Bugün ne yaptım?

Hem 4.sınıf öğretmeniyim.
Hem oğlum 4 'e gidiyor.

Meslek çok güzel ama çok zor bir yandan da.
Burcunuz nedir?
Memnun oldum.

Ben de olsam çocuğumu sınıfımda istemezdim okulda kafa dinliyorum diyorum bu sefer okulda da deşarj olamazdım heralde
Valla adam çok relax ödev vs hiç bir şey yok derste öğretiyor ne öğretecekse .Ama tabi biz onun dışında kendi eksiği neyse ona çalıştırıyoruz.

Valla adam çok relax ödev vs hiç bir şey derste öğretiyor ne öğretecekse .Ama tabi biz onun dışında kendi eksiği neyse ona çalıştırıyoruz.
Ben de öyle bir öğretmen istiyorum oğlum için
Oğlun şanslı eksiğini fark edip tamamlayacak öğretmeni evde

Ben de öyle bir öğretmen istiyorum oğlum için
Oğlun şanslı eksiğini fark edip tamamlayacak öğretmeni evde
Ha ha benle çalışmayı pek sevmez aslında arada çemkirir öğretmenim değilsin der

Deneme sınavları, bursluluk sınavları çok yardımcı oluyor o konuda.
Eba da fasiküller var her ünite için ayrı onlarda konu eksiği taramada çok yardımcı.Hem yeni nesil.Bazen çocuklara da ordan bile yolluyorum.Morpa var . Kaynak bol yani

O sorumluluk duygusu, öğrenme merakı vs bunları kazandırmak mesele. Ben gerçekten öncelikle bunlara odaklanan bir öğretmene denk gelelim diye şimdiden dua ediyorum

Ama yine de 1. Sınıfta bu harfler nasıl veriliyor hiç bilmiyorum. Fişlerle öğrenmiş nesil olarak

O yüzden diyorum ya çok çocuklu bir öğretmen olursa daha iyi görmüş geçirmiş olur

Anaokuluna gidiyor demi büyük.
Küçüğe kim bakıyor kreşe mi gidiyor o da?
Seneye biz de tekrar bire başlayacağız

Evet anaokulunda seneye de anaokulunda olacak inşallah, 2016 ekim doğumlu.
Küçüğe anneanne ve babaanne dönüşümlü bakıyor

Günaydınlar
Haftanın ilk iş günü

Sporumu yaptım 30 squat
Tibetin 5 hareketini tamamladım
Oğluma kahvaltı hazırladım
Aksam yemeği için malzemeleri hazırladım
Oğlumu okula bırakıp bilgisayar başına oturmam lazım ne zamandır yapmam gereken işler var erteliyorum
Boğazım geçti sayılır
Akşam kitabımı az okuyabıldım

Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…