• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

nuryolu delisin yaaaa :KK57: ama iyi anlamda :KK70:
Sayfanı biraz önce gezdim bayıldımmm bayıldım tek kelime :KK56:
Maşallah sübhanallah ne kadar beceriklisin ilham geldi yeminle :KK36:
Oysa sadece akşama ne yemek yapsam diye girmiştim topiğe :KK70:

Begenmene cok sevindim canim :KK19: Pasta borek yapmak dunyanin en keyifli isi bana gore :rolleyes: Sonrasinda cikan bulasiklar icin ayni seyi soylemiciim ama :KK53: :D
Her zaman beklerim canim :KK60: Yardimci olabilirsem ne mutlu :KK200:

Yaa kiyamam koc erkekleri dogum gunlerini unutuyor herhalde :D benimki de yaparken mutfaga geldi anneme yapiyorum dedim bildigin firin icinde kalpli kalipta kirmizi kek vardi anlamadi :D kutladiktan snra dedim hadi kirmizi rengi gectim kalpli olmasindan da mi anlamadin diye hic uzerine alinmamis garibim surpriz oldu ona da :D bugun ig ye atacagim foto :

Sagol canim seninki kadar olmasa da benimki de cok hos oldu foto atacagim bugun ig den de sordum burdan da sorayim fotoya sayfani etiketlesem bi sakincasi olur mu?

Yok canim ne sorun olcak ,tabiki etiketleyebilirsin :KK19:
Begenmene cok sevindim :KK60: Nice mutlu saglikli seneleriniz olsun beraberce :KK200: Simdiden afiyet sifa olsun :kk77: :*

dün kırmızı mercimek çorbası vardı
bugün yayla çorbası

1 hafta ful çorbacıyım ben :( 20lik dişim ameliyatlı diye :(

Bugün menüde fırında köfte ve elma dilim patates var:kk77:

Fırın yemeklerinin kızartma yemeklerine göre daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar sizin bu konuda bilginiz nedir?

Back