• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
yllardır oy verdiğim MHP bittin artık sen..ona hayır,buna hayır,tuğrul türkeşi kov ,nesin sen? devlet bahçeli gitmedikçe oyum haramdır sana...gidip inadına chp ye verecem oyumu..inşallah o şerefsiz hdp de barajı geçemez amin

Ben akp seçmeni hiç olmadım panndora.
Tamam o dediğine Katılıyorum.
Marmaray reklamı olan bir iç Anadolu, 3. Köprüye sevinen bir Karslı bunlar komik evet Haklısınız ama sonuçta hala senin vatandaşın olan bir gurbetçiyi yok sayamam ki.
Oy kullanmak vatandaşlık Hakkı ise oy kullandırmak da yok saymak oluyor elbette.
Ne düşüncesi olursa olsun. Benim fikrime ters.
Ha şuna Katılıyorum, Yurtdışındaki pek çok gurbetçi Türk basınından Türkiye'yi büyük dev filan zannediyorlar.
Hele düzenli ziyaret etmiyorlarsa ülkeyi, bilmiyor sadece basına göre hareket ediyorlar.
Bu da ayrı bir boyut tabii ki.

İşte tam da son söyledikleriniz için karşiyim. Türkiye'yi basinin gösterdiği kadar, yaz tatilleri kadar biliyorlar. Bu yüzden de yanliş yönleniyorlar. Olay tamamen bu.

Terbiyeni takın sevgili "tip"!
Kendimi ifade etmeye gerek görmedim. Burası amacını aşmış gitmiş. Cevap dahi veresim gelmiyor.kısa keseyim dedim olmadı. Saldıran saldırana.
Hiç haz etmiyorsunuz ya karşıt düşünceli olanlardan.hah işte ben de etmiyorum. .
terbiye dersi verenler nedense hep terbiye ile sorunu olanlar oluyor hatta ciddi anlamda edep sorunu yaşıyorlar. çok ilginç. Bunun üstüne bence ciddi bir psikolojik arastirma yapılmalı.

Tip değil bi tanem tipi tip :KK70:

Oyum CHP ye.Kılıçdaroğlu bu ülkenin yüz akıdır, kalkındırmak için birleştirmek için çalışan duyarlı bir başbakan olacağından hiç şüphem yok ...

Ne alaka kadınlarla? Öyle bisey söylemiş miyim?
Anlaman için açık yazayım o halde.
Soytarı diye chp hdp ve mhp muhaliflerine diyorum..oldu mu?
Bak msjini tekrar alintiliyorum.

sen ki akp liler disinda herkese soytari derken hangii terbiyeden bahsediyorsun ya da hangi karşıt fikirliye olan saldırıdan, pardon!

20 yaşındasın,13 yaşından öncesini hatırlamıyorsun,nedenini sorunca aşağılama mı oluyor.:KK59:
Kulladığınız itamlar aşallıyıcı . Evet hatırlamıyorum . Hatırlanacak bir şey yapamamışım demek ki normal çocukmuşum siz hatırlıyorsanız ne mutlu da bana ne size ne .

Kulladığınız itamlar aşallıyıcı . Evet hatırlamıyorum . Hatırlanacak bir şey yapamamışım demek ki normal çocukmuşum siz hatırlıyorsanız ne mutlu da bana ne size ne .
kedidirkedi sen daha önce de kk ya üye miydin? çok eski bir kedi var aklımda kalan acaba o sen misin yoksa karıştırıyor muyum?

Hernekadar Kılıçdaroğlunu sevmesem istemesemde ...

Sayesinde nefes alıp yaşayabildiğimiz bu ülkede

Sayesinde "kadınlara " seçme ve Seçilme hakkı verdiği bu ülkede

bugünlere gelmemizi sağladığı ülkede

Aldığım nefesi kendisinden hediye bilip, verdiğim nefesi de boynumun borcu bilip

Tabiki oyum Atamın Kurduğu ülkede, kurduğu partiye CHpye ...

Sen uyu ki görme Bugünleri Atam...

