Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 9 kilo fazlam var ama şuanda sabit gibiyim vücut zor veriyor sankiBendensin o zaman desene
4 kg kaldi , o da bi gidemedi
Nohut yemeği
Pirinç pilavı
Ayran
Biber turşusu
Benimde 9 kilo fazlam var ama şuanda sabit gibiyim vücut zor veriyor sanki
Hemen hemen aynı gibiler menülerimiz canım
Ben yemeyeceğim canım yarım bardaktan pirinç eşime yapacağım ben kuru fasulye yiyeceğim cacıkla sadece az çorba içicem bir deAy evet nehir öyle olmuş. Ben de pilavı yememeye çalışcam
Ben yemeyeceğim canım yarım bardaktan pirinç eşime yapacağım ben kuru fasulye yiyeceğim cacıkla sadece az çorba içicem bir de
Ben pilavla yediğimden ekmek yemiyordum ama pilavı kestim kendime söz verdim bakalım bundan sonra sadece makarna yiyeceğim ama yarım tabak falan sossuz şekilde bakalımEkmeksiz ve pilavsız hiç yemedim daha önce nohutu fasulyeyi. Bakalım denicem
Nohut yemeği
Pirinç pilavı
Ayran
Biber turşusu
Ekmeksiz ve pilavsız hiç yemedim daha önce nohutu fasulyeyi. Bakalım denicem
bi kasik pilavdan bisi cikmaz arada kacamak yapiyorum ben
Benimde 9 kilo fazlam var ama şuanda sabit gibiyim vücut zor veriyor sanki
Hemen hemen aynı gibiler menülerimiz canım
Valla bana da dayanamam yerim gibi geliyor 1-2 kaşık. Günlük kaloriyi aşmadıktan sonra sorun yok aslında
metabolizman yavas demekki, ac karina kuru kayisi tavsiye ederim , acayip etkili tabi cesaret istiypr
Ben makarnayı herşeye yakıştırdığım için olmadı makarna yapardım sanırım salatayla falanKarnıbahar yemeğinin yanına ne yakışır acaba?
Ben pco hastasıyım canım o yüzden çok sıkı yapmam gerek gitmesi için sporda fazlasıyla olmalıKuru kayısı duymuştum alayım bende niye cesaret istiyor ki
Su çok içmeye çalışıyorum sürekli wc ye taşıyor beni zaten o da taşısın artık bir şey olmazAllah sifa versin canim
yakinlarda wc olmasi lazim ,o sebeple cesaret istiyor canim
Karnıbahar yemeğinin yanına ne yakışır acaba?
Mercimek corbasi
Izmir köfte
Pilav
Firinda kasarli mantar
Salata
Su çok içmeye çalışıyorum sürekli wc ye taşıyor beni zaten o da taşısın artık bir şey olmaz