Bugün ne pişirsem?

Annemlerde vardı biz çocukken, telle ovarlardı,ne güzel parlardı,menemen mi,alıp denemek lazım minik bir tane:KK66:
Makineye girince kararıyor telleyince parlıyor ama yıkanan su kararıyor ya da teli suyun altında durulayınca kara su akıyor sağlıksız sanırım. Ama menemeni efsane :super:

Makineye girince kararıyor telleyince parlıyor ama yıkanan su kararıyor ya da teli suyun altında durulayınca kara su akıyor sağlıksız sanırım. Ama menemeni efsane :super:
Aşınıyor,korozyona açık,fakat sütlük gibi küçükleri oluyor ya,bulundurulsa olur belki,ne farkediyor ki acaba menemeni güzelse

Aşınıyor,korozyona açık,fakat sütlük gibi küçükleri oluyor ya,bulundurulsa olur belki,ne farkediyor ki acaba menemeni güzelse
Bilmiyorumki farklı bir lezzet veriyor belki de psikolojiktir yoksa çok sağlıksız bir materyali var:KK48:

Makineye girmez ve telle ovalanmaz kesinlikle parlayacak diye canımıza mı kastedelim yahuuuuu:KK70:eskiden makine mı vardi

Günaydın canım sabah sabah cuma mesajlarının sesiyle uyandım ardı ardına valla . Annemi iğneye götürecektim babamı duydum o götürüyor ben hala yataktayım :KK45:
Haha ohhh keyif yap işte sende ne güzel ben uyuyamiyorum uyandığımda keşke uyusam ama malesef

Bdv ye iki üç gün takılmayı düşünmüyorum beni çok etkiliyor bazı konular
Bdv yüzünden hiç çocuk yapma isteği gelmeyecek bana böyle giderse içim şişiyor orada çocukla ilgili şeyler okudukça

Gunaydin kizlar hayirli cumalar topiginizi gordum hosuma gitti bende yerimi alayim dedim... benimde menumde
Tavuklu sulu parates
Bulgur pilavi
Cacik

Var ama oncesinde hazirlanip gezmeye gidecem ....

Gunaydin kizlar hayirli cumalar topiginizi gordum hosuma gitti bende yerimi alayim dedim... benimde menumde
Tavuklu sulu parates
Bulgur pilavi
Cacik

Hoşgeldin canım menün çok güzel afiyet olsun:KK49:

Tavuklu sulu parates
Bulgur pilavi
Cacik

Afiyet olsun tatlım iyi gezmeler

Back
X