Canim ateşi oluyor mu?Çok geçmiş olsun, konuşmasından anlamaz mıyım sence? Hiç şüphelenmedik açıkçası.olabilir ama. Burnu tıkanıyor çünkü. Biz sadece bu yıl yaşadık bu durumu okula başlayınca. Geçen sene zaten evden çıkmayınca hiç hasta olmadı. Önceki yıllarda normal miktarda oldu. Salı gününe randevu aldık. Geniz etini de sorayım bakalım.
sudem34 allerset şurup bizimkisi. Doktor hep bunu veriyor geçen cetrin vermişti bi de deloday başka alerji ilacı kullanmadık. Bu sene alerji ilacını hiç kullanmadık. Hep antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı kullandık. Şimdi biraz düzenli kullanmak istiyorum bakalım bi etkisi olacak mı
Bazen konuşmasından anlaşılmıyor çünkü canım bizde sürekli allerset kullanıyorsun ilk 1 hafta çok iyi sonra yine devam ediyordu o öksürük ler sen aklında kalmasın sor yinede inşallah geçici birşeydirÇok geçmiş olsun, konuşmasından anlamaz mıyım sence? Hiç şüphelenmedik açıkçası.olabilir ama. Burnu tıkanıyor çünkü. Biz sadece bu yıl yaşadık bu durumu okula başlayınca. Geçen sene zaten evden çıkmayınca hiç hasta olmadı. Önceki yıllarda normal miktarda oldu. Salı gününe randevu aldık. Geniz etini de sorayım bakalım.
sudem34 allerset şurup bizimkisi. Doktor hep bunu veriyor geçen cetrin vermişti bi de deloday başka alerji ilacı kullanmadık. Bu sene alerji ilacını hiç kullanmadık. Hep antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı kullandık. Şimdi biraz düzenli kullanmak istiyorum bakalım bi etkisi olacak mı
Arayan diyosunSonunda sayfanın yolunu buldum
Bildirimde gelmiyor ya nasıl saklandınız
AynenArayan diyosun
Sen benim ayak izlerini takip et
Hoş geldin tekrar
Vayy 7 Mayıs açılış heAynen
Hoşbuldum balım
İlk ne yaptım mesajımı yazayım
Açılışı yaptık bakalımVayy 7 Mayıs açılış he
Destan gibi iş çıkar şimdi gören de sanır robotmu bu
Halbuki sadece boğa
MasallahKahvaltı hazırladım,
Bi iş görüşmesi yaptım,
Marketleri gezdim, Dükkana geçtim,
Eve geldim, tel şarj ederken bazı yazışmalar yaptım, biraz kk takıldım,
Yeni tv favori listesi düzenledim,
Düğüne çağırdılar reddettim,
Kahvaltıya çağırdılar kabul ettim,
Geri dükkana gittim. Eve geldim.
Bilgisayara bir kaç şey indirdim,
Mutfak temizledim, makine boşalt doldur, yemek hazırladım.
Bir iki aktarılacak boşaltılacak şeyleri hallettim,
Wc vs yıkadım,
Çiçekleri suladım,
Dolapta kalan kışlıkları kaldırdım,
Yerine yazlıkları astım;
Çarşafları vs değiştirdim,
Yıkanmış çamaşırları topla-katla, yerleştir,
Çay demledim ve buradayım,
Bi şeyler daha yaptım ama unuttum...
Adım sayısı 1943
O kadar şey yaptımda 2000 adımı nasıl tamamlayamadım
Hunharca banyo ovalardın eskidenAçılışı yaptık bakalım
Bugün dünkü kadar yardırmadım sanki
Sağol balımMasallahbalım
Destan yazmışsın yine
Gözümde karınca gibi hareketli ,aynı anda üç beş işi yapan biri canlandı.
Adım sayısı telefon şarjda olduğu için olabilir mi aceba ?
Kol saati biraz daha pratik şarj etmeye üşenmem dersen
5 gün gidiyor en az şarjı
Ben iki senedir hiç çıkarmıyorum kolumdan
Onu daha çokHunharca banyo ovalardın eskiden
Çalışma hayatı haliyle farklı olacak.
Afiyet olsun canım, bende içiyorum, bitince uyumaya çalışıcam, sabah 10 da kahvaltı da olacaz.Salonda yine misafir
Enişte geldi bu sefer de.
Ben de çay salladım odada telefon şarjda takılıyorum.
Hafızaya da masallahSağol balım
Tilki gibi 40 dalda
Şu senin oğlanın kovaladığı gibi tilkilerden
Saati de ne bileyim hiç üstüne düşmedim, bi ara alacaktım teli değiştirme niyetim olunca uyumlu olur mu olmaz mı diye salladım.
Evet bi ara tel şarjdaydı, dışarıda da genelde arabayla gittim, az yürüdüm, az önceye kadar iş yaparken tel yine şarjdaydı bak, unuttum onu.
Yat dinlen yoğunluk yorgunluk umursamıyoruz ama dinlenmek şartAfiyet olsun canım, bende içiyorum, bitince uyumaya çalışıcam, sabah 10 da kahvaltı da olacaz.
Enişte ablanın kocası mı?
Anladım canım, hoşgelmişler diyeyim mi o zaman sen mutlu musun ona göreYat dinlen yoğunluk yorgunluk umursamıyoruz ama dinlenmek şart
Yok canım.
Halanın kocası .
KV ,kp,teyze filan burda ya hoş geldin muhabbeti falan fıstık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?