• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Neler Yedik

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim:

1,5 bardak su

Kahvaltı:
2 kupa şekersiz çay

5-6 tane çeri domates
5-6 adet sivri biber
4-5 sap roka

Çeçil peynir (biraz fazlaca yedim sanki)
1 haşlanmış yumurta

2 dilim light ekmek

Ara:
1 nescafe (2'si bir arada)
Yarım avuç kadar fındık

Ara:
Yarım kase light yoğurt

Akşam yemeği düşündüklerim:
1 tabak mercimek çorbası
Koca bir tabak salata
1 dilim light ekmek

Şekersiz 1 kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum

Bugün kahvaltıda bir yumurta, simit (çeyrek) 2 dilim ekmek ve peynir yedim. Akşam da bir kase pilavla (az yağlı) bir tabak patates ve tavuk yemeği :)

Sayfanın pek meraklısı yok galiba ama ben gene de yazayım diyorum:

Sabah:
2 bardak su

Kahvaltı: (dünün aynısı)
2 kupa şekersiz çay
Domates Yeşil sivri biber
Roka
1 yumurta
Çeçil peynir
2 dilim light ekmek

Ara:
1 nescafe (2'si bir arada)

Öğlen: (sabah geç kahvaltı yaptığım için öğlen yemek yemem)

Ara:
1 kupa şekersiz ayvalı ıhlamur çayı
2 tane ceviz yedim.

Akşam:
1 kase yayla çorbası
2 parça tavuk pirzola
1 dilim light ekmek yemeği ve

sonrasında 1 kupa şekersiz çay içmeyi düşünüyorum...

Sabah bir açma (öğlen aslında :26:)
Akşam bir tabak makarnayla bir şinitzel (ısıtılmış, yağda değil)
Bir tane de nar :)

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum p.tesi den itibaren :26: aslında diyet yapmıyorum zaten çok sağlıklı beslendiğimde söylenemez ama bu aralar sanki içime bi canavar giriyo özellikle evdeyken ve ne bulsam yiyorum eğer kendimde o azmi ve iradeyi bulabilirsem p.tesi den itibaren burdayım kızlar :38:

Sabah bir açma (öğlen aslında :26:)
Akşam bir tabak makarnayla bir şinitzel (ısıtılmış, yağda değil)
Bir tane de nar :)

Sayumi sen gün boyunca çok az yiyorsun..Ara öğün falan yapmıyorsun,işin mi çok yoğun anlamadım..

Metabolizman iyice yavaşlamasın sonra...:50:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum p.tesi den itibaren :26: aslında diyet yapmıyorum zaten çok sağlıklı beslendiğimde söylenemez ama bu aralar sanki içime bi canavar giriyo özellikle evdeyken ve ne bulsam yiyorum eğer kendimde o azmi ve iradeyi bulabilirsem p.tesi den itibaren burdayım kızlar :38:

Ban de aynen senin durumundayım.O yüzden iki gündür yediklerimi yazmaya ve okuyup okuyup kendime öz eleştri yapıp biraz frene basmaya başladım.Kilon ve boyun kaç? Umarım burada birbirimizi motive edebiliriz..Eleştrilerini de bekliyorum bu arada...:)

Sayumi sen gün boyunca çok az yiyorsun..Ara öğün falan yapmıyorsun,işin mi çok yoğun anlamadım..

Metabolizman iyice yavaşlamasın sonra...:50:

Şimdi şöyle okul olmadığı zaman 12 den önce uyanmadığımdan 1 gibi kahvaltı ediyorum.
Akşam yemeklerimi de en geç 6 da yerim hatta çoğunlukla 5'te
Dolayısıyla pek de bir şey yiyemiyorum. Geceleri aslında çok acıkıyorum bazen sabahladığım oluyor ama kendimi tutuyorum sadece bazen meyve falan yiyorum.

Peki bugün ne yedim. Bugün evde değildim çok sağlıksız beslendim. Hoş bu aralar kader bana karşı mı ne bir şekilde hep ciddi sağlıksız besleniyorum. Ne sebze yemeği ne bir şey. Normalde böyle olmuyordu :43:

Kahvaltıda 1 dilim ekmekle peynir yedim.
Öğlen 2 gibi kumpir yedim
akşam 5 gibi biraz kestane yedim
akşam 8 gibi de sanırım 40 gr çikolata yedim.

Çok mu az yiyorum ben? Çok kalorili şeyler ama bunlar :26:

Ben de hafta sonları bozuyorum,dışarıya çıkıyoruz,eeee çolçocuk,koca karşında,diyet miyet kalmıyor...
:27:
Bir de bugün üstüne regl oldum...:31:

Yazacaktım yediklerimi ama vazgeçtim,ben çokkk kötü diyeyim siz anlayın:43:...

Yarına Allah büyük,sıvayacağım gene kollarımı...:49:

Bugün çok kaçırdımm çok ekmek türü şey yedim :( Hasta oldum gerçi ama bişeyler yapmam lazım.

Bugün çok kaçırdımm çok ekmek türü şey yedim :( Hasta oldum gerçi ama bişeyler yapmam lazım.

Ben çok kaçırdığım günün ertesi günü daha dikkatli olmaya çalışırım ve kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum..Sonuçta bir-iki kerelik abartmalarımızdan değil,bu tür beslenmeyi sürekli hale getirirsek eğer kilo artışı oluyor,o yüzden moralini bozmamanı yoluna devam etmeni tavsiye ederim ...:)))))

pazartesi gününden beri diyetteyim bugün yediklerim:

sabah: bir bardak şekersiz süt
arada: 1 adet havuç
öğlen: 1 elma 1 portakal
arada:1 adet havuç

şuan işteyim akşam eve gidince 1 tabak ekmeksiz çorba ve salata yicem ve 1 saat sonrada fıtness yapıcam hadi bakalım:D

yaklaşık 1 aydır kiloma takmış durumdayım 2 kilo fazlam var vermeye uğraşırken aksine 1 kilo daha aldım takmamaya basladım sonra aldığım kiloyu geri vermisim :) bence kilo verme kaygısı tasımadan sağlıklı ve duzenlı beslenelim en önemlisi tam tahıllı gıdalar ve protein. haftada 2 gün protein ağırlıklı beslenenlerin daha çabuk kilo verdiği görülmüş daha az yediriyormus bence denenmeli :) örneğin bu sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek yerine 2 yumurta yiyeyim dedim 2. yumurtanın yarısını yiyemedim ve öğlene kadar tok tuttu :))

ben bugün sabah kahvaltıda eti form 1 pk. yedim ve 2 bardak yeşil çay içtim
öğlen yemekte ise kahvaltılık domates,zeytin,peynir,salatalık atıştırdım şimdide bir paket cips ve bir meyveli soda ile sonlandırdım günümü :):52:

Back