- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Çok yumuş yumuş olmasa da güzel yeniyor canım çakması da olsa benziyor en azındanAfiyet olsun canim
evde tavuk doner yapiyorum ama iskender hic yapmadim, et yumus yumus pisiyor mu ?
Çok yumuş yumuş olmasa da güzel yeniyor canım çakması da olsa benziyor en azından
İş yerinde yasak var görünmüyor canım ne reklamı buİyi yapiyon canim , malzemesi ve yapimindan emin gonul rahatligi ile yemek gibisi yok
Bende cocuklara elimden geldigi kadariyla disari yemegi yedirmemeye calisiyorum.
cocuklar bazen illa ki disari yemegi istiyor ,israrla evde yapinca aklima hep bu reklam geliyor
Çok yumuş yumuş olmasa da güzel yeniyor canım çakması da olsa benziyor en azından
İş yerinde yasak var görünmüyor canım ne reklamı buArada ödül olarak yiyeceksiniz de sende bende ayda 1 kere falan dışarıda hamburger yiyorum mesela evde denemedim ama yerini tutmaz
Eve gidince izleyeceğim canım'Aynisini evde yapan annelerin' reklami
oglum reklami her gordunde "aaa anne ayni sen" deyip guluyordu
çok ilginçç kabak mevsimi geçti ama nasıl yapıyorsunuz merak ettim, öğrenebilir miyim :)
çok ilginçç kabak mevsimi geçti ama nasıl yapıyorsunuz merak ettim, öğrenebilir miyim :)
anladım canım mevsimi geçti derken kendi açımdan dedim ben yani şimdi zamanı olmasa da merak ettim nasıl yaptığınızıresimler yeni degil ,
fikir olsun diye ekledim
Kıymalı patates yemeği
Yoğurtlu makarna
Yeşil salata
Aşure
Afiyet olsun
Sağol canım sana da afiyet olsunAfiyet olsun canim
Sebze çorbası ya tutmaç
Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Turşu
Cacık
Afiyet olsun
Akşamdan ıslattım canım akşam gidip yapacağım ben diyetteyim tabi kuru fasulye yiyeceğim sadeceooo menu erkenden hazirlanmis
kuru fasulye ve pilav uyumu gibisi yok ,
afiyet olsuunn
Akşamdan ıslattım canım akşam gidip yapacağım ben diyetteyim tabi kuru fasulye yiyeceğim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?