Bugün ne yaptım?

Neyseki senin çayın varmış :KK70:

Kaç adım oldu ?🚶🏻‍♀️

5871 benim marketlerde oyalanırsam olacağı bu 👻

Tahmin ettim zaten ya yürüyüşe çıktı ya kitabı bitiriyor dedim 🤭
Aslında tam yürüyüş değil işim vardı eve dönüyordum biraz da soğudu hava daha yürüyemem sanırım. 3binde kalırım bugün.
Kitap elimde sürünüyor resmen
İnat ettim bugun bitiricem ama

Motive olabildiysen ne mutlu bana :KK19:
İyiyim şükür 😍
Yürüyüşe çıktım geldim.🚶🏻‍♀️
Biraz market alışverişi yaptım.
Canavar tim acıkmış:KK45:
Şimdi de kalkıp kısır yapacağım:kk77:

Hamilelik bittikten sonra daha yorucu şimdiki günlerin tadını çıkar boşver.😍

Zaten 5 hafta sonra doğum iznine çıkacaksın.😌
Biri kısır mı dedi 🤤😋
Yarın pazar var malzeme alıp yapayım 🙈

Evet şu günler güzel tam çocuklar açısından rahatladım diyordum hop başa sarıyoruz 🤭

İzne çıkmayacağım🤦‍♀️ 37ye kadar çalışıp aktarmayı düşünüyorum. Doğum 20 Temmuz. 5 haftam yansa da en azından 19 ekime kadar iznim oluyor ara tatile kadar rapor vs bulursam bebek 4 aylık olur diye planladım bi aksilik olmAzsa inşallah

Ne güzel🥰 Çok haklısın, ama işte insan yine de arada takılıyor yasa.. inşallah biz de çocuğumuzun güzel anlarına,büyümesine gelismesine hep tanık oluruz, ileride murvetini goruruz torun kucaklariz 😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Geçmiş olsun💐 bizim evde de annem hasta oldu. İnşallah covid degildir diye dua ediyorum. Biraz boğaz ağrısı ve çokca vücut kirginligi varmış.yatiyor sabahtan beri. Çocuğu uzak tutuyorum. İnşallah bize geçmez.

😁😁😁
Geçmiş olsun anneciğine☺️
Hemen iyi olur inşallah

Offf maşallah 🧿 manken formundasın :KK9:kilon ideal hatta idealden de ideal 🤭
Sürekli diyet yapmıyorum diyince boy kilo oranı yakın sanmıştım 😌

Benim 72-73 lerde şu ara.Bir iki gündür.

66 ya kadar düşmüştüm.En az gördüğüm rakam 66 😍

Boyum 1.71 ama iri kemikli, iri yapılıyım.Legen kemiklerim geniş .Minnoş olamıyorum yani 🤭sulak toprakta büyümüş derler bana.Hatta ilkokulda bile ilkokul öğretmeni ile 5.sinifta boyumuz aynı idi.😂
Bende hep inceydim doğumda çok kilo aldım
Uzun süre 63 lerde gezındım
Bayadır bu kilolarda takılıyorum

Bence yürüyüş biraz diyet verebilirsin çok kilo yok

Biri kısır mı dedi 🤤😋
Yarın pazar var malzeme alıp yapayım 🙈

Evet şu günler güzel tam çocuklar açısından rahatladım diyordum hop başa sarıyoruz 🤭

İzne çıkmayacağım🤦‍♀️ 37ye kadar çalışıp aktarmayı düşünüyorum. Doğum 20 Temmuz. 5 haftam yansa da en azından 19 ekime kadar iznim oluyor ara tatile kadar rapor vs bulursam bebek 4 aylık olur diye planladım bi aksilik olmAzsa inşallah
Afiyet olsun 😌 şimdiden .
Marketin marulu da soğanı da maydonozu da sert geldi pazar daha mantıklı 🤭 dün pazardan bu hafta yetişmez diye almadım🙃 bugün geri vites canım çekti 👻

Büyükler kaç yaşındalar?

