- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Lezzetinden çatlamış ekşi maya yada şöyle denizin gözünden çatlamış ekşi mayaVayy anamm üzerindeki define haritası mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lezzetinden çatlamış ekşi maya yada şöyle denizin gözünden çatlamış ekşi mayaVayy anamm üzerindeki define haritası mı![]()
Kızlar bugün köfte yapacaktım ama eşim isten yine geç geldi. O yüzden çorba yaptım sadece. Mercimek çorbasının tadını aldım resmen içine kimyon koyunca. Bugün cacık yaptım bi de , valla gözüm kimyona gitti ona da atsam mi diye :))) ne güzel bir şeymiş kimyon.
Cacığa zeytinyağ ve kuru nane çok yakışıyor :)Arkadaşlar bir gün önceden kalan yemekleri yiyor musunuz ? Ben kanserojen madde olur mü acaba diye günlük yapıyorum. O yüzden de çok yoruluyorum. Mesela mercimek çorbası ikinci güne kalınca puding gibi oluyor. ya da sebze yemekleri bi tuhaf oluyor gibi. Pilavlar hic yenmiyor. Siz napiyorsunuz ?
Yaw senin nikini yirim amaCacığa zeytinyağ ve kuru nane çok yakışıyor :)
Ben 3 günlük yemeği ısıtır koyarım pilav makarna da olsa ama granitte yemek saklamam ya cam saklama kabı ya da çelik tencere kullanırım ikinci kez ısıtırım kalamı tekrar kaldırmam çöpe atarım.
Nazarım değmez benim taammıLezzetinden çatlamış ekşi maya yada şöyle denizin gözünden çatlamış ekşi mayanazar etme keserim haaaa kabarmaz sonra maşallah de
![]()
Ben ruhum dussuzum istemem sende güzel olmuş biyendimSatayım sana![]()
Yoooook yok öyle mutfağa dalmak boğarım seni sabah severken bakNazarım değmez benim taammıgörümcelerimin ilk laflarıdır bu,öğrendim bende
Maşallah maşalllahmisss gibi görünüyo,kız bak en son 5 buçukta ceviz yedim dalacam mutfaa bak
![]()
Alimiyon çok meşhurdur bizim oralardaBen ruhum dussuzum istemem sende güzel olmuş biyendim![]()
Bizdede meşhur benimse var kullanıyorum tencereAlimiyon çok meşhurdur bizim oralarda![]()
Yemem beee,bu hafta çok akıllı kız oldum,çöpe atarmıyım emeğimi,inşallah karşılığını görürümde,bir de şu durum olmayaydı,karışmaz malum şahıslar karışmaz,ne işleri var aramızdaYoooook yok öyle mutfağa dalmak boğarım seni sabah severken bakhay senin görümcelerine
şu topics karışmasın kaynana elti görümce
![]()
Benim hiç alimiyonum yok ama menemen güzel oluyor alimiyondaBizdede meşhur benimse var kullanıyorum tencere![]()
Hangi durumYemem beee,bu hafta çok akıllı kız oldum,çöpe atarmıyım emeğimi,inşallah karşılığını görürümde,bir de şu durum olmayaydı,karışmaz malum şahıslar karışmaz,ne işleri var aramızda![]()
Senin adın alimiyon ama bir tencere bilem yokBenim hiç alimiyonum yok ama menemen güzel oluyor alimiyonda![]()
Annemlerde vardı biz çocukken, telle ovarlardı,ne güzel parlardı,menemen mi,alıp denemek lazım minik bir taneBenim hiç alimiyonum yok ama menemen güzel oluyor alimiyonda![]()
Adım yeter dedim almadım çeyizimeSenin adın alimiyon ama bir tencere bilem yokçok.ayip
![]()
Yok reglim ya,ne çıkıcak kilo,onu diyorumHangi durumbeynim durdu
Aman bi burda eksikti yahu beynime sancı giriyor![]()
WuhuuuuuuuuuuuuuAdım yeter dedim almadım çeyizime![]()
Herkeslerde regl olmuş yaaa bu hafta battıkYok reglim ya,ne çıkıcak kilo,onu diyorum
Ben yattım yarın baya yorucu takım pazar öğle yemeği oyyyyy hade by byyyyyy iyi geceler öpüldünüz![]()