Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

patates mantisi nasil oluyor ki arada tembellik yapinca alternatifimiz olsun bizim de
Patates mantısı bu nur.Yani bizimki böyle.Patatesleri haşlayıp ezip tuzunu karabiberini,pulbiberini ekleyip tepsiye yayıyorsun.Üzerine sarımsaklı yoğurt.Onun üzerine de salçalı karışım ve maydanoz.Çok lezzetli oluyor.

Bizim bugünkü menü,

Mercimek çorbası
Patates kavurma
Hamsi kızartma
Salata
Üzümlü fındıklı kurabiye
Kestane kebab:)

Daha once hic denemedim bu tarifi adracim tesekkurler ,mutlaka deniycem canim

Buradan anlaşılıyor ki hiç çarşıya gitmiyorsun ve pazara eşin gidiyor.

Son bi kac haftadir hic markete ,pazara ugramiyorum desem
Hava soguk benim kuzucuklar da hasta disari cikmak lux haline gelmis durumda :)
Senin bebis varmi

Son bi kac haftadir hic markete ,pazara ugramiyorum desem
Hava soguk benim kuzucuklar da hasta disari cikmak lux haline gelmis durumda :)
Senin bebis varmi
Oralar daha soğuktur tabi çıkılmaz çocukla.Buralar iyi bu aralar.Yok canım ben bekarım.

Mash ,nasil maharetlisin oyle evlenince is.basa dusuyor uzmanlasiyor insan ,demek seninki tamamen mutfak aski
Sağol canım.Evet yemek yapmayı yeni tarifler denemeyi seviyorum.Herkesin ilgi duyduğu bir alan var işte:)

Bugun menude
*mercimek corbasi
*icli kofte
*salata
*ve ayran vardi

Menün nefis canım.İçli köfte offf.

Tesekkurler adracim kofte kategorisi kapandi :/
icli ve farkli bi kac kofte gunu oldu ama kvlerdeyim ,emek sadece bana ayit olmadigindan yarismaya eklemeyi uygun bulmadim ... aklimdaki tarif,menu ,sunum hayal oldu yine

Tesekkurler adracim kofte kategorisi kapandi :/
icli ve farkli bi kac kofte gunu oldu ama kvlerdeyim ,emek sadece bana ayit olmadigindan yarismaya eklemeyi uygun bulmadim ... aklimdaki tarif,menu ,sunum hayal oldu yine
Evet canım kapandı yetişemedin yine.Haklısın emek çok önemli.Olsun daha çok yarışma var sırada bu olmazsa diğeri olur.Sağlık olsun yeterki boşver.

Evet canım kapandı yetişemedin yine.Haklısın emek çok önemli.Olsun daha çok yarışma var sırada bu olmazsa diğeri olur.Sağlık olsun yeterki boşver.

Tesekkurler canim ,insh bu kategoride gelirim artik

Akşama kayınvalidemler annemler gelecek balık yapalım basit olsun dediler

Mercimek çorbası
Hamsi - istavrit tava
Yeşil salata
Çoban salatası
Lahana sarması
Fındıklı irmik helvası

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…