Öğretmensin diye hatırlıyorum .24 haftadan sonra zaten pandemi izni var ücretli kullanmak daha kolay değil mi 🤔

Bende hep inceydim doğumda çok kilo aldım
Uzun süre 63 lerde gezındım
Bayadır bu kilolarda takılıyorum

Bence yürüyüş biraz diyet verebilirsin çok kilo yok
Kemik yapın ince olabilir 🎯63 bile çok iyi gerçekten.:super:

Ben doğumda pek kilo almadım.Dr.diyet vermişti doğum sonrası iştah patlaması yaşadım 🤭

Şimdi eskiye göre iyiyim şükür ❤️

68-70 arası da yeter bana 🎯

Afiyet olsun 😌 şimdiden .
Marketin marulu da soğanı da maydonozu da sert geldi pazar daha mantıklı 🤭 dün pazardan bu hafta yetişmez diye almadım🙃 bugün geri vites canım çekti 👻

Büyükler kaç yaşındalar?

Öğretmensin diye hatırlıyorum .24 haftadan sonra zaten pandemi izni var ücretli kullanmak daha kolay değil mi 🤔
Büyük 5,5 küçük 2,5 yaşında 🙈

Evet öğretmenim. 24ten 32ye kadar çalışıp geri dönebilirim ama hem 8.sınıflar ben de olduğu için hem de okulu zor durumda bırakmamak için kullanmayı düşünmüyorum.

Büyük 5,5 küçük 2,5 yaşında 🙈

Evet öğretmenim. 24ten 32ye kadar çalışıp geri dönebilirim ama hem 8.sınıflar ben de olduğu için hem de okulu zor durumda bırakmamak için kullanmayı düşünmüyorum.
Maşallah 🧿 yakınmış araları hepsi peşpeşe okula giderler.Allah bağışlasın ❤️

İngilizce miydi?

Yaa 8.sınıf olması büyük sorumluluk gerçekten.,🎯
Allah kolaylık versin.🤗
Hayati bir sınav .Yeni nesil sorular çok uzun çok detaylı.

Maşallah 🧿 yakınmış araları hepsi peşpeşe okula giderler.Allah bağışlasın ❤️

İngilizce miydi?

Yaa 8.sınıf olması büyük sorumluluk gerçekten.,🎯
Allah kolaylık versin.🤗
Hayati bir sınav .Yeni nesil sorular çok uzun çok detaylı.
Sorma ev iyice kreşe dönecek 🙈 teşekkür ederim, Allah senin de gönlüne göre versin 🙏☺️

Evet ingilizce. Yeni nesil sorular da zor öğrenciler de 🤦‍♀️😅

Sorma ev iyice kreşe dönecek 🙈 teşekkür ederim, Allah senin de gönlüne göre versin 🙏☺️

Evet ingilizce. Yeni nesil sorular da zor öğrenciler de 🤦‍♀️😅
Ama seninkiler de hep sevmelik ya🤭ben benim koca oğlanı kaçağıma alıp evire çevire öpüp seviyorum 😍 küçük olsa tadından yenmez 😋tabi yorgunluğu ayrı onu hesaba katmıyorum :KK70:

Benim bile beynim yanıyor daha 4.sınıf bizimkiler bir de :KK70:
5. Sınıfım da var 2 tane. Çok iyiler mesela, 8lerim onlardan kötü 🤦‍♀️
Yeni nesil İngilizce soruları biraz beyin patlatsa da ezberden uzak olduğu için seviyorum. Kelime haznesi geniş olan ve yorum yapabilen güzel yapıyor. Sen de mi öğretmendin ? 🙈

Teşekkür ederim.🌺

Eşlik etmek isterseniz sizi tanıyalım.
Olur.
Ben bekarım,haliyle çocuğum yok 😂
24 yaşındayım
Aşçıyım
Şu anda çalışmıyorum otelde çalıştığım için kışları genelde ailemin yanına dönüyorum.
Mart sonu gibi geri dönücem sanırım.

X