nuryolu delisin yaaaaama iyi anlamda
Sayfanı biraz önce gezdim bayıldımmm bayıldım tek kelime
Maşallah sübhanallah ne kadar beceriklisin ilham geldi yeminle
Oysa sadece akşama ne yemek yapsam diye girmiştim topiğe
Yaa kiyamam koc erkekleri dogum gunlerini unutuyor herhaldebenimki de yaparken mutfaga geldi anneme yapiyorum dedim bildigin firin icinde kalpli kalipta kirmizi kek vardi anlamadi kutladiktan snra dedim hadi kirmizi rengi gectim kalpli olmasindan da mi anlamadin diye hic uzerine alinmamis garibim surpriz oldu ona da bugun ig ye atacagim foto :
Sagol canim seninki kadar olmasa da benimki de cok hos oldu foto atacagim bugun ig den de sordum burdan da sorayim fotoya sayfani etiketlesem bi sakincasi olur mu?
Aynen fırın daha sağlıklı ama kızartma daha güzelBugün menüde fırında köfte ve elma dilim patates var
Fırın yemeklerinin kızartma yemeklerine göre daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar sizin bu konuda bilginiz nedir?
Aynen fırın daha sağlıklı ama kızartma daha güzel
♢Etli nohut yemeği
♢Bulgur pilavı
♢Cacık
Ben geceden ıslatmadım canım pişirmeden 2 saat önce ıslattım çok güzel olduEn sevdiğim menülerden biri
Yarin ben de nohut yapayim geceden islatmak icin ayirayimm
Ben geceden ıslatmadım canım pişirmeden 2 saat önce ıslattım çok güzel oldusalçalı mı yapacaksın?
Annem salçasız yapardı eşim salçalı seviyo die salçalı yapıom ben deHm 2 saat yetiyorsa iyi ya :)
Salçalı yaparım ben canım genelde her yemeği
Etli nohut yemeği salcasiz güzel oluyor mu.Annem salçasız yapardı eşim salçalı seviyo die salçalı yapıom ben de
Evet canım güzel oluyo soğansız eti yağda kavurup suyunu nohutunu koyuyoruz piştikten sonra 3-4 sarımsak rendeliyoruz bir taşım daha kaynıyo değişik oluyo tavsiye ederimEtli nohut yemeği salcasiz güzel oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?