- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
Bu arada ben hala küt böreği yiyemedimSahilde simit çay keyfi
O kadar acıktım ki yemeden önce çekmeyi akıl edememişim
Eki Görüntüle 3010156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada ben hala küt böreği yiyemedimSahilde simit çay keyfi
O kadar acıktım ki yemeden önce çekmeyi akıl edememişim
Eki Görüntüle 3010156
Aslında tam yürüyüş değil işim vardı eve dönüyordum biraz da soğudu hava daha yürüyemem sanırım. 3binde kalırım bugün.Neyseki senin çayın varmış
Kaç adım oldu ?
5871 benim marketlerde oyalanırsam olacağı bu
Tahmin ettim zaten ya yürüyüşe çıktı ya kitabı bitiriyor dedim
Bana bile denk geldi sen hala yemedin mi?Bu arada ben hala küt böreği yiyemedim
Biri kısır mı dediMotive olabildiysen ne mutlu bana
İyiyim şükür
Yürüyüşe çıktım geldim.
Biraz market alışverişi yaptım.
Canavar tim acıkmış
Şimdi de kalkıp kısır yapacağım
Hamilelik bittikten sonra daha yorucu şimdiki günlerin tadını çıkar boşver.
Zaten 5 hafta sonra doğum iznine çıkacaksın.
Geçmiş olsun anneciğineNe güzel Çok haklısın, ama işte insan yine de arada takılıyor yasa.. inşallah biz de çocuğumuzun güzel anlarına,büyümesine gelismesine hep tanık oluruz, ileride murvetini goruruz torun kucaklariz
Geçmiş olsun bizim evde de annem hasta oldu. İnşallah covid degildir diye dua ediyorum. Biraz boğaz ağrısı ve çokca vücut kirginligi varmış.yatiyor sabahtan beri. Çocuğu uzak tutuyorum. İnşallah bize geçmez.
Bende hep inceydim doğumda çok kilo aldımOfff maşallah manken formundasın kilon ideal hatta idealden de ideal
Sürekli diyet yapmıyorum diyince boy kilo oranı yakın sanmıştım
Benim 72-73 lerde şu ara.Bir iki gündür.
66 ya kadar düşmüştüm.En az gördüğüm rakam 66
Boyum 1.71 ama iri kemikli, iri yapılıyım.Legen kemiklerim geniş .Minnoş olamıyorum yani sulak toprakta büyümüş derler bana.Hatta ilkokulda bile ilkokul öğretmeni ile 5.sinifta boyumuz aynı idi.
Afiyet olsun şimdiden .Biri kısır mı dedi
Yarın pazar var malzeme alıp yapayım
Evet şu günler güzel tam çocuklar açısından rahatladım diyordum hop başa sarıyoruz
İzne çıkmayacağım 37ye kadar çalışıp aktarmayı düşünüyorum. Doğum 20 Temmuz. 5 haftam yansa da en azından 19 ekime kadar iznim oluyor ara tatile kadar rapor vs bulursam bebek 4 aylık olur diye planladım bi aksilik olmAzsa inşallah
Kemik yapın ince olabilir 63 bile çok iyi gerçekten.Bende hep inceydim doğumda çok kilo aldım
Uzun süre 63 lerde gezındım
Bayadır bu kilolarda takılıyorum
Bence yürüyüş biraz diyet verebilirsin çok kilo yok
Büyük 5,5 küçük 2,5 yaşındaAfiyet olsun şimdiden .
Marketin marulu da soğanı da maydonozu da sert geldi pazar daha mantıklı dün pazardan bu hafta yetişmez diye almadım bugün geri vites canım çekti
Büyükler kaç yaşındalar?
Öğretmensin diye hatırlıyorum .24 haftadan sonra zaten pandemi izni var ücretli kullanmak daha kolay değil mi
Maşallah yakınmış araları hepsi peşpeşe okula giderler.Allah bağışlasınBüyük 5,5 küçük 2,5 yaşında
Evet öğretmenim. 24ten 32ye kadar çalışıp geri dönebilirim ama hem 8.sınıflar ben de olduğu için hem de okulu zor durumda bırakmamak için kullanmayı düşünmüyorum.
HoşgeldinizBugün annemle beraber kuaföre gittik,annem saçını boyattı.
Canım anam çok güzel oldu
Sorma ev iyice kreşe dönecek teşekkür ederim, Allah senin de gönlüne göre versinMaşallah yakınmış araları hepsi peşpeşe okula giderler.Allah bağışlasın
İngilizce miydi?
Yaa 8.sınıf olması büyük sorumluluk gerçekten.,
Allah kolaylık versin.
Hayati bir sınav .Yeni nesil sorular çok uzun çok detaylı.
Benim bile beynim yanıyor daha 4.sınıf bizimkiler bir deSorma ev iyice kreşe dönecek teşekkür ederim, Allah senin de gönlüne göre versin
Evet ingilizce. Yeni nesil sorular da zor öğrenciler de
HoşbuldukHoşgeldiniz
Ama seninkiler de hep sevmelik yaben benim koca oğlanı kaçağıma alıp evire çevire öpüp seviyorum küçük olsa tadından yenmez tabi yorgunluğu ayrı onu hesaba katmıyorumSorma ev iyice kreşe dönecek teşekkür ederim, Allah senin de gönlüne göre versin
Evet ingilizce. Yeni nesil sorular da zor öğrenciler de
Teşekkür ederim.Hoşbulduk
Bu başlığı yeni gördüm,güzelmiş.
5. Sınıfım da var 2 tane. Çok iyiler mesela, 8lerim onlardan kötüBenim bile beynim yanıyor daha 4.sınıf bizimkiler bir de
Olur.Teşekkür ederim.
Eşlik etmek isterseniz sizi tanıyalım.