Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım, soğuklardan mı bilmiyorum iştahım baya açıldıEvet 3 hafta olmuş uğramayalı
Yine geldim kürkçü dükkanına
Sorun yine kilo
Verdiğim iki kiloyu geri aldım
Ve bol bol yiyorum
Umarım tekrar enerji gelir
Kendimi toparlar tekrar vermeye başlarım
Çok sağol İnci1000.sayfa kutlu olsun![]()
Aynen öyleSelam kızlar, nasılsınız? Kilolara aman dikkat, alınanlar kolay verilmiyor, mide genişledikçe de daha fazla yeme isteği oluyor. öğünlere salata ile başlamanızı tavsiye ederim, her öğünde mutlaka yeşillik tüketmeye çalışın.
Daha dün aklıma geldin LizÇocuk 4 yaşına gelsin, artık kendime bakicam dedikten sonra, çocuk 4 yaşına geldiğinde ben :
Eki Görüntüle 3555622
Sarahcigim teşekkür ederim beni animsadigin içinDaha dün aklıma geldin Liz
Ne yapıyor acaba diye düşünüyordum
4 yaşında oldu mu maşallah
Okula başladı mı
Daha rahatsındır artık
Ne kaldı şurda eylül ayınaSarahcigim teşekkür ederim beni animsadigin için
2 ay sonra 4 olacak. Okula değil oyun grubuna gidiyor haftada 4 gün. Eylülde başlatmayı düşünüyoruz okula. Hiç rahat değilim ne yazık kiHala zor bir çocuk hala bana yapışık. Hala sosyal hayatım sıfir. Hala kilolarimi veremedim. Hala sadece günü bitirmek tek amacım.
Ne kaldı şurda eylül ayına
Bu kadar sabrettin çabuk geçecektir
Okula gidince her şey daha kolay olacak
Özleyeceksin okuldayken
Kilolar gider elbet evde olunca çok motivasyon olmuyor kilo vermeyle ilgili
İşe başlama ihtimalin varsa o zaman daha istekli olacaksındır
Bazı çocuklar zor büyüyor ama büyüyor yaa
Hepsi unutuluyor
Unutulmasa ikinci çocuk yapılmazdı öyle düşün
Anne kız çok güzel zamanlarınız olacak
O günler yakın ben inanıyorum
Taşınırken oğlumun bebeklik ayakkabılarını buldum
İşaret parmağı kadar boyu
Nasıl bu kadar çabuk geçti zaman diyorum
Daha dün o ayakları ısırıyordum
Biraz nefes alabildiğinde sağlık da düzelecekEvet büyüyorlar ama ben hala o rahatlık kısmına gecemedimbenim de tek beklediğim okula başlaması. Nefes alacağım belki o zaman biraz. Zaman çabuk geçiyor ama geçerken de ben de benden geçiyorum
Allah sağlık versin diyorum ama o da pek kalmadı ben de
![]()
Maşallah ya zaman gerçekten aşırı hızlı geçmişÇocuk 4 yaşına gelsin, artık kendime bakicam dedikten sonra, çocuk 4 yaşına geldiğinde ben :
Eki Görüntüle 3555622
Liz o oyun grubundayken kısa süreli mi kalıyor 45 dk -1 saat gibi orda onu mu bekliyorsun?Sarahcigim teşekkür ederim beni animsadigin için
2 ay sonra 4 olacak. Okula değil oyun grubuna gidiyor haftada 4 gün. Eylülde başlatmayı düşünüyoruz okula. Hiç rahat değilim ne yazık kiHala zor bir çocuk hala bana yapışık. Hala sosyal hayatım sıfir. Hala kilolarimi veremedim. Hala sadece günü bitirmek tek amacım.
Zaman ne çabuk geçiyor diyoruz da sayfayı açalı 3 yıl 3 ay olmuş maşallahSelam herkese
Günü kendim ve ailem için daha farklı değerlenirdiğim,kafama takılan yapmayı ertelediğim işleri azar azar yaparak geçirmek hedefim.
Eşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin
Bugün neler yaptım?
Çiçeğimi suladım.
Oğlumla elmalı kurabiye
yaptım.
Oğlumla evde tenis oynadık.Çok eğlendik.
İsim şehir oynadık.
90 sayfa kitap okudum.
Yürüyüşe çıktım 9806 adım attım.
Tenis raketlerini yapıştırdım.
Maşallah ya zaman gerçekten aşırı hızlı geçmiş
Liz o oyun grubundayken kısa süreli mi kalıyor 45 dk -1 saat gibi orda onu mu bekliyorsun?
Aslında sosyalleşmen için güzel bir zaman haftada 4 gün
Ancak orda bekliyorsan ordaki annelerle muhabbet edebiliyorsundur