Avukat ofisinde çalışmak.

Canangul133

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.292
1.322
133
Herkese merhaba,

Avukat ofisinde sekreter olarak çalışmak nasıldır, zormudur, neler yapılır, resmi tatillerde yada hafta sonu calisma varmidir,

Avukat arkadaşlar yada daha önce bu sektörde çalışmış kişiler, yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Teşekkür ederim

Şartlarında neler vardı misal çoğu avukat yanı çay temizlik yemek de yapılmasını isteyebiliyor kimi adliyeye gidilmesi gerektiğini söyleyebiliyor 5 sene önce gittiğim yer bana bunları demişti kabul etmemiştim yemek yapmak falan olunca

Yani şöyle, bugün görüştüm, pazartesi günü şartları konuşmak için seni ofise cagiracagiz dediler, çay ve temizlik galiba var ama yemek olursa kabul etmem zaten,

Şartlarında neler vardı misal çoğu avukat yanı çay temizlik yemek de yapılmasını isteyebiliyor kimi adliyeye gidilmesi gerektiğini söyleyebiliyor 5 sene önce gittiğim yer bana bunları demişti kabul etmemiştim yemek yapmak falan olunca
Calisma saatleri, tatil günleri nasıl acaba

Yani şöyle, bugün görüştüm, pazartesi günü şartları konuşmak için seni ofise cagiracagiz dediler, çay ve temizlik galiba var ama yemek olursa kabul etmem zaten,
Tamam onlar zaten size ne olacağını söylerler çok sıkı yorucu olmaz zaten yemek olmazsa

Küçük bir ofisse bütün ayak işlerini size yaptırabilirler telefon bakmak dışında her şeyi yapıyor olarak bulursunuz kendizi bir anda.Mobbing de cabası

Calisma saatleri, tatil günleri nasıl acaba
böyle işlerde bir yer bir yere uymaz ki
ofiste kaç kişi olduğuna ne kadar süre açık olduğuna ve de patronun keyfine göre değişir her işyerinin kendi koşulları vardır

ben sekreter, çaycı vb. olarak çalışmadım hiç ama şahıs şirketinde çalıştım- küçük, merkezi bir ofisti
biz asla c.tesi, bayram, resmi tatil
hiç çalışmadık, patronumuz kendisi de aile hayatı için c.tesi çalışmak istemiyordu hiçbir zaman c.tesi gitmedik.
ayrıca orada işim bitince çıkabiliyordum ya da kendi işime bakabiliyordum, işini yaptıktan sonra hiç kimse karışmıyordu. öyle bir patrondu.

ama organize sanayide üretici firmada çalıştım, kalite departmanında olmama ben üretimde olmamama rağmen teslimat yetişecek diye bayramın 3. günü herkesi çağırmışlardı...ben ne alakaydım yani durumla fark etmez herkesi çağırmıştı, değilse haksızlık olurmuşmuş.

neyse kısacası siz soracaksınız
özellikle sorun yani yemek isteyecekler mi
akşam ofiste kalan işçi avukat var mı, varsa hadi bize çay kahve çorba yemek deniyor mu?
biz gitmiyoruz buradayız sen de kalacaksın denecek mi yoksa siz saat 6 olunca çıkacak mısınız? vs.

Back
X