Sonra çavdar tarlası çocukları var sıradaBalıkçı ve oğlu ben de merak ediyorum.
Kısa ve akıcıymış zaten.
o kitap da olur o da var bende :)ben de çok sevmiştim onu, görmek kitabını da bu ay okumayı düşünüyorum, aynı yazardan ikinci kitaba varım dersen ortak okuma yapalım :) veya jose saramagonun başka kitabı da olur, bu yazar okumak istiyorum
sıkıcıysa akıcı bir kitap da olur, birlikte okuma yapmak motive ediyor insanıKalsın o zaman
maşallah ya kitaplarınız bile belli şimdiden, neye göre seçiyorsunuz kitabı oylama mı yapıyorsunuz? livaneli de çok severim. son ada ve serenad kitaplarını okumuştumElimde bir varmış bir yokmuş var aynı yazarın. Görmek nasıldır acaba şu an çok merak ettim. Okuma grubuna göre sıradaki kitap balıkçı ve oğlu. Görmek kitabına bulursam sana katılırım
onu da iki sene öncesi almıştım hala okumaya başlayamadımSonra çavdar tarlası çocukları var sırada
Bir liste yaptık aralarından seçiyoruzmaşallah ya kitaplarınız bile belli şimdiden, neye göre seçiyorsunuz kitabı oylama mı yapıyorsunuz? livaneli de çok severim. son ada ve serenad kitaplarını okumuştum
Elimdekileri bitirmek benim de hedefim o yüzden grubun seçtikleri satın almak yerine ya ödünç alıyorum ya da kütüphaneden alıyorumonu da iki sene öncesi almıştım hala okumaya başlayamadımD kitap okumaktan çok almışım herhalde, bu yıl kitap almadan elimdekileri ertimek hedefim
Sizin okuldaki kulübü çok beğendim.Bir liste yaptık aralarından seçiyoruz
Ama benim önerdiğim kitabı okuyamadılarSizin okuldaki kulübü çok beğendim.
Herkes çok uyumlu maşallah
Biz ilk ayda patladık.
Siz kaç aylık birden seçtiniz?
İyi ki kurdun kulübü
Ha haAma benim önerdiğim kitabı okuyamadılarbenim kitap önermemi istemiyorlar artık
Lizbon’a Gece TreniHa ha
Nermin Yıldırım mıydı?
Neydi kitabın adı?
Ağır gelmişti de mi akıcı değil bir çırpıda okunmuyor diye okuyamadılar.
Herkesin tarzına uyamayabiliyor işte.
Adın çıkmış dokuza inmez artık deseneLizbon’a Gece Treni
Ağır geldi derin düşünce süreçleri var. Siz dedim derinliği anlamadınız sorun sizde
Sonra oylama yapıldı ben de körlük için oy verdim. Mikan körlük seçiyorsa onu okumayalım dediler
Yazık ama ya arkadaşına daAdın çıkmış dokuza inmez artık desene
Bizim arkadaş da (saf) orijinal almamış toplu kitapları internetten yanlışlıkla
Onla da çok alay ettiler.Bir de aynı fiyata aldı.
İşte tecrübe oldu ona da.Yazık ama ya arkadaşına da
Başın sağolsun, nurlar içinde yatsın
Daha iyi olacaksın inşallah
Başınız sağolsun
Teşekkür ederim hepinize ayrı ayrıBaşınız sağolsun
Mekanı cennet olsun inşallah
Teşekkürler canım senin ve tüm arkadaşların da anneler günü kutlu olsun
Teşekkür ederimGeçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
Yarın düzelmek istiyorum kendı düzenım de devam etmek
Liz tatile gidiyormuşsun insallah çok güzel geçer
Mikan geçmiş olsun kuzuna geniz eti gercekten çok hasta ediyor
Sudem sen nasılsın misafırler yoğun galiba onlar gıdınce boşlukta gıbı oluyor insan yani bana öyle oluyor
Tabi bir rahatlıkta geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?