında lastik ayakkabı çamur içinde koşmamış galiba ya da bi yakının okula alınmamış kuyrukta sabahlamamış saatlerce otobüs minibüs beklememiş pislikten sokaklarda dolaşamamış devlet tarafından kazıklanmamış ve daha niceleri. Hayvan gibi bir yaşamdan insanca yaşamaya geçmeye başladığından kafa yaptı galiba sende e bünyen alışık deik sanırım. İnadına nankörlük seninki başka bişey deil sen git o çetrefilli beynin ve dilinle kocanı mı kandırıosun ananı babanı mı ama bu millete sökmez her seçim aynı laf ampülü patlaticaz şöle olcak böle olcak. Tamamen söndüremezsin ama kendi kininizle kuyu kazmaya devam ederken merak etme bu devlet ekmek vermemzlik etmicek yinede sizin gibilere. Her şey bu kadar göz önünde aşikarken belgeleriyle belgeselleriyle bana tutupta BEN TÜRK EVLADIYIM DEME git leninin stalinin ülkesine orda sana çok daha rahat yaşam şartları sunarlar cınım.
Savunmak ? :) savunmamı gerektiren bir durum göremiyorum. Asıl kin güdeni göremeyipte şurda şu lafları sölemek takdire şayan doğrusu. En azından ben terörist deilim.E yuh ya
Bir tane düzgün cümle kurup savunsan ya partini.
Nasıl kin biriktirmişsin içinde.
Kusura bakmayında bu bağğğyanın hdp si mi bu ülkeye sahip çıkacak dış güçlere karşı diklenecek. Güldürmeyin allasen. Sonra el ele çocuklarımızla beraber sınır atlayalım hep birlikte . Bu zihniyetteki adamın eline keleş ver ilk sana doğrultur kapı komşusundan başlar işine. Allah fırsat vermesin.E yuh ya
Bir tane düzgün cümle kurup savunsan ya partini.
Nasıl kin biriktirmişsin içinde.
ama bu zaten teorik bir şey Hayyal. yani topyekün dünya çapında bir hukuk sisteminden bahsediyoruz sonuçta. Bizim ülkemizde de kolay verilen bir şey değil aslında ama yurt dışında yaşayan arkadaşlar üzerlerine alınmasınlar ama Türkler de çoğunlukla Orta Doğu ülkelerinden gelenler gibi yaşadıkları topluma adapte olmamakta ısrarlılar, yoksa ABD'de neden bir Çinli vatandaşlık alıp Wall Street'te çalışabiliyorken, Türk çalışamasın?Teorikte Haklısın evet orada oy vermesi Lazım o vatandaşın ama oranın Vatandaşı olmadığı için seçimlerde oy kullanamıyor bu insanlar.
Çünkü hala Türkiye'nin Vatandaşı onlar.
Ve vatandaşlık zaten bizim ülkemiz dışında kolay verilen birşey değil.
Avrupa olsun Amerika olsun.
Hayalet gibi yaşıyorlar.
Sadece artık Türkiye'de oy kullanabiliyorlar.
Gerçi bu hak 2014 te verilmiş. 1,5 sene bile olmadı.
pes ya seviyeye bak. ayıptır. nasıl terbiye yoksunluğu bu.Pardonda senin devrin ne devri olacakmış bi anlat hele 13 yıl önce olmayan hatta çoook daha önceleri olmayan o hayal ettiğin istediğin devlet sistemi senin şimdi desteklediğin haramzade andavallar nasıl yapamamış o zamanlar ampülde yoktu muhafelette yoktu ,bu dediğin şimdi koyun gibi hala peşinden gittiğin çobanlar muhalefetleri olmadığı halde bu ülkeyi sineklerin üşüştüğü bir bataklık haline nasıl sokmayı başarabildiler acaba kusura bakmada ağzın boş çene yapıyor derdin ne ! bu ülkede 13 yılda bir isveç bir norveç statüsne nasıl ulaşmasını bekleyebiliyorsun her konuda ama. Sizin gibi takozlar olduğu halde sağdan soldan hem ekmek yiyip hem yediği kaba eden insanlar olmasına rağmen bişeyler değişti sana göre daha kötüye gidiyot o belli, bağnaz kafada olduğun için önüne altın tasta yemekte koysalar bunu istemem bana pırlantalı getirin dersin. Bu kadar hain kafada bi insansn madem azıcık firasetin varsa benim sebebimle yapılan onca şeyden faydalanma kardeşim gururlusunuz ya hani eski devire göre yaşa yaşasana bakalım. Asıl sen sağdan soldan bik bik laf öğrnmişsin gelmişsin bide cahil kafayla laf cambazıyım diosun insanları küçümsüyorsun sen yat kalkta burda küçümsediğin bu insanlara dua et . Senin anan baban hiç tanker peşinde elinde bidon ayağında lastik ayakkabı çamur içinde koşmamış galiba ya da bi yakının okula alınmamış kuyrukta sabahlamamış saatlerce otobüs minibüs beklememiş pislikten sokaklarda dolaşamamış devlet tarafından kazıklanmamış ve daha niceleri. Hayvan gibi bir yaşamdan insanca yaşamaya geçmeye başladığından kafa yaptı galiba sende e bünyen alışık deik sanırım. İnadına nankörlük seninki başka bişey deil sen git o çetrefilli beynin ve dilinle kocanı mı kandırıosun ananı babanı mı ama bu millete sökmez her seçim aynı laf ampülü patlaticaz şöle olcak böle olcak. Tamamen söndüremezsin ama kendi kininizle kuyu kazmaya devam ederken merak etme bu devlet ekmek vermemzlik etmicek yinede sizin gibilere. Her şey bu kadar göz önünde aşikarken belgeleriyle belgeselleriyle bana tutupta BEN TÜRK EVLADIYIM DEME git leninin stalinin ülkesine orda sana çok daha rahat yaşam şartları sunarlar cınım.
Asıl size pesssspes ya seviyeye bak. ayıptır. nasıl terbiye yoksunluğu bu.
erkekmidir nedir. bir kadına yakışmayan kelimeler
yoo ben bu şekilde kimseyle konışmam. seviyem bellidir bu sitede. sizle muhattap bie olmam aslında. da dayanamadım işte.Asıl size pessss
Terbiye yoksunluğu sahibi ben oldum ne insanlar var ya :))) akıl yoksunluğundab iyidirAsıl size pessss
kelimelerini koyayımmı buraya görelim terbiyeyi. bekleTerbiye yoksunluğu sahibi ben oldum ne insanlar var ya :))) akıl yoksunluğundab iyidir