Teşekkürlerİc pilav miBayilirim
Afiyet olsun sekercim
Eşimin doğum günü bu cumartesi, kalpli kek kalıbım var ve kırmızı ve pembe gıda boyam var şöyle güzel bir pasta tarifi olan var mı?
Pastanelerde yediğimiz pastalar gibi olsun istiyorum
Tarif mi ,biri beni mi cagirdi
15 mart benim de esimin dogum gunuydu canim ,bende pasta yaptim.Ayrintili tarif ve gorseli instagram sayfamda asama asama paylastim.
Pembe_mutfak sayfamdan bakabilirsin
Üçümüzün de eşi mart doğumluymuşTarif mi ,biri beni mi cagirdi
15 mart benim de esimin dogum gunuydu canim ,bende pasta yaptim.Ayrintili tarif ve gorseli instagram sayfamda asama asama paylastim.
Sagol canim ben bulanti ve istifrayi 6 haftadan 20 haftaya kadar cook cektim kilo verdim ne yemek ne su hicbir sey yeyip icemedim serumla beslendim simdi midem bulanmaya devam ediyor arada sirada istifra var gene ama yiyebiliyorum hic degilse bebegim duzgun beslensin artik diye zorlansam da her gun yumurta et/tavuk yiyorumm
Üçümüzün de eşi mart doğumluymuşkeşke daha önce görseydim ben pasta yaptım yedik bile ama sayfanı takip etcem
Ooo şahane olmuş ben yaptım demesen kesinlikle pastaneden alınmış derdim ellerine sağlıkTarif mi ,biri beni mi cagirdi
Aminnn cümlemizin inşallah çocuklarımızla beraberNice mutlu seneleriniz olsun beraber canimBeraber mutlu huzurlu saglikli bir omur diliyorum
Pastayı yaparken görmicek mi canım?nuryolu cnm instagrama bakar misin ordan bi soru sordum acil cvp ltfn simdi kalkip pastayi yapacagim da gece yarisindan sonra kutlayacagim cunku dogum gununu eşimin
Pastayı yaparken görmicek mi canım?
İyi düşünmüşsün canımGormeyecegini umuyorum esim dogum gununu unutmus yani ayin 26si geldiginin farkinda degil :) ona yarin annem.icin kek yapiyorum derim gorurse pc de oyun oynuyor simdi
Gel beraber yiyelimAfiyet olsunMenunuz enfes ,kizartmayi cok severim
Gel beraber yiyelimbende aeverim ama kilolar aldı başini gidiyor
Ooo şahane olmuş ben yaptım demesen kesinlikle pastaneden alınmış derdim ellerine sağlık
Ay cnm pastan harika olmus yaa ben de simdi kalkip pasta yapacagimuzerine pasta kremasi mi surdun? Ben kirmizi gida boyasiyla direkt kirmizi pasta yapmayi dusunuyordum da
Aminnn cümlemizin inşallah çocuklarımızla beraber
İyi düşünmüşsün canımsüpriz yapmayı çok seviyorum nasıl şaşırdı ama görünce unutmuş gibi yaptım ben meğerse o da unutmuş
Uzerini ve icini paylastim kolaj seklinde canim ve ayrica puf noktalarini...
İcine pastaci kremasi ,muz ve cakil cikolata ,uzerini de krem santi ile sivadiktan sonra suslemelerini yaptim
Gida boyasi ile de guzel olur canim, ama mesela gida boyani kekte kullanmak istemezsen krem santiye ekleyip kirmizi krem santi ile de susleyebilirsinCok romantik olur
nuryolu delisin yaaaaCanim ,benim surekli yaptigim bi tarif var ,d.gunlerinde o pandispanya disinda bi tarif asla kullanmam.Her yiyen mutlaka "hazir mi" diye sorar. Telden yukleyemiyorum ama sayfamda ayrintili olaral asamali resimlerim var canim
Daha iyi işte sürpiz yapma şansımız oluyo böyleceYaa kiyamam koc erkekleri dogum gunlerini unutuyor herhaldebenimki de yaparken mutfaga geldi anneme yapiyorum dedim bildigin firin icinde kalpli kalipta kirmizi kek vardi anlamadi kutladiktan snra dedim hadi kirmizi rengi gectim kalpli olmasindan da mi anlamadin diye hic uzerine alinmamis garibim surpriz oldu ona da bugun ig ye atacagim foto :)
Sagol canim seninki kadar olmasa da benimki de cok hos oldu foto atacagim bugun ig den de sordum burdan da sorayim fotoya sayfani etiketlesem bi sakincasi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?