Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ben zaten yaşadıklarımda bağdaştırmadım edkiden tüp yoktu şimdi var demedim hatırlayan yaşayan varmı diye soruldu cvp verdim konuyu bağdaştırıp bilgiçlik taslayan sizlersiniz

demin okuduğum bir mesaj.
Cani gonulden olmeni istiyorum. Pastirma olarak..

yani trollerde doldu her görüşten her yerden. dur denmesi şart
trolluk degil arkadasIm gercek dusunceler bunlar.
artik herkes kendi gibi olmayanin olmesini istiyor.
sadece bu forum degil dunya boyle olmus.
gercek hayatta acik acik soyleyenler azinlikta ama internet cikali beri haber yorumlari facebook durumlari forum siteleri falan insanlar renklerini belli ettiler.

pastırma denmiş birilerine..

Evet o mesaji ben de okudum begenmedim. Fakat o sahis hacda olen hacilara pastirma olarak olduler benzetmesini yapti. İnsan bazen ne muamele ederse ayni muameleye maruz kalabilir.. Sen kalkip vincin altinda pastirma oldular dersen baskasi da kalkar pastirma olarak olmeni istiyorum der.

ayıptır günahtır. ölmüş insanlar ezileerek. acımamızıda kaybettik.

Cani gonulden olmeni istiyorum. Pastirma olarak..

Ben bu söylemi zaten onaylamıyorum da onu söylediği üye de kabede vincin altinda kalarak ölenler icin pastırma gibi öldüler dedi.

Senin tanrın olsun Allah bize yeter canım boxma sinirini

Pardon zaten yazmışlar. Mesaj tekrari oldu benimki.

Aslında sormak istediğim bir soru var:
7 haziran tekrarlanan seçimi saymazsak bu seçimde parti değiştiren insanların neden bunu yaptıklarını öğrenmek isterim.
Kemikleşmiş parti oyları dışında en çok ilgimi çeken bunlar aslında.
Mesela akpden Mhp ye geçenler
Chpden Mhpye.
Mhpden chpye.
Hdpye geçenler , Akpye geçenler vs vs...

burda nolmus boyle ya.oy patlamasi yasanmis..hepsini okuyamadim ama hakaretler havada ucusmus yine sanirim..ya herkes fikrini soyleyebilir.bu yuzden burdayiz ama hc kimse birbirine hakaret edemez.sahsina gec anne babaya kadar..polemik olucak tbiki siyaset topigi tansiyon yuksek ama artik bu hakaret kufur olaylarinin bi sonu gelmeli ...seviye yerlerdeydi artik hic yok..biraz sakin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…