Anladım canım, hoşgelmişler diyeyim mi o zaman sen mutlu musun ona göre
Yok yok benlik sorun yok.
Evde kalabalık ve konu çok olunca kafa da dağılıyor haliyle.
Yoksa hastalığı düşünüp canımı sıkarım.

Şimdi sürekli aktif konu var.
Ahmet'i Mehmet'i anlat anlat bitmiyor,biz de dinliyoruz .

Misafir olarak yormazlar sağolsunlar.
Kalkar pişirirler.

Doktoruna o burun yıkama aparatını da sor o zaman. Kullanan, fayda gören çok, düzenli kullanımda
Birde evde yıkama suyu hazırlama tüyoları vardı, okyanus suyu vs gibi, kendin ölçüye göre hazırlayıp boş bir fıslama kabına koyuyorsun vs. Zira sürekli almak maliyetli oluyor.
Bi de alerji için gıda intolerans testleri var. Deriden değil kandan bakılıyor. Gıda sayısına çeşitliliğine göre test hacmi, fiyatı, artıyor. Çiçek polen kıl tüy toz vs testinde çıkmayanlar veya hiç ihtimal vermediğin ama sürekli yediği bir şey de bu alerjinin sebebi olabiliyor. Size hiç bakıldı mı bu?

E iyi o zaman sefa getirmişler, severiz öyle misafiri

Medipolde bir doktor vermişti onu bir dönem denedik hatta anaokuldaydi.
Bizde fayda etmedi.

Deniz suyu almayı bırakalı çok oldu balım
Serum alıp damlatıyorduk bir ara.
Bazen makinede ventolinin içine filan koyuyorduk.

Bizim burun çok tıkanmaz genelde öksürük ve geniz akıntısı seklinde seyreder.

Kanda test yapılmadı ama biliyorum neler dokunuyor.

Mesela Didi içse kusar.
Paketli gıda yese öksürük tutar geniz akıntısı başlar.
Ihlamur bile tıkadı düşün.
Saç boyasi tıkıyor.

Bu ara paketli gıda kestik biraz rahatladı.
Bünye değişmiyor.
Ona göre önlem alıyorsun.

Kaç zamandır pasta yiyemedik.
Düzelsin diye bekliyoruz.

Basit viral bir enfeksiyon bile tetikleyebiliyor.

Ya bi de belli olmuyor.
Benim de polenlere müthiş alerjim var.
Bu sene henüz karsilasmadik mi yoksa bünye mi değişti henüz sıkıntı yaşamadım maşallah

sürekli yediği bir şey de bu alerjinin
Aynen kışın mandalina çok yedi direk hasta oldu biz de c vitamini diye sallamadik başta

Sonra kafa dank etti.

Alerjik çocuklarda reflü tetikliyor.
Asitli gıdaya da dikkat etmek gerekiyor.
Hatta yatmadan en az 2 saat önceden yeme içme bitmesi gerekiyor.

günaydın,
Yok ateşi olmuyor. Başta boğaz ağrısı da olmuyor ama o geniz akıntısı durdukça boğaz ağrısı da başlıyor. Doktora gittiğimizde o enfeksiyonu görüp ona odaklanıyor. Ama enfeksiyondan önce başlıyor olay. Bakalım ne diyecek salı günü özellikle soracağım alerji durumunu

Teşekkür ederim tavsiyeler içi mesajı kaydettim inşallah bize de şifa olur

ben de çok sevmiştim onu, görmek kitabını da bu ay okumayı düşünüyorum, aynı yazardan ikinci kitaba varım dersen ortak okuma yapalım :) veya jose saramagonun başka kitabı da olur, bu yazar okumak istiyorum
Elimde bir varmış bir yokmuş var aynı yazarın. Görmek nasıldır acaba şu an çok merak ettim. Okuma grubuna göre sıradaki kitap balıkçı ve oğlu. Görmek kitabına bulursam sana katılırım

Elimde bir varmış bir yokmuş var aynı yazarın. Görmek nasıldır acaba şu an çok merak ettim. Okuma grubuna göre sıradaki kitap balıkçı ve oğlu. Görmek kitabına bulursam sana katılırım
Devamı fakat sıkıcı diye söylemişti C Calcifer
Körlük ne kadar akiciysa o da o kadar durağan imiş.

Balıkçı ve oğlu ben de merak ediyorum.
Kısa ve akıcıymış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…