Hem 4.sınıf öğretmeniyim.5. Sınıfım da var 2 tane. Çok iyiler mesela, 8lerim onlardan kötü
Yeni nesil İngilizce soruları biraz beyin patlatsa da ezberden uzak olduğu için seviyorum. Kelime haznesi geniş olan ve yorum yapabilen güzel yapıyor. Sen de mi öğretmendin ?
Oğlun senin sınıfında mıHem 4.sınıf öğretmeniyim.
Hem oğlum 4 'e gidiyor.
Meslek çok güzelOlur.
Ben bekarım,haliyle çocuğum yok
24 yaşındayım
Aşçıyım
Şu anda çalışmıyorum otelde çalıştığım için kışları genelde ailemin yanına dönüyorum.
Mart sonu gibi geri dönücem sanırım.
Yooo yooo aslaOğlun senin sınıfında mı
Ben de olsam çocuğumu sınıfımda istemezdimYooo yooo aslaerkek 4 çocuklu bir öğretmen arkadaşımda relax yani
Aslan.Meslek çok güzelama çok zor bir yandan da.
Burcunuz nedir?
Memnun oldum.
Valla adam çok relax ödev vs hiç bir şey yokBen de olsam çocuğumu sınıfımda istemezdimokulda kafa dinliyorum diyorum bu sefer okulda da deşarj olamazdım heralde
Umarım hayallerinize kavuşursunuz.Aslan.
Evet çok zor zaten bu yüzden formasyon alıp öğretmen olmayı düşünüyorum.
Nasipse eylülde kayıt olucam,sonra kpss maceram başlayacak.
İnşallah atanabilirim.
Ben de öyle bir öğretmen istiyorum oğlum içinValla adam çok relax ödev vs hiç bir şeyderste öğretiyor ne öğretecekse .Ama tabi biz onun dışında kendi eksiği neyse ona çalıştırıyoruz.
Ha haBen de öyle bir öğretmen istiyorum oğlum için
Oğlun şanslı eksiğini fark edip tamamlayacak öğretmeni evde
Umarım,teşekkür ederimUmarım hayallerinize kavuşursunuz.
O sorumluluk duygusu, öğrenme merakı vs bunları kazandırmak mesele. Ben gerçekten öncelikle bunlara odaklanan bir öğretmene denk gelelim diye şimdiden dua ediyorumHa habenle çalışmayı pek sevmez aslında arada çemkirir öğretmenim değilsin der
Deneme sınavları, bursluluk sınavları çok yardımcı oluyor o konuda.
Eba da fasiküller var her ünite için ayrı onlarda konu eksiği taramada çok yardımcı.Hem yeni nesil.Bazen çocuklara da ordan bile yolluyorum.Morpa var . Kaynak bol yani
O yüzden diyorum ya çok çocuklu bir öğretmen olursa daha iyiO sorumluluk duygusu, öğrenme merakı vs bunları kazandırmak mesele. Ben gerçekten öncelikle bunlara odaklanan bir öğretmene denk gelelim diye şimdiden dua ediyorum
Ama yine de 1. Sınıfta bu harfler nasıl veriliyor hiç bilmiyorum. Fişlerle öğrenmiş nesil olarak
Evet anaokulunda seneye de anaokulunda olacak inşallah, 2016 ekim doğumlu.O yüzden diyorum ya çok çocuklu bir öğretmen olursa daha iyigörmüş geçirmiş olur
Anaokuluna gidiyor demi büyük.
Küçüğe kim bakıyor kreşe mi gidiyor o da?
Seneye biz de tekrar bire başlayacağız
Benimki de 2012 Ekim doğumlu.Evet anaokulunda seneye de anaokulunda olacak inşallah, 2016 ekim doğumlu.
Küçüğe anneanne ve babaanne dönüşümlü bakıyor
Ayağını sürükleyip geldin zaarArkamı dönüyorum hemen sayfalar atlıyorsunuz