Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hoş geldinGeçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
Yarın düzelmek istiyorum kendı düzenım de devam etmek
Liz tatile gidiyormuşsun insallah çok güzel geçer
Mikan geçmiş olsun kuzuna geniz eti gercekten çok hasta ediyor
Sudem sen nasılsın misafırler yoğun galiba onlar gıdınce boşlukta gıbı oluyor insan yani bana öyle oluyor
Tabi bir rahatlıkta geliyor![]()
Ay bir cümle bir sayfa olur mu, olurmuş bu kitapta gördüm. Satır başı , virgül, nokta hak getire
Aslında kahramanların sonunu merak ettim bak şimdi sen öyle söyleyinceAy bir cümle bir sayfa olur mu, olurmuş bu kitapta gördüm. Satır başı , virgül, nokta hak getiredevam kitabı değil ama kahramanların sonu ile ilgili bilgiler var. Bir yerde onlara bağlanıyor kitap
Kaza geliyorum demiyor.Peki ben bugün ne yaptım?
Oğlumla iki yürüyüş yapalım hava alalım dedim. Telefonu düşürüp kırdım eve geldim.
Kısa günün zararı. Teşekkürler hayat.![]()
Ben sorana özelden spolier veririm hahahaAslında kahramanların sonunu merak ettim bak şimdi sen öyle söyleyince
Direk kitabın sonunu mu okusak![]()
Gözüm korktu ama bi denerim okumayıAy bir cümle bir sayfa olur mu, olurmuş bu kitapta gördüm. Satır başı , virgül, nokta hak getiredevam kitabı değil ama kahramanların sonu ile ilgili bilgiler var. Bir yerde onlara bağlanıyor kitap
Ama özelin kapalıBen sorana özelden spolier veririm hahaha
Sen de hangi kitabı okuma dersek okuyasın geliyorGözüm korktu ama bi denerim okumayı![]()
HoşbuldumKaza geliyorum demiyor.
Neyse cana geleceğine mala gelsin ne diyelim.
Geçmiş olsun.
Mal canın yongası tabi bir taraftan da hele ki bu yüksek fiyatlarda.
Uzun zamandır markete gitmiyordum bugün şoktan şoka girdim resmen.
Hoş geldiniz bu arada.![]()
Yasaklar tatlı geliyorSen de hangi kitabı okuma dersek okuyasın geliyor![]()
Benim de ıpadim kırıldı Allah ım dedim insallah gözlerim bozulmuştur yanlış görüyorumdurHoşbuldumevet ama keşke malada birşey gelmese yerine koymak zor oluyor artık. Ucuz diye bir kavram kalmadı artık hiç birşeyde.
Teşekkür ederim canımCanım hoş geldin
Özledik valla.
Okul açılacak yarın tam düzene dönersin.
Yoran misafir var yormayan var.
İste canım boşluk da olacak dediğin gibi rahatlık da.
Çünkü çok öğün yiyoruz.Fazla yiyoruz haliyle.Yeme düzeni bozuldu biraz.Ama rahatlık da bir yandan.Yemeye temizliğe yardım edince rahat oluyor.Oturup hizmet beklemeyince yormuyor.
Sen de toparlan ınsallah
Seni mutlu , neşeli görmeye alıştım.![]()
Bende ekran koruyucuyu açmadan önce inşallah sadece odur diye umdum ama gitti. Napalım kırık takılırız bi müddetBenim de ıpadim kırıldı Allah ım dedim insallah gözlerim bozulmuştur yanlış görüyorumdur
Yenisini almak mümkün değil artık o kadar pahalı ki
Geçmiş olsun
yoo açıkAma özelin kapalı![]()
baya toparladı canım çok teşekkürler düşündüğün için, ben pertim üç gündür kızdan bana geçti boğazım fena sesim çıkmıyor. sürekli bitki çayı içiyorum başka da ne iyi gelir bilemedim. sen nasılsın, kontrolün ne zaman?