• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Neler Yedik

Ben de yazıyım. Diyetteyim aslında ama bu aralar sanırım sıcaklardan canım bişey çekmiyor.

Kahvaltı da 1 elma
Akşam da yarım şeftali yedim. Başka bişey istemedi canım. Ama çok su içtim ve 1 maden suyu.

Kahvaltı: yarım dilim tam buğday ekmeği, kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, bir küçük salatalık ve domates.
Ara öğün: 50 gr. yağsız yoğurt
Öğlen yemeği: 1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye (tuzsuz), yarım dilim tam buğday ekmeği, 1 minik salatalık.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aralarda yeşil çay içtim, yemeklerden 30 dk. önce kiraz sapı suyu içtim:)) Hergün yürüyüş devam.

kahvaltı : 3 dilim tam bugday ekmegı bıraz melemen 1 salatalık ve yeşillık

öğlen : 1 tabak y.fasulye yogurt ve yeşillık (ekmek yemıyorum)

ara: 1 tane elma

akşam: y.fasulye yogurt 1 salatalık ve yeşillık yedim (yıne ekmeksiz yedim)

bütün bı hafta kahvaltı dışında ekmek yemedım ve yarım kılo gitti
karbonlarla protegini bı arada almıyorum tabı sporda yapdım

Nerede kalmıştık öğleden sonraki ara öğünde 3-4 adet light galeta

Akşam yemeği: 1 porsiyon zeytinyağlı ve tuzsuz bamya (ekmeksiz), 50 gr. yoğurt

Akşam ara öğünde 5 tane yeşil erik yemeyi planladım, 1 barsak süt içer yatarım. Şimdi ise spor saati. Görüşmek dileğiyle...

sabah: tavuk burger,peynir,patates kızartması çay,ekmek:)
öğlen: içli köfte
akşam:semiz otu ve bol salata

Sabah artık kiloma dikkat etmeliyim modunda kalkıp bir kase çilekli gevreğimi yedim ardından çikolatalı sütü lıkır lıkır içtim. Öğlen tüm sağlıklı beslenme planlarımı unutup arkadaşlarımla orta boy frappuccino keyfimi yaptım - aa şimdi aklıma geldi 4 tane de zeytin yağlı sarma yemiştim oh ohh-. Ardından kıyafet denemek için kabine girdim 36 beden cici bi şortu aldım denedim bir de baktıım incelmişim büyük geliyor. Sırıta sırıta gittim 34 bedeni aldım. Kabine girdim hevesle denedim, popo kısmı tamam bacakta olmuş e ama o göbek ne öyle ? Resmen sarkmış gidiyo önünü alamıyorum. Tüm hevesim toz olup kaçtı gitti. Sağlıklı beslenmeliyim modunda eve geldim. Eve gelince yine tüm sağlıklı beslenme unutuldu gittim kıymalı böreğimi afiyetle yedim. Bi kaç saat sonra da küçük bi kase dolusu vanilyalı dondurma yedim. Şimdi de sevmediğim halde yoğurt yiyorumda gün içinde faydalı bişey yapmış olayım. Ohhh gelsin göbekler gelsin göbekler

Aslında herşey iyi giderken bugün 2 koçan haşlanmış mısır yedim, bir kase de kiraz, bunların dışında sağlıklı beslendim. Aslında mısır en azından bir ya da yarım koçan kiraz da yarım kase olsa iyi olurdu:((( Olouyor işte arada, yapmamak lazım, insan 50-60 gün bazı abur cubulardan uzak durunca artık tadını da unutuyor. Biz insanlar abartmasak aslında birşey zarar vermeyecek. Bir dolu kase dondurmayı hergüne böle böle yesek bence sorun yok.

Moralim çok bozuk kızlar:43::43: Bugün çok fazla şey yedim, düşünün 1 saatten fazla oldu hâlâ daha sindiremiyor zavallı midem:59: Oysa herşey güzel başlamıştı, niye yediysem o börekleri:57: Bugün yediklerim,
Kahvaltıda:
4 dilim çavdar ekmeği,
2 tane haşlanmış yumurta,
1 kase yoğurt(200 gr),
1 tabak üzüm(150 gr kadar)
50 gr peynir
Öğlen:
4 dilim çavdar ekmek,
bir tabak üzüm(bu sefer 200 gr vardır)
1 kase yoğurt(200 gr),
1 adet konserve ton balığı(80 gr)
Akşam:(bu son yediklerim akşam yemeğim, bugün artık başka da birşey yemem çünkü farkettim ki boşaltıp semerimi de yemişim)
3 tane kıymalı börek,
1 kutu ayran(200 ml),
1 adet şekerpare
:53:
Sayarken bile yoruldum, Allah'ım sen ıslah et beni:27: Bir de bütün gün evdeyim oturuyorum öyle boş boş, sıcaklardan dışarı da çıkamıyorum:59: Yürüyüş ve spor yapmam lazım ki hiç değilse günü ekside bitirmeyeyim kaç kaloridir kimbilir bu yediklerim.. O son böreği yemeyecektim, ahh ah:43:

