Canım hoş geldin
Özledik valla.
Okul açılacak yarın tam düzene dönersin.
Yoran misafir var yormayan var.

İste canım boşluk da olacak dediğin gibi rahatlık da.

Çünkü çok öğün yiyoruz.Fazla yiyoruz haliyle.Yeme düzeni bozuldu biraz.Ama rahatlık da bir yandan.Yemeye temizliğe yardım edince rahat oluyor.Oturup hizmet beklemeyince yormuyor.

Sen de toparlan ınsallah
Seni mutlu , neşeli görmeye alıştım.

Devamı fakat sıkıcı diye söylemişti C Calcifer
Körlük ne kadar akiciysa o da o kadar durağan imiş.
Ay bir cümle bir sayfa olur mu, olurmuş bu kitapta gördüm. Satır başı , virgül, nokta hak getire devam kitabı değil ama kahramanların sonu ile ilgili bilgiler var. Bir yerde onlara bağlanıyor kitap

Peki ben bugün ne yaptım?
Oğlumla iki yürüyüş yapalım hava alalım dedim. Telefonu düşürüp kırdım eve geldim.
Kısa günün zararı. Teşekkürler hayat.

Ay bir cümle bir sayfa olur mu, olurmuş bu kitapta gördüm. Satır başı , virgül, nokta hak getire devam kitabı değil ama kahramanların sonu ile ilgili bilgiler var. Bir yerde onlara bağlanıyor kitap
Aslında kahramanların sonunu merak ettim bak şimdi sen öyle söyleyince

Direk kitabın sonunu mu okusak

Peki ben bugün ne yaptım?
Oğlumla iki yürüyüş yapalım hava alalım dedim. Telefonu düşürüp kırdım eve geldim.
Kısa günün zararı. Teşekkürler hayat.
Kaza geliyorum demiyor.
Neyse cana geleceğine mala gelsin ne diyelim.

Geçmiş olsun.

Mal canın yongası tabi bir taraftan da hele ki bu yüksek fiyatlarda.

Uzun zamandır markete gitmiyordum bugün şoktan şoka girdim resmen.

Hoş geldiniz bu arada.

Hoşbuldum evet ama keşke malada birşey gelmese yerine koymak zor oluyor artık. Ucuz diye bir kavram kalmadı artık hiç birşeyde.

Hoşbuldum evet ama keşke malada birşey gelmese yerine koymak zor oluyor artık. Ucuz diye bir kavram kalmadı artık hiç birşeyde.
Benim de ıpadim kırıldı Allah ım dedim insallah gözlerim bozulmuştur yanlış görüyorumdur

Yenisini almak mümkün değil artık o kadar pahalı ki
Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım

Ben düzen seviyorum bazen herseyın aynı olmasından sıkılsam da düzen bozulunca herseyım değişiyor toplamak zor geliyor

Üzüntüm uzun sürüyor belki bağır cağır ağlayıp rahatlayamadığım için

Oğlum görmesın eşim görmesın annem hissetmesın dıye içime ata ata yaşamak yoruyor

Yemek bende de düzensız atıştırma tarzı oldu

Ne güzel dimi yemek yapan hazırlayan birileri

Benim de ıpadim kırıldı Allah ım dedim insallah gözlerim bozulmuştur yanlış görüyorumdur

Yenisini almak mümkün değil artık o kadar pahalı ki
Geçmiş olsun
Bende ekran koruyucuyu açmadan önce inşallah sadece odur diye umdum ama gitti. Napalım kırık takılırız bi müddet

inciitanesi canım sen nasılsın?
Kuzucuk toparlandı mı?
baya toparladı canım çok teşekkürler düşündüğün için, ben pertim üç gündür kızdan bana geçti boğazım fena sesim çıkmıyor. sürekli bitki çayı içiyorum başka da ne iyi gelir bilemedim. sen nasılsın, kontrolün ne zaman?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…