bugun ne temizlik yaptınız?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar teşvik ve fikir açısından bugun ne temizlik yaptınız ya da ne yapmayı planlıyorsunuz yazarmısınız lütfen
hergün yazarsak beraber daha kolay ve zevkli olur
herkese kolay gelsin

ilk ben başlayayım;
bulaşık makinesinden temizleri kaldırıp kirlileri yerleştirdim,mutfağı toparladım
küçük bi yolluğum vardı onu yıkadım
ortalığı genel olarak toparlayıp birde toz almayı planlıyorum

konunu sabote etmek gibi olmasında ev kir içinde dünyanın çamaşırı var ve annemler yolda yarın bana gelecekler..akşam 6 da çıkacağım işten..arkadaşın yanında bana da bir ilişseniz hatunlar ne yapayım söyleyin ki yarına evimi pırıl pırıl edeyim...
çok sağol sabah01 affet beni

Elimi yüzümü yıkadım, dişlerimi fırçaladım. Şimdi de miskinlik yaparak beynimi ruhumu temizliyorum

Bir haftadır tontiş kayınvalidem bizde misafir. Dolayısıyla bir haftadır ben de tatil yapıyorum :) Sağolsun herşeyi hallediyor. Yarın da temizlikçiler gelecek ohhh misss. Ama onun dışında sabah evden çıkmadan önce yatak odamı toparladım. Kirlileri de çıkmadan hemen önce makinaya attım.

Sabahın köründe kalkıp minik meleği evde bırakarak işe gelmek.
Bundan zor iş mi olur.Başka bişe yapamadım pazar günü yapacam

Güne beline kadar kaka yapan kızımı ve yatağını temizlemekle başladım çamaşır makinesine kirlileri atıp kuruyanlarıda topladım lavaboları yıkayıp toz alacağım birazdan

Sabah kalktim kendim ve oglum bi guzel dus aldik. Sonra kahvalti yapip mutfagi toparladim.daha sonra yikanmis camasirlarimi astim.evi toparladim.kis icin dolapa atacagim patlicanlari firina gonderdim.gelince posetleyip kaldiricam.evim temiz bugunluk belki biraz utu yaparim.sonrasini daha dusunmedim ama dayanamayip evi siler supururum yine kesin.

Sabah biraz geç uyandım. Eşime hemen bi kahvaltı hazırladım, hızlandırılmış 5 dklık bi kahvaltı da ben yaptım. Ardından ilk etapta eşimi işe yolladım, ışık hızıyla saç makyaj kıyafetimi hallettim. Yatağımızı topladım, kahvaltı bulaşıklarını yıkadım. Makinedeki yıkanmış bulaşıkları yerleştirdim. Geceden astığım çamaşırları topladım, ütülediklerimi askıladım. Eve gidince de bi ton işim var yine, en başta da yemek. Ahhh ahh hayat çok zor

Nerden başlamalı
Sabahtan kalktık oğluşumla. Önce onu doyurdum. Sonra kendime içeriye bir ksahvaltı sofrrası hazırladım. Çay olana kadar yatak odasını hallettim. Çamaşırlar topladım. Makineye çamaşır attım. Burada bolca vakit geçiriyorum şuan .
Evim toplu bugün
Bir ilham persi igelse, paspasları silkelesem, örtüleri toplasam evi süpürüp bir güzel toz alıp hızlıca silsem. Çocuğu uyutup birde ufask duş alsam.Cumanın feyzine dalsam namaz kılıp dua etsem yemek yapsam çocuk uyansa onu doyursam. Biraz parka götürsem. Falan filan işte.
Yazarkende enerjim gewldi sanki azdan
Hadi kızlar kaldırın totoları

evet ya insan okudukça gaza geliyor vallahaydın kızlar iş başına
çay molasında görüşmek üzere,ben kocişime öğlen yemeği hazırlamaya gidiyorum

Ay ne güzelmiş burası :) bnm de persembe günü akrabalar gelcek bebek görmeye Cümbür cemaat heryerim heryerde :) iyi bi temizlik yapmam lazim bugun ve yarin temizlk yapip çarşamba pasta börek yapmayi düşünüyorum ama hic kalkasim yok ne yapcam ben

Bugün islerimin bi kısmını yaptim. Oturma odami silip supurdum camini halisini sildim tozunu aldim.Sonra yatak odasini sildim supurdum halisini sildim tozunu aldım. Balkonumu toparladim iki kez camasir yikadim astim. Yemek yaptim vee yaramaz oglusumla oynadim :)) bugunluk bu kadar yeter kalani yarin yaparim ama erken kalkmam lzm

Siyah çamaşırları makinaya attım çıkardım astım. En son yıkayıp da katlamaya fırsat bulamadığım 3 posta çamaşırımı katladım kirli bulaşıkları makinaya dizdim çalıştırdım çıkınca dizcem. Bide mutfağı topladım.

offf benimde ev darmadağın bugün:)h.sonu da bı sınava gireceğim,sınava mı hazırlanayım temizlik mi yapayım bilemedim:)bulaşıktı yemekti zaten yetiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…