- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Ayy 500leri görünce anket bozuldu sandım neler olmuş ya.
O değil de gene kuyruk anılarımı anlattıracaksınız bana.
ilahi senn kızzz mutlumusun benim canım ak partim öndeykenaynen Mune ya. AKP'nin önde, CHP'nin geride olduğu mutlu mutlu birbirimize komiklikler yaptığımız arada bir takıştığımız saatlerimizi istiyoruz.
Kazen Siyasette İsyan var!
seni sorgulamama ne dersin ???AKP ye oy vererek sen önce beynini sonra vicdanını sorgula derim.... CHP bin ne kötülüğünü gördün?
Zorlarsam hatırlıya bilirim dediğimi hatırlatayım de 7 yaşından sonra yok ben de açıkcası . Aşağılama çabalarınızı başkasına saklayın.gerçekten mi
ne içiyorsun sen,travma mı yaşadın 13 yaşında da öncesini hatırlamıyorsun.
ben 48 yaşındayım 5-6 yaşımda bile net hatırladıklarım var
gitme cnm ya sensiz siyasetin tadı çıkmazneyse bu bölüm burada ölmüştür.
ben artık modaya yada bdv ye yadagüzellik bölmünemi gitsem..
. yoksa anamdan başladılar babamada doğru gidecekler bazıları. yazık
20 yaşındasın,13 yaşından öncesini hatırlamıyorsun,nedenini sorunca aşağılama mı oluyor.Zorlarsam hatırlıya bilirim dediğimi hatırlatayım de 7 yaşından sonra yok ben de açıkcası . Aşağılama çabalarınızı başkasına saklayın.
ben 2 evladim var onlari merhametli vicdanli adil birer birey olarak yetistirmeye bakarim onun disinda bir oy da eksik oluversin.Haklısın valla insani biktiriyorlar.
ama şu durumda ben ne yorum yazabilirim nede okuyabilirim. feci durumda bölüm. kazene yazdım. bakalım ne diyecek. konu açacağım olmazsa oylama yapılsın. hakaret küfür bedduaya ban gelsinmi gelmesinmi diyegitme cnm ya sensiz siyasetin tadı çıkmaz
kkda 60 yas ustu kimse yok mesela.Anlamıyorum,KKdeki anketlerde CHP önde ya da kafa kafaya olur AKP ile hep. Normal seçimlerde nasıl çok farklı çıkıyor bu sonuçlar.
Cok basit, internet bilgiye kolay ulasabilen bir yer. Bilgiye ulasilan yerde akp nin oylari erir. ama bir de, bilgiye hic ulasamayan %10 luk bir kesim var, onu chp'den alin, akp ye koyun, oran ortada...Anlamıyorum,KKdeki anketlerde CHP önde ya da kafa kafaya olur AKP ile hep. Normal seçimlerde nasıl çok farklı çıkıyor bu sonuçlar.
eskisi gibi takip edemiyorum ama sana yönelik saldırıların olduğunun farkındayım.bir yıldırma taktiği uygulanıyor.çekip gidersen onları sevindirirsin.hem kem söz sahibini yansıtır.ama şu durumda ben ne yorum yazabilirim nede okuyabilirim. feci durumda bölüm. kazene yazdım. bakalım ne diyecek. konu açacağım olmazsa oylama yapılsın. hakaret küfür bedduaya ban gelsinmi gelmesinmi diye
Niye kuyruk var? Çünkü millette bol bol para var,alıyo da alıyo..sana da sıra gelmiyo
Sol ya da sağ.biri de bana akp yi eleştirdiğim için din kültürü öğretmenisin ama sol güruhun eteklerinde dolaşıyorsun demişti.çok şaşırmış vatandaş
bence de yapilsin yoksa kazenin de basi agriyacak savcilikti avukatti.ama şu durumda ben ne yorum yazabilirim nede okuyabilirim. feci durumda bölüm. kazene yazdım. bakalım ne diyecek. konu açacağım olmazsa oylama yapılsın. hakaret küfür bedduaya ban gelsinmi gelmesinmi diye
Cok basit, internet bilgiye kolay ulasabilen bir yer. Bilgiye ulasilan yerde akp nin oylari erir. ama bir de, bilgiye hic ulasamayan %10 luk bir kesim var, onu chp'den alin, akp ye koyun, oran ortada...
fakat benim ilgimi ceken husus, burada AKP nin bu kadar yuksek cikabilmesi.... demek ki kadinlarimiz, bilgiden ziyade farkli konular konusuyorlar bu forumda, ki bu da oldukca dogal. Sonucta bu forumun amaci siyasi bilgi paylasmak deigl, amacina yonelik dusunuldugunde, oranlar gayet normal.
Inadina baris!Chp'ye oy verecektim ama burdaki yorumları okuduktan sonra Hdp'ye oy vermeye karar verdim
Kendini çok bilmişmi zannediyosun sen ssk niye batmış diyen sen açıklamalara ssk yok artık diyen gene sen sen konuya ssk diye başladığın için o muhabbet öyle devam etti yoksa herkes biliyo ssk olmadığını meraklanma ayrıca şuan herkes sigortalı muhabbetinide sen yaptın geçmiş dönemlerde bebekleri bile sigortaladılar dedik sen tuttun şuan herkes sigortalı dedin biz şuan babanın kocanın üstünde sigortalı olmaktan bahsetmiyoduk lafları çevir istediğin gibi anla sonra kimse bişey bilmiyo bi sen biliyonBen dün şiirden gülmë krizine girdim çıktım forumdan, hala ssk diyen SGK nın genel sağlık sigortasının ne olduğunu bilmeyen, benim sigortam yok diyen, asgari ücreti devlet belirlemiyo diyen şahsa ne anlatırsınız, işte bunlar hep bilmemenin verdiği özgüven
İnanın dün açtım ben tekrar baktım GSS mevzuatına ki sağlık sektöründeyim kendimden şüphe ettim ama adam kendinden şüphe etmiyor, gene yazayım da kendini sigortasız zannetmesin, vatansızlar dahi şu an sigorta kapsamında, evli isen eşinden Bekarlar babadan yararlanıyosun, çalışıyorsan zaten sigortan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?