- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Mercimek çorbası
Dönerli pideli kebap
Patatesli lahana sarması
Bulgur pilavı
Cacık
Fanta
Afiyet olsun
Akşama kayınvalidemler annemler gelecek balık yapalım basit olsun dediler
Mercimek çorbası
Hamsi - istavrit tava
Yeşil salata
Çoban salatası
Lahana sarması
Fındıklı irmik helvası
Afiyet olsun
Sağol canım benim cumartesi günü misafir ağırladım kv annemler falan geldi balık yapalım başka bir şeyle uğraşma dediler tabi annemle ben durmadık diğerlerini de yaptıkMash ne hamaratsin canim senmenulerin bi harika
Sağol canım benim cumartesi günü misafir ağırladım kv annemler falan geldi balık yapalım başka bir şeyle uğraşma dediler tabi annemle ben durmadık diğerlerini de yaptık
Sağol canım benim cumartesi günü misafir ağırladım kv annemler falan geldi balık yapalım başka bir şeyle uğraşma dediler tabi annemle ben durmadık diğerlerini de yaptık
Teşekkürler canım beni pek balık doyurmaz illa yanına bir şey ister canımBaligi arkadassiz birakmak olmaz tabiNefis bi menu olmus ,ellerinize saglik canim :*
Teşekkürler canım beni pek balık doyurmaz illa yanına bir şey ister canım
Ben yemek yemeyi çok seviyorum ya aşığım resmen tabi bu günlerde yemek görmemeye çalışıyorumAyni ben
Ben yemek yemeyi çok seviyorum ya aşığım resmen tabi bu günlerde yemek görmemeye çalışıyorum
Bende 59 rakamını gördüm işte evlendikten 4 ay sonra o sebepten artık tatlı falan yapmıyor yaptıklarımdan az az yiyorumHergun boyle muhtesem menuler cikarip yememek olur mu amaBende iki yildir ilk defa 59 u gordum ondan su ara menu falan yazamiyom buraya pek
Bende 59 rakamını gördüm işte evlendikten 4 ay sonra o sebepten artık tatlı falan yapmıyor yaptıklarımdan az az yiyorum
İşkence gerçekten ama ne yapayımİyi yapiyorsun canim , az yiyip ve bol bol egzersiz yapinca problem kalmiyor ama gel gor ki yemegi tatlisiz ,cayi pastasiz kapatmak iskence gibi geliyor
Bugün benim menümde de hamsi var .Menüde balık türü olduğunda yanına sadece şehriye çorbası ,salata ,turşu yetiyor.
tarif alabilir miyimBalik menusu sonrasi mutlaka irmik helvasi tavsiye ederimuzerine harika gidiyor
Dün annemlerdeydik menümüz;
Yoğurt çorbası
Soya soslu tavuk sote
Pirinç pilavı
Çoban salatası
Turşu
Meyveli yaş pasta
Bugün ;
Yoğurt çorbası
Yeşil fasulye
Yeşil salata
Turşu
Trileçe
Afiyet olsun
Dün annemlerdeydik menümüz;
Yoğurt çorbası
Soya soslu tavuk sote
Pirinç pilavı
Çoban salatası
Turşu
Meyveli yaş pasta
Bugün ;
Yoğurt çorbası
Yeşil fasulye
Yeşil salata
Turşu
Trileçe
Afiyet olsun
tarif alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?