Patates mantısı bu nur.patates mantisi nasil oluyor kiarada tembellik yapinca alternatifimiz olsun bizim de
Patates mantısı bu nur.Yani bizimki böyle.Patatesleri haşlayıp ezip tuzunu karabiberini,pulbiberini ekleyip tepsiye yayıyorsun.Üzerine sarımsaklı yoğurt.Onun üzerine de salçalı karışım ve maydanoz.Çok lezzetli oluyor.
Eki Görüntüle 1691051
Bizim bugünkü menü,
Mercimek çorbası
Patates kavurma
Hamsi kızartma
Salata
Üzümlü fındıklı kurabiye
Kestane kebab:)
Ben bayılıyorum bu patatese.Daha once hic denemedim bu tarifi adracimtesekkurler ,mutlaka deniycem canim
Ooo çoktan çıktı.Kestane cikti mibayilirim kendilerine :)
Afiyet olsun canim
Ben bayılıyorum bu patatese.Dene bence de canım.
Ooo çoktan çıktı.Biz beş altı kere yemişizdir:)
Buradan anlaşılıyor ki hiç çarşıya gitmiyorsun ve pazara eşin gidiyor.Hadi ya , hic farketmemisim ...Yarin gunlerden kestane o zaman
Buradan anlaşılıyor ki hiç çarşıya gitmiyorsun ve pazara eşin gidiyor.
Oralar daha soğuktur tabi çıkılmaz çocukla.Buralar iyi bu aralar.Yok canım ben bekarım.Son bi kac haftadir hic markete ,pazara ugramiyorum desem
Hava soguk benim kuzucuklar da hasta disari cikmak lux haline gelmis durumda :)
Senin bebis varmi
Oralar daha soğuktur tabi çıkılmaz çocukla.Buralar iyi bu aralar.Yok canım ben bekarım.
Sağol canım.Mash ,nasil maharetlisin oyleevlenince is.basa dusuyor uzmanlasiyor insan ,demek seninki tamamen mutfak aski
Menün nefis canım.Bugun menude
*mercimek corbasi
*icli kofte
*salata
*ve ayran vardi
Menün nefis canım.İçli köfte offf.
Evet canım kapandı yetişemedin yine.Tesekkurler adracimkofte kategorisi kapandi :/
icli ve farkli bi kac kofte gunu oldu ama kvlerdeyim ,emek sadece bana ayit olmadigindan yarismaya eklemeyi uygun bulmadim ... aklimdaki tarif,menu ,sunum hayal oldu yine
Evet canım kapandı yetişemedin yine.Haklısın emek çok önemli.Olsun daha çok yarışma var sırada bu olmazsa diğeri olur.Sağlık olsun yeterki boşver.
İnşallah canım.Tesekkurler canim,insh bu kategoride gelirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?