Neyseki senin çayın varmış

Kaç adım oldu ?

5871 benim marketlerde oyalanırsam olacağı bu

Tahmin ettim zaten ya yürüyüşe çıktı ya kitabı bitiriyor dedim
Aslında tam yürüyüş değil işim vardı eve dönüyordum biraz da soğudu hava daha yürüyemem sanırım. 3binde kalırım bugün.
Kitap elimde sürünüyor resmen
İnat ettim bugun bitiricem ama

Biri kısır mı dedi
Yarın pazar var malzeme alıp yapayım

Evet şu günler güzel tam çocuklar açısından rahatladım diyordum hop başa sarıyoruz

İzne çıkmayacağım 37ye kadar çalışıp aktarmayı düşünüyorum. Doğum 20 Temmuz. 5 haftam yansa da en azından 19 ekime kadar iznim oluyor ara tatile kadar rapor vs bulursam bebek 4 aylık olur diye planladım bi aksilik olmAzsa inşallah

Geçmiş olsun anneciğine
Hemen iyi olur inşallah

Bende hep inceydim doğumda çok kilo aldım
Uzun süre 63 lerde gezındım
Bayadır bu kilolarda takılıyorum

Bence yürüyüş biraz diyet verebilirsin çok kilo yok

Afiyet olsun şimdiden .
Marketin marulu da soğanı da maydonozu da sert geldi pazar daha mantıklı dün pazardan bu hafta yetişmez diye almadım bugün geri vites canım çekti

Büyükler kaç yaşındalar?

Öğretmensin diye hatırlıyorum .24 haftadan sonra zaten pandemi izni var ücretli kullanmak daha kolay değil mi

Bende hep inceydim doğumda çok kilo aldım
Uzun süre 63 lerde gezındım
Bayadır bu kilolarda takılıyorum

Bence yürüyüş biraz diyet verebilirsin çok kilo yok
Kemik yapın ince olabilir 63 bile çok iyi gerçekten.

Ben doğumda pek kilo almadım.Dr.diyet vermişti doğum sonrası iştah patlaması yaşadım

Şimdi eskiye göre iyiyim şükür

68-70 arası da yeter bana

Büyük 5,5 küçük 2,5 yaşında

Evet öğretmenim. 24ten 32ye kadar çalışıp geri dönebilirim ama hem 8.sınıflar ben de olduğu için hem de okulu zor durumda bırakmamak için kullanmayı düşünmüyorum.

Bugün annemle beraber kuaföre gittik,annem saçını boyattı.
Canım anam çok güzel oldu

Maşallah yakınmış araları hepsi peşpeşe okula giderler.Allah bağışlasın

İngilizce miydi?

Yaa 8.sınıf olması büyük sorumluluk gerçekten.,
Allah kolaylık versin.
Hayati bir sınav .Yeni nesil sorular çok uzun çok detaylı.

Sorma ev iyice kreşe dönecek teşekkür ederim, Allah senin de gönlüne göre versin

Evet ingilizce. Yeni nesil sorular da zor öğrenciler de

Sorma ev iyice kreşe dönecek teşekkür ederim, Allah senin de gönlüne göre versin

Benim bile beynim yanıyor daha 4.sınıf bizimkiler bir de

Ama seninkiler de hep sevmelik yaben benim koca oğlanı kaçağıma alıp evire çevire öpüp seviyorum küçük olsa tadından yenmez tabi yorgunluğu ayrı onu hesaba katmıyorum

Benim bile beynim yanıyor daha 4.sınıf bizimkiler bir de
5. Sınıfım da var 2 tane. Çok iyiler mesela, 8lerim onlardan kötü
Yeni nesil İngilizce soruları biraz beyin patlatsa da ezberden uzak olduğu için seviyorum. Kelime haznesi geniş olan ve yorum yapabilen güzel yapıyor. Sen de mi öğretmendin ?

Teşekkür ederim.

Eşlik etmek isterseniz sizi tanıyalım.
Olur.
Ben bekarım,haliyle çocuğum yok
24 yaşındayım
Aşçıyım
Şu anda çalışmıyorum otelde çalıştığım için kışları genelde ailemin yanına dönüyorum.
Mart sonu gibi geri dönücem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…