Bugün ne pişirsem?

Bugün babamla annem dışarıda yemek yiyelim dediler . Yakında evime gideceğim ya ondan tmm dedim artık :işsiz:

Lorentz Lorentz her gün, lorentz bugun ne yaptı acaba diye merak ediyorum. Bir de eşin yedi mi diye. Ne var akşama

Benim menüde balık var salata ile kocama soğan halkası ve patates kızartması bana fırında sebze

Lorentz Lorentz her gün, lorentz bugun ne yaptı acaba diye merak ediyorum. Bir de eşin yedi mi diye. Ne var akşama

bugün ne yapacağıma karar veremedim hala. Karnabahar yapmak istiyorum bol kimyonlu :)) tarif var mi :)) et suyu takintim bitti simdi kimyona sardım. Bi de büyük tuvaletimi düzenli yapmaya basladim kimyon kullanmaya başladıktan sonra. Kesinlikle çok sağlıklı

bugün ne yapacağıma karar veremedim hala. Karnabahar yapmak istiyorum bol kimyonlu :)) tarif var mi :)) et suyu takintim bitti simdi kimyona sardım. Bi de büyük tuvaletimi düzenli yapmaya basladim kimyon kullanmaya başladıktan sonra. Kesinlikle çok sağlıklı
Hahahahahah kimyonlu karnıbahar miiii:KK70:

Bugün kocamı öğlen yemeğine istemedim. O gelmeyince ben de bir şey yemedim. Yoğurt çorbası yapıyorum simdi kendime

Eklentiler

• P_20180420_154753.webp
    P_20180420_154753.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 54
Back
X