Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Eşimin doğum günü bu cumartesi, kalpli kek kalıbım var ve kırmızı ve pembe gıda boyam var şöyle güzel bir pasta tarifi olan var mı?

Pastanelerde yediğimiz pastalar gibi olsun istiyorum

Canim ,benim surekli yaptigim bi tarif var ,d.gunlerinde o pandispanya disinda bi tarif asla kullanmam.Her yiyen mutlaka "hazir mi " diye sorar. Telden yukleyemiyorum ama sayfamda ayrintili olaral asamali resimlerim var canim

Tarif mi ,biri beni mi cagirdi
15 mart benim de esimin dogum gunuydu canim ,bende pasta yaptim.Ayrintili tarif ve gorseli instagram sayfamda asama asama paylastim.
Pembe_mutfak sayfamdan bakabilirsin

Ay cnm pastan harika olmus yaa ben de simdi kalkip pasta yapacagim uzerine pasta kremasi mi surdun? Ben kirmizi gida boyasiyla direkt kirmizi pasta yapmayi dusunuyordum da

15 mart benim de esimin dogum gunuydu canim ,bende pasta yaptim.Ayrintili tarif ve gorseli instagram sayfamda asama asama paylastim.
Üçümüzün de eşi mart doğumluymuş keşke daha önce görseydim ben pasta yaptım yedik bile ama sayfanı takip etcem

Yemeye basladiysan devami gelir ins canim Bende cok cektim o bulantilardan ,seni cok iyi anliyorum Hayirlisi ile kucaklarsin bebisini insh

Ooo şahane olmuş ben yaptım demesen kesinlikle pastaneden alınmış derdim ellerine sağlık

Gormeyecegini umuyorum esim dogum gununu unutmus yani ayin 26si geldiginin farkinda degil :) ona yarin annem.icin kek yapiyorum derim gorurse pc de oyun oynuyor simdi
İyi düşünmüşsün canımsüpriz yapmayı çok seviyorum nasıl şaşırdı ama görünce unutmuş gibi yaptım ben meğerse o da unutmuş

Ay cnm pastan harika olmus yaa ben de simdi kalkip pasta yapacagim uzerine pasta kremasi mi surdun? Ben kirmizi gida boyasiyla direkt kirmizi pasta yapmayi dusunuyordum da

Uzerini ve icini paylastim kolaj seklinde canim ve ayrica puf noktalarini...
İcine pastaci kremasi ,muz ve cakil cikolata ,uzerini de krem santi ile sivadiktan sonra suslemelerini yaptim
Gida boyasi ile de guzel olur canim, ama mesela gida boyani kekte kullanmak istemezsen krem santiye ekleyip kirmizi krem santi ile de susleyebilirsin Cok romantik olur

İyi düşünmüşsün canımsüpriz yapmayı çok seviyorum nasıl şaşırdı ama görünce unutmuş gibi yaptım ben meğerse o da unutmuş

Yaa kiyamam koc erkekleri dogum gunlerini unutuyor herhalde benimki de yaparken mutfaga geldi anneme yapiyorum dedim bildigin firin icinde kalpli kalipta kirmizi kek vardi anlamadi kutladiktan snra dedim hadi kirmizi rengi gectim kalpli olmasindan da mi anlamadin diye hic uzerine alinmamis garibim surpriz oldu ona da bugun ig ye atacagim foto :)

Sagol canim seninki kadar olmasa da benimki de cok hos oldu foto atacagim bugun ig den de sordum burdan da sorayim fotoya sayfani etiketlesem bi sakincasi olur mu?

Canim ,benim surekli yaptigim bi tarif var ,d.gunlerinde o pandispanya disinda bi tarif asla kullanmam.Her yiyen mutlaka "hazir mi " diye sorar. Telden yukleyemiyorum ama sayfamda ayrintili olaral asamali resimlerim var canim
nuryolu delisin yaaaa ama iyi anlamda
Sayfanı biraz önce gezdim bayıldımmm bayıldım tek kelime
Maşallah sübhanallah ne kadar beceriklisin ilham geldi yeminle
Oysa sadece akşama ne yemek yapsam diye girmiştim topiğe

Daha iyi işte sürpiz yapma şansımız oluyo böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…