Bugün ne yaptım?

Günaydınlar
Haftanın ilk iş günü🙈

Sporumu yaptım 30 squat
Tibetin 5 hareketini tamamladım
Oğluma kahvaltı hazırladım
Aksam yemeği için malzemeleri hazırladım
Oğlumu okula bırakıp bilgisayar başına oturmam lazım ne zamandır yapmam gereken işler var erteliyorum
Boğazım geçti sayılır
Akşam kitabımı az okuyabıldım😔

Sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar☀️

Baya hızlısın :KK9:
Kahvaltı yaptım.
Çocuğun kahvaltısını hazırladım.
Okuldayım şimdi. 🏫

İyi olmana sevindim 🤗
Bir sıfırdan büyüktür 🎯
Bir sayfa da olsa kitap okumuşsun önemli olan okumuş olmak :KK9:

Günaydın iyi haftalar herkese
Ne çok iş yapmışsınız daha bu saatte :KK45:

Ben sadece kahvaltı yaptım.

Bugün işlerm çok hastaneye gideceğim. Evde de işler var, öğlene kadar halletmem lazım.

kolaylıklar diliyorum en çok kendime :KK70:

Günaydın iyi haftalar herkese
Ne çok iş yapmışsınız daha bu saatte :KK45:

Ben sadece kahvaltı yaptım.

Bugün işlerm çok hastaneye gideceğim. Evde de işler var, öğlene kadar halletmem lazım.

kolaylıklar diliyorum en çok kendime :KK70:
Geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir

Okuldan dolayı erkem uyanmak zorunda oluyoruz yoksa bende uyurdum🙈

Afiyet olsun

Geçmiş olsun anneciğine☺️
Hemen iyi olur inşallah

Lizz Lizz annene çok geçmiş olsun, dikkatli olun

Teşekkür ederim kizlar 💐
Valla tek başına çocuk bakmak meğer ne zormuş. kaldı ki iki kadın zor bakiyorduk😀😀 dün ve bugün annem odasında. Covid mi acaba bilmiyorum, ateş yok, koku tat kaybı yok, sadece kırgınlık halsizlik biraz kuru oksuruk eklem ağrısı başağrısı biraz da boğaz ağrısı varmış.

Sabah eşim ise gittikten sonra koştur koştur mutfak ve salon arasında mekik dokudum. Anneme kahvalti ve ballı çay hazırlayıp goturdum. Çocuğun kahvaltısını hazırlayıp yedirdim. Mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım. İki makine çamaşır attım, astım. Önceki kuruyanlari katlayıp yerleştirdim. Bunları yaparken mecburen baby TV açtım, onune oyuncaklarını koydum ki oyalandi o şekilde.

TV acmadan çocuk büyütebilen varsa bana da sırrını soylesin. Ben de atıp tutuyordum çocuk sahibi olmadan önce. Kesinlikle en az 2 yaşına kadar ekran maruziyeti olmayacak diye. Öyle olmuyor işte🤦🏻‍♀️

Fırına sıcak ekmek 🍞 almaya gidiyorum:KK55:

Öğlen kahvaltımı yapayım.:kk77:

Kitabımı hemen bitireyim ben de kütüphaneye gideyim.📚

Lizz Lizz annen nasıl oldu?
Bugün daha iyi gibiyim diyor. Ama tabi odasından çıkarken maske takıyor. Salona gelme dedim. Ne bileyim ya canım sıkkın. Eninde sonunda bize de geçecek gibi.

Teşekkür ederim kizlar 💐
Valla tek başına çocuk bakmak meğer ne zormuş. kaldı ki iki kadın zor bakiyorduk😀😀 dün ve bugün annem odasında. Covid mi acaba bilmiyorum, ateş yok, koku tat kaybı yok, sadece kırgınlık halsizlik biraz kuru oksuruk eklem ağrısı başağrısı biraz da boğaz ağrısı varmış.

Sabah eşim ise gittikten sonra koştur koştur mutfak ve salon arasında mekik dokudum. Anneme kahvalti ve ballı çay hazırlayıp goturdum. Çocuğun kahvaltısını hazırlayıp yedirdim. Mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım. İki makine çamaşır attım, astım. Önceki kuruyanlari katlayıp yerleştirdim. Bunları yaparken mecburen baby TV açtım, onune oyuncaklarını koydum ki oyalandi o şekilde.

TV acmadan çocuk büyütebilen varsa bana da sırrını soylesin. Ben de atıp tutuyordum çocuk sahibi olmadan önce. Kesinlikle en az 2 yaşına kadar ekran maruziyeti olmayacak diye. Öyle olmuyor işte🤦🏻‍♀️
Dozunda olduğu sürece ben zararı olduğunu düşünmüyorum.
TV olmadan çocuk büyütenler tv icat edilmeden öncekilerdir heralde 🤪

Şaka bi yana mahalle kültürü ile büyüyecek kadar şanslı değil çocuklarımız. Ben hatırlıyorum bebek kuzenlerimi eve getirir oynatırdım. TVye gerek yoktu ama bu çağda bence imkansız. Önemli olan dozu ayarlamak. Ayrıca baby tv çok eğlenceli. Oğlum çok şey öğrendi ordan 😊

Dozunda olduğu sürece ben zararı olduğunu düşünmüyorum.
TV olmadan çocuk büyütenler tv icat edilmeden öncekilerdir heralde 🤪

Şaka bi yana mahalle kültürü ile büyüyecek kadar şanslı değil çocuklarımız. Ben hatırlıyorum bebek kuzenlerimi eve getirir oynatırdım. TVye gerek yoktu ama bu çağda bence imkansız. Önemli olan dozu ayarlamak. Ayrıca baby tv çok eğlenceli. Oğlum çok şey öğrendi ordan 😊
İlk ne zaman baktılar TV ye?

X