- 7 Ocak 2018
- 27.466
- 79.769
- 598
- 35
Hayirlisi canim rabbim isteyen herkese nasip eder insallahPek bilmiyorum aslında bekarım, sizden öğrenicem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi canim rabbim isteyen herkese nasip eder insallahPek bilmiyorum aslında bekarım, sizden öğrenicem![]()
Amin inşallahHayirlisi canim rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Beni tek zorlamayan şey şehriye çorbası en iyisi bence de soğan koymayım aklıma gelmedi hiç koymamak teşekkür ederimSizi çok iyi anlıyorum 2 ay öncesine kadar ben de sizin gibiydim ama geçti geçiyor sizi zorlamayacak ne varsa onu yapın bi müddet soğan koymayın yemeklere
Ya balık çok fenaaaCnm benim mide bulantiparim gecene kadar patates peynir et yedim baska bisey yiyemiyordum sindi bitti mide bulantim ama tavuk ve baligin kokusunna hala dayanamiyorum
en patatesi kizartip yiyordum peynir ekmek pogaca et fipan oyle idare ediyordum zaten yemekler salcali diye yiyemiyordum simdi gecti cok sulur ne kadarliksin 3. Aya girdikten sonra azalip bitiyor zaten biraz daha sabretYa balık çok fenaaa
Ben patates te yiyemiyorum ki sabah dedim haşlıyım canm da istemişti haşladım bu sefer canım istemedi hay dedim...![]()
7 haftalığım daha hamile kalmadan önce yaprak sarma yapıp derindondurucuya koymuştum onları pişirip yiyiyorum karpuz yiyiyorum tuzlu çubuk kraker ceviz çiğ badem bunlarla idare ediyorumB
en patatesi kizartip yiyordum peynir ekmek pogaca et fipan oyle idare ediyordum zaten yemekler salcali diye yiyemiyordum simdi gecti cok sulur ne kadarliksin 3. Aya girdikten sonra azalip bitiyor zaten biraz daha sabret
Anladim cnm gecer insaalh biraz sabir7 haftalığım daha hamile kalmadan önce yaprak sarma yapıp derindondurucuya koymuştum onları pişirip yiyiyorum karpuz yiyiyorum tuzlu çubuk kraker ceviz çiğ badem bunlarla idare ediyorum
Geldim tatlımmmm bende özledim
Nerdesin yahu ruhum kayboluyorsun ortalıktanGeldim tatlımmmm bende özledim
Ben günlerce meyveyle beslendim gerisi midemi bulandırıyorduBeni tek zorlamayan şey şehriye çorbası en iyisi bence de soğan koymayım aklıma gelmedi hiç koymamak teşekkür ederim![]()
Evet çok ilginç benmde meyve yerken midem bulanmıyoBen günlerce meyveyle beslendim gerisi midemi bulandırıyordu![]()
Amin teşekkür ederizzzz hoşbuldukGünaydın herkese oooo buralar şenlenmiş hoşgeldiniz kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Konsere gidecekseniz çok oyalamayan pratik bir yemek yapKizlar gunaydin bende buraz once uyandim kahvalti yaptim ne yemek yapicam bilmiyorum aksam da ersan ersel in konseri var oraya gidicez. Yine yogun bir gun beni bekliyor
Cnm buzluktan yapmayi dusunuyorum. Hic kalkasimda yok yaaaaKonsere gidecekseniz çok oyalamayan pratik bir yemek yap
Güzel olmuş menünBugunku yemegim
Firinda kofteli patates
Sehriye corbasi
Coban salata