Küçükken icirmistim bir dönem çörekotu yağı.Sudem balım size de tavsiye ediyorum.
Yok yok benlik sorun yok.Anladım canım, hoşgelmişler diyeyim mi o zaman sen mutlu musun ona göre
Doktoruna o burun yıkama aparatını da sor o zaman. Kullanan, fayda gören çok, düzenli kullanımdaKüçükken icirmistim bir dönem çörekotu yağı.
Bir dönem zeytinyağı.
Bir dönem keçi boynuzu pekmezi.
Baya bir şeyler denedik.
En son işte Bezmialem deki prof un tavsiyesi ile flixotide fıs işe yaradı.
E iyi o zaman sefa getirmişler, severiz öyle misafiriYok yok benlik sorun yok.
Evde kalabalık ve konu çok olunca kafa da dağılıyor haliyle.
Yoksa hastalığı düşünüp canımı sıkarım.
Şimdi sürekli aktif konu var.
Ahmet'i Mehmet'i anlat anlat bitmiyor,biz de dinliyoruz .
Misafir olarak yormazlar sağolsunlar.
Kalkar pişirirler.
Medipolde bir doktor vermişti onu bir dönem denedik hatta anaokuldaydi.Doktoruna o burun yıkama aparatını da sor o zaman. Kullanan, fayda gören çok, düzenli kullanımda
Birde evde yıkama suyu hazırlama tüyoları vardı, okyanus suyu vs gibi, kendin ölçüye göre hazırlayıp boş bir fıslama kabına koyuyorsun vs. Zira sürekli almak maliyetli oluyor.
Bi de alerji için gıda intolerans testleri var. Deriden değil kandan bakılıyor. Gıda sayısına çeşitliliğine göre test hacmi, fiyatı, artıyor. Çiçek polen kıl tüy toz vs testinde çıkmayanlar veya hiç ihtimal vermediğin ama sürekli yediği bir şey de bu alerjinin sebebi olabiliyor. Size hiç bakıldı mı bu?
Aynen kışın mandalina çok yedi direk hasta oldusürekli yediği bir şey de bu alerjinin
günaydın,Canim ateşi oluyor mu?
Bizim yüzde yüz alerjik.
Biz antibiyotik pek vermedik.
Doktor da vermiyor zaten kolay kolay zaten.
Okula gitmeyince aynen hiç hasta olmuyor.
Okula gidince hastalık kesilmiyor.
Seninki kaç yaşında?
5.5 muydu sanki öyle hatırlıyorum.
Alerji şurupları da gereksiz yere kullanmamak lazım.
Mesela benimki şu an sadece flixotide hava kullanıyor.
İyi bir çocuk doktoru bulursun inşallah.
Doğru yönlendirir seni.
Deloday bize de verildi bir kac kez.
Teşekkür ederim tavsiyeler içiMikancım mesajını bulamadım ama Tülay ve Beyhan hakkında benden daha az cümle kurarak, güzel özetledinOlayların içine girebilmek ve kitap okumak gibi
Bu arada çocuk için geçmiş olsun
Alerjik bünyelerde burun tıkanıklığının çok büyük oranda ilaçsız bir çözümü vardı. Netipeti diye bir burun yıkama aparatı var. Onu araştırırsan size faydalı olur, çocuklarda da kullanılıyor fakat yaş sınırı var mı, varsa kaçtır hiç dikkat etmemiştim.
Birde çörekotu yağının çok faydası var. Temiz parmak ucunu yağa dokundurup tıkalı burun içine sürersen kısa sürede burun içinde şişen konkaları açar. Kulak pamuğuyla da olur. Özellikle gece yatarken sürersen rahat nefes alır.
Ayrıca içebilirsiniz de. Çörekotu zaten çok faydalı ama özellikle hem iltihap giderici özelliği var hem de antihistaminik etkileri var, nefes açıcı etkisi var.
Genizeti, sinüzit vs var denildiyse önce bunları bir süre deneyin, varsa iyileşme ihtimali yüksek. Yoksa ilaç veya gerekirse operasyonu değerlendirirsiniz.
Sudem balım size de tavsiye ediyorum.
Teşekkürler sudem senin ve tüm annelerin günü kutlu olsun
canımm seninde anneler günün kutlu olsun
Herkesin anneler günü kutlu olsun
Sağol şekerim
ben de çok sevmiştim onu, görmek kitabını da bu ay okumayı düşünüyorum, aynı yazardan ikinci kitaba varım dersen ortak okuma yapalım :) veya jose saramagonun başka kitabı da olur, bu yazar okumak istiyorumKörlük kitabında son 80 sayfam kaldı, kitap aktı gitti valla
Elimde bir varmış bir yokmuş var aynı yazarın. Görmek nasıldır acaba şu an çok merak ettim. Okuma grubuna göre sıradaki kitap balıkçı ve oğlu. Görmek kitabına bulursam sana katılırımben de çok sevmiştim onu, görmek kitabını da bu ay okumayı düşünüyorum, aynı yazardan ikinci kitaba varım dersen ortak okuma yapalım :) veya jose saramagonun başka kitabı da olur, bu yazar okumak istiyorum
Kalsın o zaman
Balıkçı ve oğlu ben de merak ediyorum.Elimde bir varmış bir yokmuş var aynı yazarın. Görmek nasıldır acaba şu an çok merak ettim. Okuma grubuna göre sıradaki kitap balıkçı ve oğlu. Görmek kitabına bulursam sana katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?