Başınız sağolsunAnneannem vefat etti canım buraya yazdıktan sonra haber geldi
Başın sağolsun, nurlar içinde yatsınAnneannem vefat etti canım buraya yazdıktan sonra haber geldi
Doğum günü keyifli geçmiş.Merhabalar, herkesin geçmiş bayramını kutlarım
Bayramın ilk günü hava çok kapalıydı ve zerre kadar enerjim yoktu. İsteksizce hazırlandım ve kayinvalidemlere gittik ama umdugumdan güzel geçti. Burda güzel geçmesinin tek kriteri çocuğun ağlamadan durması açıkçası
Babası anneannesi dedesi ve babaannesinin verdigi harçlıkları kumbaramiza attık
Bu arada doğumgünümüzü de kutladık, çok güzel keyifli ve tatlı anılarla dolu olarak geçti diyebilirimbaby sincapin kotası akşam 19.00 a kadar doldu ve o saatten sonra eve döndük inşallah seneye de aynı güzel hislerle kutlamak nasip olsun
12. Ay rutin doktor kontrolümüze gittik, kilomuz biraz ortalama altında ama doktor çok da önemli değil, kızımız biraz minyon dedi. Bu kilo konusuna kafayı takıyorum ama elimden de bişey gelmiyor, çok iştahlı bir bebek değil. Balikyagi, keçiboynuzu pekmezi vs de veriyorum 2 aydır. Ama iste çocuğun kapasitesi fazlasını almiyor demek ki. Neyse, sağlıklı olması en önemlisi diyorum.
Bu arada son 1 senedir ( ya da 4) hayalini kurduğum şey gerçekleşiyor, haftaya üç günlüğüne Antalya taraflarına tatile gidiyoruz, gözler yaşlı
Esim surpriz yaptı, hiç beklemiyordum
Cocuklu ilk tatilimiz, açıkçası önceden korkuyordum çocukla tatile çıkmaktan ama şimdi büyüdükçe daha kolay olabileceğini düşünüyorum.
Fakat biraz kavimler göçü gibi olacak çocuklu tatilçünkü her an her şey gerekebiliyor çocuk için. Ben kendime aldığım şeylerin yarısını geri koydum bavuldan. Nasılsa giyemiycem, boşuna yer işgal etmesin
Bu akşam bavul yapmaya devam edicem. Sonra da biraz kişisel bakım epilasyon vsmalum, zor bir kisti
Şimdilik bende durumlar böyle
Tabii, eşim hepimiz için almış. Hatta annem ben gelmeyeyim siz birlikte gidin dedi de eşim olur mu öyle şey anne dedi, bütün bir sene evdeydiniz en çok sizin ihtiyacınız var dedi.Doğum günü keyifli geçmiş.
Anneni de götürüyor musun yardımcı olması için.
Eşini çok takdir ettim.
Umarım beklediğinden daha güzel bir tatil olur.
Ahh işte son bir haftadir yumurta da yemez oldu. En sevdigi tarhanayi bile zorla yiyor. Ne yiyor severek dersen hiçbir şey. Ben de şaşırdım ne yapacağımı.Lizz kilo konusu çok anlamıyorum ama besin değeri yüksek besleniyor ise kafana takma ki yumurta protein vs.duzgun besleniyor senin sincap
Büyüdükçe iştahları çok açılıyor.
Çok yiyorlar.
Eger ki yine naif naif yerse
Ilerde çıtı pıtı kilo sorunu olmayan fit bir kız olur.
Zatürre olduğunda fortini gelişim içeceği vermişti dr.Ahh işte son bir haftadir yumurta da yemez oldu. En sevdigi tarhanayi bile zorla yiyor. Ne yiyor severek dersen hiçbir şey. Ben de şaşırdım ne yapacağımı.
Çok sevindim liz tadını çıkar, şimdiden iyi tatillerMerhabalar, herkesin geçmiş bayramını kutlarım
Bayramın ilk günü hava çok kapalıydı ve zerre kadar enerjim yoktu. İsteksizce hazırlandım ve kayinvalidemlere gittik ama umdugumdan güzel geçti. Burda güzel geçmesinin tek kriteri çocuğun ağlamadan durması açıkçası
Bu arada doğumgünümüzü de kutladık, çok güzel keyifli ve tatlı anılarla dolu olarak geçti diyebilirimbaby sincapin kotası akşam 19.00 a kadar doldu ve o saatten sonra eve döndük inşallah seneye de aynı güzel hislerle kutlamak nasip olsun
12. Ay rutin doktor kontrolümüze gittik, kilomuz biraz ortalama altında ama doktor çok da önemli değil, kızımız biraz minyon dedi. Bu kilo konusuna kafayı takıyorum ama elimden de bişey gelmiyor, çok iştahlı bir bebek değil. Balikyagi, keçiboynuzu pekmezi vs de veriyorum 2 aydır. Ama iste çocuğun kapasitesi fazlasını almiyor demek ki. Neyse, sağlıklı olması en önemlisi diyorum.
