Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Mercimek çorbası
Dönerli pideli kebap
Patatesli lahana sarması
Bulgur pilavı
Cacık
Fanta

Afiyet olsun

Sağol canım benim cumartesi günü misafir ağırladım kv annemler falan geldi balık yapalım başka bir şeyle uğraşma dediler tabi annemle ben durmadık diğerlerini de yaptık

Baligi arkadassiz birakmak olmaz tabi Nefis bi menu olmus ,ellerinize saglik canim :*

Sağol canım benim cumartesi günü misafir ağırladım kv annemler falan geldi balık yapalım başka bir şeyle uğraşma dediler tabi annemle ben durmadık diğerlerini de yaptık

Baligi arkadassiz birakmak olmaz tabi Nefis bi menu olmus ,ellerinize saglik canim :*

Hergun boyle muhtesem menuler cikarip yememek olur mu ama Bende iki yildir ilk defa 59 u gordum ondan su ara menu falan yazamiyom buraya pek
Bende 59 rakamını gördüm işte evlendikten 4 ay sonra o sebepten artık tatlı falan yapmıyor yaptıklarımdan az az yiyorum

Dün annemlerdeydik menümüz;

Yoğurt çorbası
Soya soslu tavuk sote
Pirinç pilavı
Çoban salatası
Turşu
Meyveli yaş pasta

Bugün ;
Yoğurt çorbası
Yeşil fasulye
Yeşil salata
Turşu
Trileçe

Afiyet olsun

Afiyet olsun canim
Ben trilece hastasiyim ,ayy nasil bi tat o ya peki sen uzerine marmelat mi karamel sosu mu dokuyorsun canim ?

tarif alabilir miyim

Tabi

1 su bardagi irmik
1 cay bardagi un
1,5 su bardagi seker
3 su bardagi sut veya su (baligin tazelihinden emin degilseniz su ile yapmaniz daha dogru olur)
125 gr teryag veta margarin

Tereyagi eritilir , irmik ve un rengi koyulasana kadar kavrulur. Ayri bi tencerede su ve seker kaynatilir. İrmik kavrulmus sicak durumdayken ,kaynatilmis olan serbet ilave edilir ve 10 dk yaristirarak (kisik ateste )pisirilmeye devam edilir.Ocaktan alinan helva 5 dk dinlendirilip kasik veya kaseye alinip ters cevrilerek ceviz esliginde servis edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…