gunumuzun yarisi ne yemek yapsam diye dusunmekle geciyor :) hem keyifli hemde farkli tarifler yapabilecegimiz keyifli bi topik olsun istedim
her zaman beklerim
Sükür iyiyim sag ol, sen nasilsin?Nasilsin canim
sebzesiz olmazbi de cocuklara yedirebilsek....
Hehehehehe ayy cok cirkin hemde cok guzelSükür iyiyim sag ol, sen nasilsin?
Benim henüz öyle bir sorunum yok gülüm
Acaba yemegi süslesen yemez mi kuzular?
Sen kuzularina daha güzelini hazirlarsin insallah gülüm :)Hehehehehe ayy cok cirkin hemde cok guzel
Insallah canimSen kuzularina daha güzelini hazirlarsin insallah gülüm :)
Afiyet olsun ... bende patlican patates et köfte aralarina ..firinliycam yaninada mercimekli pilav (yesil mercimek) corbami salatami kararsizim gerisinde..Bugun ki menumu açıklıyorumtarhana corbasi(icine nohut atacagim) ve mantii
Mmhhh super cnm bende salata yap corbayida yarina yaparsinAfiyet olsun ... bende patlican patates et köfte aralarina ..firinliycam yaninada mercimekli pilav (yesil mercimek) corbami salatami kararsizim gerisinde..
Aynen oyle 1 cay bardagi pilav yetiyor zaten bizeMmhhh super cnm bende salata yap corbayida yarina yaparsinsende hergun bmm gibi degisik yapiyosun iki gunluk yemegi hic sevmiyorum cok hastaysam falan iki gunluk yaparim onun disinda hergun taze yemek
Cay bardagimiAynen oyle 1 cay bardagi pilav yetiyor zaten bizeSalata yapayim yogurtta koyarim sofraya ohhh miss
Un tarhanasina mi :) kiz yayla corbasina nohut koy azcik salca muhtesem olur mantiyla nohutuda salcali ekcili su yap oda ayri corba yüksük corbasi olur .. ama senin tarif ilginc olmus birazCay bardagimiayy cok hossunuz cnm yaa. Biz bir bardak pirinc yiyoruz esim muhahakkak dolu dolu iki tabak yiyoda . Bende tarhana corbasina nihut ve manti koydum ayyy cok guzel olmus cok sevmem tarhanayi normalde cok hosuma gitti
Biz oek yayla corbasi yemiyoruz cnm ama yaoarsam denerim tabii buzlukta haslanmis nohutum hazirUn tarhanasina mi :) kiz yayla corbasina nohut koy azcik salca muhtesem olur mantiyla nohutuda salcali ekcili su yap oda ayri corba yüksük corbasi olur .. ama senin tarif ilginc olmus birazbiz az yiyenlerdeniz yaa
Sükür iyiyim sag ol, sen nasilsin?
Benim henüz öyle bir sorunum yok gülüm
Acaba yemegi süslesen yemez mi kuzular?
ben esime soruyorum oda sen canin ne istiyosa onu yap diyor bura iyi oldu. Suan bi menum yok olunca yazacagim.bu arada gunaydinnn
Inşallah işine yarar canım :)iyiyim canim ,tesekkurler
ahh omrum mutfakta sebzeleri taninmaz hale getirmekle geciyor
ne tatliymis ama ,denemeliyim bu guzelligi
Yarın ne yemek yapcaaam
Aynen oyle 1 cay bardagi pilav yetiyor zaten bizeSalata yapayim yogurtta koyarim sofraya ohhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?