Millet gidince bi detoks yaparsınKahve keyfi de bitti.
Muhabbet bol.
Teyze hamur yoğuracak şimdi.
Kh yemekten Kh totolu oldum
Kalsalar işime geliyorMillet gidince bi detoks yaparsın
Ağır kaldırma sakın.Selamlar
Bugün pazara gideceğim. Evi toparladım biraz. Kızımla isim şehir oynadıkbaşka birşey yapmadım. Yapmam da sanırım yeter bence Bugün çantamı hazırlayacağım. Eksik pek bişey kalmadı. Düzenleyicilerim de geldi.
Sabah açlığı ölçtüm iyiydi çok şükür. Akşam tokluğu ölçeceğim, genelde normal sınırlarda çıkıyor ufak kaçamaklara rağmenMikan ölçtün mü bugün şekerini?
Nasıl çıktı?
Çocuklar nasıl oldu?
Boğazın nasıl?
Körlüğe devam mı?
Kitap işini ne yaptın?
Ben Alamut a başladım ,ama kitabın içine tam giremedim.
Şekerin düzgün olmasına sevindim.Sabah açlığı ölçtüm iyiydi çok şükür. Akşam tokluğu ölçeceğim, genelde normal sınırlarda çıkıyor ufak kaçamaklara rağmen
Büyük oğlan tekrar öksürmeye başladıSanırım alerjik bir durum var çünkü 1 gün okula gitmesi yetiyor tekrar öksürmesi için alerset veriyorum bakalım. Ben de fena değilim daha iyiyim sanki
Körlük e devam ediyorum, sardı beni ama yatarken ‘çocuğunuza sınır koyma 2’ yi okuyurum. Körlük etkiliyor olumsuz olarak
Kesik kesik öksürüyor ama geniz akıntısı da var. Aynen burnu tıkanıyor ama çıkan şefaf bir akıntı.Şekerin düzgün olmasına sevindim.
Kütürtülü bir öksürük mü?
Alerjik biraz farklı oluyor.
Bir de burun akıntısı var mı duru şeffaf olur genelde.
Polen alınca hapşırık tutar.
Alerji şurubu iş görür normalde.Ama tabi bünye de önemli.
Kaç gün kullanınca etkisini gösterir sence ?Şekerin düzgün olmasına sevindim.
Kütürtülü bir öksürük mü?
Alerjik biraz farklı oluyor.
Bir de burun akıntısı var mı duru şeffaf olur genelde.
Polen alınca hapşırık tutar.
Alerji şurubu iş görür normalde.Ama tabi bünye de önemli.
BalımKaç gün kullanınca etkisini gösterir sence ?
Carpe diem de LizzSelamlar yeniden
Valiz hazırlama kısmı yüzde 95 bitti. Eminim aldiklarimin yarısi anca kullanilcak ama işte ya lazım olursa diye diye bavul doldu. Yarın sabahtan da çocuğun ilaç ve mama çantasını hazirliycam tamam.
Yol için baby sincapa pankek yapicam
Bu arada kişisel bakım kısmını da bitirdim ki en usendigim oydu
Ayy valla heyecanlıyım bakalım insallah güzel anılarla döneriz.
Döndükten sonra 12. Ay aşıları var 4 tane birdendüşünmek istemiyorum şimdiden.neyse.
Şimdilik böylee
Canım geçmiş olsun benim kızda aynı böyleydi sürekli alerji ilacı filan kullandık meğerse geniz eti varmış bir doktora göster istersen röntgende çok daha belli oluyor ona göre biz 2 aylık ilaca başladık küçülme olmazsa ameliyat olacağızKesik kesik öksürüyor ama geniz akıntısı da var. Aynen burnu tıkanıyor ama çıkan şefaf bir akıntı.
Geçmiş olsunCanım geçmiş olsun benim kızda aynı böyleydi sürekli alerji ilacı filan kullandık meğerse geniz eti varmış bir doktora göster istersen röntgende çok daha belli oluyor ona göre biz 2 aylık ilaca başladık küçülme olmazsa ameliyat olacağız
Sağol canım 3.5 yaşındaGeçmiş olsun
Kaç yaşında?
Biz 10 senedir çekiyoruz.
Canım hemen ameliyatı kabul etme.Sağol canım 3.5 yaşında
2 senedir doktora götürüyorum sürekli alerji deyip ciğer temiz deyip gönderdiler ben dikkat ediyorum yok olmuyor
Gece öksürük krizler ii böyle böğüren en son kusana kadar öksürük
Burın akıntısı burun tıkanıklığı burun kuruluğu
Uyurken salya akması
Uykuda bağırma sinirlenme arada horlama gibi
En son geçen ay profesör e götürdük teşhisi koydu o direk ameliyat dedi
Başka doktora daha götürdüm önce ilaç kullanalım dedi en son çare ameliyat dedi bakalım bekleyip göreceğiz
Canım başka doktora da götürdüm röntgen de çekildi kocaman geniz eti burnu tıkıyor nefes alamıyor konuşmasından da belli oluyorCanım hemen ameliyatı kabul etme.
Başka yerden de teyit ettir.
3.5 yaşta alerji de kesinleşmiyor.
Biz koldan kandan test filan yapmıştık temiz çıkmıştı.Ayni o yaşlarda.
Doktor en son hiperaktif hava yolu reaksiyonu teşhisi koydu.
Çok geçmiş olsun, konuşmasından anlamaz mıyım sence? Hiç şüphelenmedik açıkçası.olabilir ama. Burnu tıkanıyor çünkü. Biz sadece bu yıl yaşadık bu durumu okula başlayınca. Geçen sene zaten evden çıkmayınca hiç hasta olmadı. Önceki yıllarda normal miktarda oldu. Salı gününe randevu aldık. Geniz etini de sorayım bakalım.Canım geçmiş olsun benim kızda aynı böyleydi sürekli alerji ilacı filan kullandık meğerse geniz eti varmış bir doktora göster istersen röntgende çok daha belli oluyor ona göre biz 2 aylık ilaca başladık küçülme olmazsa ameliyat olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?