• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Çok yumuş yumuş olmasa da güzel yeniyor canım çakması da olsa benziyor en azından :KK53:

İyi yapiyon canim , malzemesi ve yapimindan emin gonul rahatligi ile yemek gibisi yok ;)

Bende cocuklara elimden geldigi kadariyla disari yemegi yedirmemeye calisiyorum.
cocuklar bazen illa ki disari yemegi istiyor ,israrla evde yapinca aklima hep bu reklam geliyor :D :D

İyi yapiyon canim , malzemesi ve yapimindan emin gonul rahatligi ile yemek gibisi yok :KK66:

Bende cocuklara elimden geldigi kadariyla disari yemegi yedirmemeye calisiyorum.
cocuklar bazen illa ki disari yemegi istiyor ,israrla evde yapinca aklima hep bu reklam geliyor :KK70: :KK70:

İş yerinde yasak var görünmüyor canım ne reklamı bu :KK53:Arada ödül olarak yiyeceksiniz de sende bende ayda 1 kere falan dışarıda hamburger yiyorum mesela evde denemedim ama yerini tutmaz:KK70:

İş yerinde yasak var görünmüyor canım ne reklamı bu :KK53:Arada ödül olarak yiyeceksiniz de sende bende ayda 1 kere falan dışarıda hamburger yiyorum mesela evde denemedim ama yerini tutmaz:KK70:

'Aynisini evde yapan annelerin' reklami :KK53:

oglum reklami her gordunde "aaa anne ayni sen" deyip guluyordu :KK30: :D

Back