Son düzenleme:
Moralim çok bozuk kızlar:43::43: Bugün çok fazla şey yedim, düşünün 1 saatten fazla oldu hâlâ daha sindiremiyor zavallı midem:59: Oysa herşey güzel başlamıştı, niye yediysem o börekleri:57: Bugün yediklerim,
Kahvaltıda:
4 dilim çavdar ekmeği,
1 kase yoğurt(200 gr),
50 gr peynir
Öğlen:
4 dilim çavdar ekmek,
1 kase yoğurt(200 gr),
Akşam:(bu son yediklerim akşam yemeğim, bugün artık başka da birşey yemem çünkü farkettim ki boşaltıp semerimi de yemişim)
3 tane kıymalı börek,
1 kutu ayran(200 ml),
1 adet şekerpare
Sayarken bile yoruldum, Allah'ım sen ıslah et beni:27: Bir de bütün gün evdeyim oturuyorum öyle boş boş, sıcaklardan dışarı da çıkamıyorum:59: Yürüyüş ve spor yapmam lazım ki hiç değilse günü ekside bitirmeyeyim kaç kaloridir kimbilir bu yediklerim.. O son böreği yemeyecektim, ahh ah:43:

Merhaba ya ben şaşırdım bunca şey yemişsin ama, maşşallah senin beden kitle indeksin çok iyi görünüyor. Bu şekilde yiyip de almıyorsan bravo yani.

Ben yediklerimi yazayım bugün:

Sabah kahvaltı: 1 adet kepekli simit, kibrit kutusu büyüklüğünde tulum peyniri, 2 tane yeşil biber.
Öğlen: Ordörv tabağı (içinde 1 kaşık şakşuka, 2 kaşık süzme yoğurt, 1 küçük kırmızı biberli dolma, 1 kaşık havuç haşlaması, 3 tane ızgara köfte)
Akşam yemeği: 1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye (tuzsuz), çiğ semizotu ve yoğurt.
Yatmadan önce: 1 bardak yağsız süt.

Arkadaşlar normalde ara öğün yapmak lazım, ama bugün fırsatım olmadığı için yiyemedim, normalde yerdim.

Herkese sağlıklı günler dilerim...

ben de yazayım artık buraya kendi kendimi takip edeyim artık :)
gece bi kase mercimek çorbası, 2 dilim ekmek, 2 bardak meyvesuyu,
akşam 4 kaşık pilav, üstüne sebzeli tavuk yemeği iki kaşık kadar,
yarım bardak cola,
bir de çikolata yedim.

Valla Ramazan dolayısıyla ben yemek yemeyi baya bıraktım artık ya gece çorba içtim sadece akşamda eve gideyimde bakalım neler hazırlayabiliyorum ona göre yazarım artık

Kahvaltıda:
4 dilim çavdar ekmeği,
1 kase yoğurt(200 gr),
50 gr peynir
Öğlen:
4 dilim çavdar ekmek,
1 kase yoğurt(200 gr),
3 tane kıymalı börek,
1 kutu ayran(200 ml),
1 adet şekerpare

Can boğazdan gelir derler ama seninki fena olmuş biraz canım ya :50:

sahurda bir bucuk tane biber dolması yedim, bir dilim kepek ekmeğini de reçelle yedim.
akşam da iki yemek kaşığı bulgur pilavı,
bir yemek kaşığı fırın patates,
iki yemek kaşığı yoğurt,
bir ızgara köfte,
bir fırın tavuk yedim,
iftardan iki saat sonra da bir salkım üzüm, bir saat sonra yarım bardak fanta..
sanırım az ama çeşitli yemek dedikleri bu olsa gerek :9:

zıkkımın kökünü yiyim.....yiyorum yiyorum sonra pişman oluyorum yaw acıkmıyorum da daha yeni kilo vermiştim he çorba türlü pilav sütlaç meyve danino meyveli yoğurt 4 tane aman yaa =)=)

Bende iftarimi iki tane orta boy balik köftesi, bir dilim tam kepekli ekmek, birazcik mayonez, salata ve uc bardak su icerek actim. Yemekten bir saat sonrada biraz uzum yedim. Herkese afiyet olsun. Allah oruclarimizi kabul eder insallah.

Son düzenleme:
sahurda iki bardak hazır çorba ve iki dilim ekmek yedim, iftarda da bi kase ekşili köftenin suyundan çorba gibi içtim.
akşam 1 tane fındıklı bar ve yarım çikolata yedim , canım tatlı istemeye başladı sanırım :(

Back