Bugün ne pişirsem?

Kızlar bugün köfte yapacaktım ama eşim isten yine geç geldi. O yüzden çorba yaptım sadece. Mercimek çorbasının tadını aldım resmen içine kimyon koyunca. Bugün cacık yaptım bi de , valla gözüm kimyona gitti ona da atsam mi diye :))) ne güzel bir şeymiş kimyon.

Arkadaşlar bir gün önceden kalan yemekleri yiyor musunuz ? Ben kanserojen madde olur mü acaba diye günlük yapıyorum. O yüzden de çok yoruluyorum. Mesela mercimek çorbası ikinci güne kalınca puding gibi oluyor. ya da sebze yemekleri bi tuhaf oluyor gibi. Pilavlar hic yenmiyor. Siz napiyorsunuz ?
Cacığa zeytinyağ ve kuru nane çok yakışıyor :)
Ben 3 günlük yemeği ısıtır koyarım pilav makarna da olsa ama granitte yemek saklamam ya cam saklama kabı ya da çelik tencere kullanırım ikinci kez ısıtırım kalanı tekrar kaldırmam çöpe atarım.

Cacığa zeytinyağ ve kuru nane çok yakışıyor :)
Ben 3 günlük yemeği ısıtır koyarım pilav makarna da olsa ama granitte yemek saklamam ya cam saklama kabı ya da çelik tencere kullanırım ikinci kez ısıtırım kalamı tekrar kaldırmam çöpe atarım.
Yaw senin nikini yirim ama :KK70: cok guzelll:KK74:

Lezzetinden çatlamış ekşi maya yada şöyle denizin gözünden çatlamış ekşi maya :KK70: nazar etme keserim haaaa kabarmaz sonra maşallah de:KK70:
Nazarım değmez benim taammı:63:görümcelerimin ilk laflarıdır bu,öğrendim bende:halay::halay:
Maşallah maşalllah:kk77:misss gibi görünüyo,kız bak en son 5 buçukta ceviz yedim dalacam mutfaa bak:kk77::kk77::kk77::KK71::KK71:

Nazarım değmez benim taammı:63:görümcelerimin ilk laflarıdır bu,öğrendim bende:halay::halay:
Maşallah maşalllah:kk77:misss gibi görünüyo,kız bak en son 5 buçukta ceviz yedim dalacam mutfaa bak:kk77::kk77::kk77::KK71::KK71:
Yoooook yok öyle mutfağa dalmak boğarım seni sabah severken bak:KK70: hay senin görümcelerine :KK70: şu topics karışmasın kaynana elti görümce :KK35:

Yoooook yok öyle mutfağa dalmak boğarım seni sabah severken bak:KK70: hay senin görümcelerine :KK70: şu topics karışmasın kaynana elti görümce :KK35:
Yemem beee,bu hafta çok akıllı kız oldum,çöpe atarmıyım emeğimi,inşallah karşılığını görürümde,bir de şu durum olmayaydı,karışmaz malum şahıslar karışmaz,ne işleri var aramızda:63:

Yemem beee,bu hafta çok akıllı kız oldum,çöpe atarmıyım emeğimi,inşallah karşılığını görürümde,bir de şu durum olmayaydı,karışmaz malum şahıslar karışmaz,ne işleri var aramızda:63:
Hangi durum o_O beynim durdu o_O
Aman bi burda eksikti yahu beynime sancı giriyor:KK11:

Back
X