Bu arada son 1 senedir ( ya da 4) hayalini kurduğum şey gerçekleşiyor, haftaya üç günlüğüne Antalya taraflarına tatile gidiyoruz, gözler yaşlı
Cocuklu ilk tatilimiz, açıkçası önceden korkuyordum çocukla tatile çıkmaktan ama şimdi büyüdükçe daha kolay olabileceğini düşünüyorum.
Fakat biraz kavimler göçü gibi olacak çocuklu tatilçünkü her an her şey gerekebiliyor çocuk için. Ben kendime aldığım şeylerin yarısını geri koydum bavuldan. Nasılsa giyemiycem, boşuna yer işgal etmesin
Bu akşam bavul yapmaya devam edicem. Sonra da biraz kişisel bakım epilasyon vsmalum, zor bir kisti
Helal olsun eşine, çok düşünceliymişTabii, eşim hepimiz için almış. Hatta annem ben gelmeyeyim siz birlikte gidin dedi de eşim olur mu öyle şey anne dedi, bütün bir sene evdeydiniz en çok sizin ihtiyacınız var dedi.
İnşallah güzel geçer
Diş çıkarıyorsa iştah gidiyorAhh işte son bir haftadir yumurta da yemez oldu. En sevdigi tarhanayi bile zorla yiyor. Ne yiyor severek dersen hiçbir şey. Ben de şaşırdım ne yapacağımı.
Evet iyi oldu ev sessizleşti iyiceİnşallah canım
Sen nasıl oldun?
Ev birden boşaldı gitti herkes.
Aaa şimdi hatırladım geçen sene konuşuyorduk bebişin 6 mayısta doğsun benle aynı olsun falan diyordumMerhabalar, herkesin geçmiş bayramını kutlarım
Çok sevindim liz tadını çıkar, şimdiden iyi tatiller
Bu arada sincapının doğumgünü kutlu nice sağlıklı birlikte mutlu yıllarınız olsun
Annen evine mi dönecek?
Evet sağolsun dusuncelidirHelal olsun eşine, çok düşünceliymiş
Diş çıkarıyorsa iştah gidiyor
Teşekkür ederiz bellezacimAaa şimdi hatırladım geçen sene konuşuyorduk bebişin 6 mayısta doğsun benle aynı olsun falan diyordum
Doğum günü kutlu olsun küçük boğanınşey pardon sincap
Ömrü güzel olsun, sizlere hayırlı evlat olsun inşallah
Kadın bir yıl yardım etti yaTeşekkür ederim mikancigimannem eve donmuyor, dermişim Eylül'de gidecekmis bakıcım olsa hemen yarın gitsin
Evet sağolsun dusuncelidirbazen çok strese sokar gerer beni ama iyi tarafları daha ağır basar annemi sever. Annemle anlaşamıyorum diye kızar. Sanki annen değil de kayınvalidenmis gibi davraniyosun der
Bilmem ki, görünürde 6 dış var. Ne zamandır da öyle..başka gelen gozukmuyo..neyse bakalım acikbufeden yer belki biseyler. Dün ilk defa bebekle avm de yemek yedik..tavuk dunyasinin Kremalı kekikli makarnasından verdim azıcık. Devamını vereyim diye ağladı. Ben de verdim biraz mecburen. Sonra yanimda hipp elma püresi vardı, vereyim dedim. Asla yemedi. Bizim gibi yetişkin tuzlu vs şeyler mi istiyo anlamadım ki
Teşekkür ederiz bellezacim6 değil de 4 olmuş oldu
Allah'tan kayinvaliden iyiymiş. Allah bir yerden alıyor başka yerden veriyorKadın bir yıl yardım etti yao kadar da kalsın rahat zamanda
Benim annem de tam tersi KV gibi davranır banahatta bana haksızlık yaptı diye KV bir kez oturdu ağladı bu nasıl anne bu nasıl evlat ayrımı diye benim evde kadın benim halime ağladı
Senin sincapağzının tadını biliyor.
Değişik tat hoşuna gitmiştir.
Hip mama bizim dana da çok yedi.Mama,kaşık mama hepsinden.
Dedim ya elti sevmez kadını ama ben seviyorum.Allah'tan kayinvaliden iyiymiş. Allah bir yerden alıyor başka yerden veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?