Bugun ki menum*mercimek çorbası *pirinc pilavi *kofte *belki karninahar haslarim bide* visne hosafida yapacagim
Çok sağlıklı bir menü olmuş canım ellerine sağlıkBugun menude
*Karnibahar kizarma
*karnibahar corbasi
*ayran
*söğüş salata
*ve tursu varr
Çok sağlıklı bir menü olmuş canım ellerine sağlık
Henüz sadece işkembe corbası yaptım .Bişeyler daha bulmak lazım .Höffffff
Teskkur ederim canim
Karnibaharin her turlusu guzel ,bi tanisan cok seversin
Geçen yoğurtlu kıymalı soslu yaptım nefis oldu çok sevdim
Sadece tuzlu az limon sıktığım suda haşladım süzdüm sonra üstüne domatesli kıymalı sos en üste sarımsaklı yoğurt ektim yalancı mantı gibi oldukiymali yapmadim hic ama soyleyince canim cekti nedense :KK63:
Eminim cok guzel olmustur ,ellerine saglik canim
Sadece tuzlu az limon sıktığım suda haşladım süzdüm sonra üstüne domatesli kıymalı sos en üste sarımsaklı yoğurt ektim yalancı mantı gibi oldu
Nefis oldu canım kesinlikle öneririmHem lazzetli hem de az kalorili bi yemek olmustuttum bu yemegi , yazdim bi kenara
Orjinal.Iskembelerim hazirdır dondurucuda çıkarıp corbasını yaparım.Hazir iskembe corbasi mi yoksa orjinal mi
eger orjinal haliyse basli basina bi yemek zaten :) diger turlu yanina sebzeli bulgur , ic pilav veya mucver de yakisabilir
Ne demek canımTesekku ederim
Sizede afiyet olsun canimAfiyet olsun canim
Bizde de katnibahar gunu bugun
Patlıcan tava nasil oluyo canimPatlıcan tava
Bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran
Corba olsa daha iyi ama bi düsüneyim o konuyu
Aa hic yapmadin mi ben sana tarif vereyim cook severimPatlıcan tava nasil oluyo canim
Heee ben bunu yapiyorim ama adini bilmiyodum hahahahahAa hic yapmadin mi ben sana tarif vereyim cook severimkarniyarik zor diye tava yaparim.. patlicanlari dogra kizart ben biberde kizartiyorum sonra et kavur ister parca ister kiyma sogani kavur eti koy az salca sonra kizarttigin patlicanlari koy tepsiye dok ustune domates dogra at firina
Allah nasip etsin insallah yaparim canimHeee ben bunu yapiyorim ama adini bilmiyodum hahahahahekine sagkik guzelim hamiskende boyle guzel yemekler yapcakmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?