Ben akp seçmeni hiç olmadım panndora.
Tamam o dediğine Katılıyorum.
Marmaray reklamı olan bir iç Anadolu, 3. Köprüye sevinen bir Karslı bunlar komik evet Haklısınız ama sonuçta hala senin vatandaşın olan bir gurbetçiyi yok sayamam ki.
Oy kullanmak vatandaşlık Hakkı ise oy kullandırmak da yok saymak oluyor elbette.
Ne düşüncesi olursa olsun. Benim fikrime ters.
Ha şuna Katılıyorum, Yurtdışındaki pek çok gurbetçi Türk basınından Türkiye'yi büyük dev filan zannediyorlar.
Hele düzenli ziyaret etmiyorlarsa ülkeyi, bilmiyor sadece basına göre hareket ediyorlar.
Bu da ayrı bir boyut tabii ki.
ben de bu konuda panndora panndora ile aynı fikirdeyim. bana göre bir ülkenin vatandaşı olmakla milliyet tamamen farklı şeyler olmalı. örneğin burada yaşayan, bu ülkede çalışan, gerektiğinde vergi veren, bu ülkenin hukuk sistemine tabii bir İngiliz seçimlerde Türkiyede oy vermeliyken aynı şekilde İngiltere'de yaşayan bir Türk de orada oy vermeli.
CHP-AKP diye bakmıyorum olaya.
Norveç'te yaşayan buraya 2 yılda bir 15 günlüğüne gelen Türk bu ülkedeki kanundan yasamadan yürütmeden ne kadar etkileniyor ki söz hakkı olsun? herkesin yaşadığı ülkede oy hakkı olmalı bana göre.

Once kadınlar soracak neden 7 haziran sonrası hortladi terör neden 7 haziran sonrası iç savaş çıktı çünkü tayyip kaybetti

yllardır oy verdiğim MHP bittin artık sen..ona hayır,buna hayır,tuğrul türkeşi kov ,nesin sen? devlet bahçeli gitmedikçe oyum haramdır sana...gidip inadına chp ye verecem oyumu..inşallah o şerefsiz hdp de barajı geçemez amin
Devlet Bahçeli ona hayır buna hayır derken hayır işlediğinimi sanıyo acaba:KK53:

Bak msjini tekrar alintiliyorum.

sen ki akp liler disinda herkese soytari derken hangii terbiyeden bahsediyorsun ya da hangi karşıt fikirliye olan saldırıdan, pardon!
Bir daha alıntılama rica ederim. .

Ben akparti dışındaki partilileri değil
Muhalif parti lider ve vekillerine dedim o lafı. Siyasilere yani.."herkes" nerden çıktı? !
Allah aşkına düzgün oku da öyle cevap ver..
Hatta verme artık. .

Bir daha alıntılama rica ederim. .

Ben akparti dışındaki partilileri değil
Muhalif parti lider ve vekillerine dedim o lafı. Siyasilere yani.."herkes" nerden çıktı? !
Allah aşkına düzgün oku da öyle cevap ver..
Hatta verme artık. .
Sen onlara da soytari diyemezsin. hem dur o zaman kib yapayım seni zaten bu yasak. Hoşça kal.

ben de bu konuda panndora panndora ile aynı fikirdeyim. bana göre bir ülkenin vatandaşı olmakla milliyet tamamen farklı şeyler olmalı. örneğin burada yaşayan, bu ülkede çalışan, gerektiğinde vergi veren, bu ülkenin hukuk sistemine tabii bir İngiliz seçimlerde Türkiyede oy vermeliyken aynı şekilde İngiltere'de yaşayan bir Türk de orada oy vermeli.
CHP-AKP diye bakmıyorum olaya.
Norveç'te yaşayan buraya 2 yılda bir 15 günlüğüne gelen Türk bu ülkedeki kanundan yasamadan yürütmeden ne kadar etkileniyor ki söz hakkı olsun? herkesin yaşadığı ülkede oy hakkı olmalı bana göre.

Teorikte Haklısın evet orada oy vermesi Lazım o vatandaşın ama oranın Vatandaşı olmadığı için seçimlerde oy kullanamıyor bu insanlar.
Çünkü hala Türkiye'nin Vatandaşı onlar.
Ve vatandaşlık zaten bizim ülkemiz dışında kolay verilen birşey değil.
Avrupa olsun Amerika olsun.
Hayalet gibi yaşıyorlar.
Sadece artık Türkiye'de oy kullanabiliyorlar.
Gerçi bu hak 2014 te verilmiş. 1,5 sene bile olmadı.

Back