- 19 Şubat 2021
- 4.692
- 11.238
- 38
Oo masallah o yaşta iyi cesaretHastalıktan korkmaz bizimki.Zaten bir ton hastalığı var.Bizimki de aynı yaşlarda bir iki yaş büyük hatta.
Annem 44 iken ben doğmuşum.Biraz kuşak farkı çatışması var.Ablamlar anne gibi rahat dertleşebileceğim muhabbet edeceğim tarzda.Bugün ne pişirelim modundayiz genelde
Pandemi çıkınca 89 farklı tarif denedim farklı derken yapmaya cesaret edemediğim yemek ,hamur, tatlı çeşitleriBen de denerim herseyi.
Görüntü güzel olacak ama
Biz değişik yerlere gıderiz hep şunu da deneyelim bunu da yıyelim diye
Meze çeşitleri ve tatlı çeşitleri en merak ettiklerim oluyor
Eşime diyorum ülke ülke gezip tatlı denemek istiyorum dıye
Millet tarihi eser doğal güzellik görmek ister ben tatlı meze
Ben hakkımda hayırlı ise ikinciyi istiyorumOo masallah o yaşta iyi cesaret
Benim de kardeşimle aramda 16 yaş var
Ama annem onu doğurduğunda benım yaşlarımdaydı
Ben şimdi cesaret edemem 2. Ye
1,72 ye 55-56 kilo civarındayımPandemi çıkınca 89 farklı tarif denedim farklı derken yapmaya cesaret edemediğim yemek ,hamur, tatlı çeşitleri
Yemek sayfalarından çıkamıyordum.Eve un ,maya, şeker dayanmiyordusonra kilo alınca kuzu kuzu azalttım
Boy kilo durumun nasıl?
Son cümlene çok güldüm
Ben hakkımda hayırlı ise ikinciyi istiyorumtam gezip tozacak zaman büyüdü ama .
Offf maşallah1,72 ye 55-56 kilo civarındayım
Yazın biraz salsam da kışın geç yemek yemem
Bir kaç aydır cheesekek e takılı kaldım
Kahve yanına minik çikolata fılan idare ederim farklı tatları denerım ama kilo almaya izin vermem
Hatta uzun süre şekersiz yaşadım hiç tüketmedim
Sonra ameliyat olduğum zaman doktor hastanedeki hoşafı iç lütfen biraz enerji gelsin dedi öyle bozuldu şeker diyetim
Yemek tarifleri denemeyi yapmayı çok severim ama o kadar çeşit hiç denemedim sanırım
Senin nasıl kilo boy?
Ben akışa bıraktım vallaemin misin
Ay tüylerim diken diken oluyor benım düşününce bile
Allah dileğen isteyen herkesw nasip etsın çok güzel duygu ama benlik değil
Oğlumu hayırlısı ile büyüteyim torun severim artık
Ne güzelAmin inşallah
Allah bütün evlatları korusun.
Benim en yakın arkadaşım 45 yaşına yeni girdi.
Kızı 3 e gidiyor.
Önemli olan nitelikli anne ,nitelikli ebeveyn olmak
Mutlu bir hayat sunabilmek
İyi pazarlar
Bugün hastayım boğazım ağrıyor ateşim de var
Hiç bişey yapmadan yatıyorum dün çok üşüdüm galiba
Sizler nasılsınız?
Ben de kayınvalidem i dinlerken değişik hissediyorum severim kendisini ama bazen imdattt dıye çığlık atasım geliyor
Arıyor mügede şöyle olmuş esra da böyle olmuş
Birde bizim memleketle ilgili bir haber duysa arıyor tanıyormusun dıyor
Koca şehri nasıl tanıyor olabılırım
Slm cnm, kanguru var mı? Benimki çok sevmişti kanguruyuValla yürüyecek yakinlarda pek güzel yer de yokyürüyüşü geçtim şoka gidecek olsam annem hemen çabuk gel oyalanma diyor. Çocuk durmuyo diye. Aslında duruyor bir süre, ama anneme oyalamasi zor geliyor. Şoktan geliyorum aldıklarımi yıkayıp yerleştirip duşa girene kadar kan ter içinde kaliyorum. Çünkü tepemde çocuğu vermek için dikiliyor kendisi. O yüzden market alışverişinden bile nefret ediyorum.
Mikancigim hoşgeldinSlm cnm, kanguru var mı? Benimki çok sevmişti kanguruyu
İnşallahNe güzelÇok haklısın, ama işte insan yine de arada takılıyor yasa.. inşallah biz de çocuğumuzun güzel anlarına,büyümesine gelismesine hep tanık oluruz, ileride murvetini goruruz torun kucaklariz
Geçmiş olsunbizim evde de annem hasta oldu. İnşallah covid degildir diye dua ediyorum. Biraz boğaz ağrısı ve çokca vücut kirginligi varmış.yatiyor sabahtan beri. Çocuğu uzak tutuyorum. İnşallah bize geçmez.
Hoşgeldin MikanSlm cnm, kanguru var mı? Benimki çok sevmişti kanguruyu
HoşbuldumHoşgeldin Mikan
Nasılsın?
Hamilelik nasıl gidiyor?
Her ay biraz daha fark edecek, sonra bir bakmışsın rahatlamışsın.Mikancigim hoşgeldin
Kanguru var, aldığım günkü gibi duruyor hala çünkü 5 dk bile durmadı icinde. Oysa o kanguruyu seçebilmek için aylarca araştırma yapmıştımvalla artık akışına bıraktım. Olmayinca olmuyo.
Yürüyüşü o kadar güzel anlatmışsın ki gaza geldim. Çocukları parka çıkardım ben de parkın etrafında yürüdümYürüyüşe kilomu korumak, psikolojik olarak motive olmak ,pozitif yaşam için çıkıyorum zaten
Müsait olursan seni de çağırayım yürüyüşe çıkarken
Ben yemeyi çok seviyorumspor daha kolay geliyor
Evet 30-40 arası enteresan
Bugün de hava hem sıcak hem yağmurlu
Motive olabildiysen ne mutlu banaHoşbuldum
İyiyim, teşekkür ederim, biraz sayfanı okuyup motive olayım dedim iyi geldi
Sen nasılsın?
Hamilelik şu an için iyi şükürzaman geçmiyor sanki ama
MaşallahHer ay biraz daha fark edecek, sonra bir bakmışsın rahatlamışsın.
Ben kardeşler arası denge kuramıyorum diye çok dert yandım ama şimdi geçti öyle güzel oynuyorlar ki. Tabi kavga da eksik olmuyor ama gülüp geçmeyi öğrendim sonunda3. İle başa sarmam umarım
En sevdiğim yanı psikolojik boyutu benimYürüyüşü o kadar güzel anlatmışsın ki gaza geldim. Çocukları parka çıkardım ben de parkın etrafında yürüdümÇok değil ama başlangıç için iyi
Neyseki senin çayın varmışSahilde simit çay keyfi
O kadar acıktım ki yemeden önce çekmeyi akıl edememişim
Eki Görüntüle 3010156