Günaydın kızlarGünaydınlar
Haftanın ilk iş günü
Sporumu yaptım 30 squat
Tibetin 5 hareketini tamamladım
Oğluma kahvaltı hazırladım
Aksam yemeği için malzemeleri hazırladım
Oğlumu okula bırakıp bilgisayar başına oturmam lazım ne zamandır yapmam gereken işler var erteliyorum
Boğazım geçti sayılır
Akşam kitabımı az okuyabıldım
Sizler nasılsınız?
Çok haklısınGünaydın kızlar
Baya hızlısın
Kahvaltı yaptım.
Çocuğun kahvaltısını hazırladım.
Okuldayım şimdi.
İyi olmana sevindim
Bir sıfırdan büyüktür
Bir sayfa da olsa kitap okumuşsun önemli olan okumuş olmak
Geçmiş olsun umarım önemli bişey değildirGünaydın iyi haftalar herkese
Ne çok iş yapmışsınız daha bu saatte
Ben sadece kahvaltı yaptım.
Bugün işlerm çok hastaneye gideceğim. Evde de işler var, öğlene kadar halletmem lazım.
kolaylıklar diliyorum en çok kendime
teşekkür ederim rutin kan tahlilleri :)Geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir
Okuldan dolayı erkem uyanmak zorunda oluyoruz yoksa bende uyurdum
Afiyet olsun
Sahil deme sakınResmen yaz gelmiş
Hastaneye gidiyorum dönüşte yürüyüp kütüphaneye uğrarım oradanSahil deme sakın
Yürüyüşe çıkarız o zaman
Fırına sıcak ekmekHastaneye gidiyorum dönüşte yürüyüp kütüphaneye uğrarım oradan
Geçmiş olsun anneciğine
Hemen iyi olur inşallah
Lizz annene çok geçmiş olsun, dikkatli olun
Bugün daha iyi gibiyim diyor. Ama tabi odasından çıkarken maske takıyor. Salona gelme dedim. Ne bileyim ya canım sıkkın. Eninde sonunda bize de geçecek gibi.Fırına sıcak ekmekalmaya gidiyorum
Öğlen kahvaltımı yapayım.
Kitabımı hemen bitireyim ben de kütüphaneye gideyim.
Lizz annen nasıl oldu?
Dikkat edin yine de ilk 5 gün önemli.Bugün daha iyi gibiyim diyor. Ama tabi odasından çıkarken maske takıyor. Salona gelme dedim. Ne bileyim ya canım sıkkın. Eninde sonunda bize de geçecek gibi.
Dozunda olduğu sürece ben zararı olduğunu düşünmüyorum.Teşekkür ederim kizlar
Valla tek başına çocuk bakmak meğer ne zormuş. kaldı ki iki kadın zor bakiyordukdün ve bugün annem odasında. Covid mi acaba bilmiyorum, ateş yok, koku tat kaybı yok, sadece kırgınlık halsizlik biraz kuru oksuruk eklem ağrısı başağrısı biraz da boğaz ağrısı varmış.
Sabah eşim ise gittikten sonra koştur koştur mutfak ve salon arasında mekik dokudum. Anneme kahvalti ve ballı çay hazırlayıp goturdum. Çocuğun kahvaltısını hazırlayıp yedirdim. Mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım. İki makine çamaşır attım, astım. Önceki kuruyanlari katlayıp yerleştirdim. Bunları yaparken mecburen baby TV açtım, onune oyuncaklarını koydum ki oyalandi o şekilde.
TV acmadan çocuk büyütebilen varsa bana da sırrını soylesin. Ben de atıp tutuyordum çocuk sahibi olmadan önce. Kesinlikle en az 2 yaşına kadar ekran maruziyeti olmayacak diye. Öyle olmuyor işte
Haber edersin sonuçlarıAğrım var diye gitmişken ürolojiye de uğradım
Enfeksiyon var
Kendi doktorumdayım sıra bekliyorum
İlk ne zaman baktılar TV ye?Dozunda olduğu sürece ben zararı olduğunu düşünmüyorum.
TV olmadan çocuk büyütenler tv icat edilmeden öncekilerdir heralde
Şaka bi yana mahalle kültürü ile büyüyecek kadar şanslı değil çocuklarımız. Ben hatırlıyorum bebek kuzenlerimi eve getirir oynatırdım. TVye gerek yoktu ama bu çağda bence imkansız. Önemli olan dozu ayarlamak. Ayrıca baby tv çok eğlenceli. Oğlum çok şey öğrendi ordan
Yolunda dedi şükürHaber edersin sonuçlarıinşallah herşey yolunda olur.
Büyük doğduğunda daha katıydım. 1 yaştan önce baktırmadım. 2. Doğunca da abisine açtığımız için daha erken başladı bakmaya maalesefİlk ne zaman baktılar TV ye?