Bugün ne pişirsem?

bugün ne yapacağıma karar veremedim hala. Karnabahar yapmak istiyorum bol kimyonlu :)) tarif var mi :)) et suyu takintim bitti simdi kimyona sardım. Bi de büyük tuvaletimi düzenli yapmaya basladim kimyon kullanmaya başladıktan sonra. Kesinlikle çok sağlıklı

Karnabaharı haşla. Robottan geçir. Üstüne soğan rendele. 1 yumurta kır. İki kaşık un, 3 kaşık galeta unu koy. Tuz, karabiber, kırmızı biber, köri, kimyon ekle. 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip yoğur. Maydanoz da ekleyebilirsin istersen.

Köfte gibi ya da top top şekil de, fırında 200 derecede 45 50 dk pişir.

Karnabahar az falansa patates, havuç haşlayıp koyabilirsin.

Karnabaharı haşla. Robottan geçir. Üstüne soğan rendele. 1 yumurta kır. İki kaşık un, 3 kaşık galeta unu koy. Tuz, karabiber, kırmızı biber, köri, kimyon ekle. 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip yoğur. Maydanoz da ekleyebilirsin istersen.

Owwwwww bayıldım buna harikaaaa

Benim koca ve bebe de delisi bunun. Başka türlü karnıbahar gördü mü biri eve gelmiyor diğeri uykusu gelmiş taklidi yapıyor :KK70:

Bu tarifi pizza tabanı gibi de kullanabilirsiniz bu arada, kaşar ve sucuklu güzel oluyor.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:iykusu gelmiş taklidine bayıldım onun evet karnıbahar pizzasini biliyorum da bunu yeni öğrendim supermis:KK71:

ben bunu dener fotosunu da burdan paylaşırım

Bu çok güzelmiş :super:

ben bunu dener fotosunu da burdan paylaşırım
Kimyon güzel ama kararında, her yemeğe gitmiyor kimyon. Sende şey var çözdüm ben; bir şeye takınca, bir süre bıkana kadar ona devam ediyorsun kıyamam :KK68: Tarif benim de çok hoşuma gitti, ilk sen dene fotosunu da paylaş bizimle

Ayy keşke birileri gelse de yapsa yemeğimi hamile oldugumdan midem bulanıyo soğan kokusuna bile
Yaa kıyamam Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :anne: Hiç yok mu bu süreçte yardım edecek birileri

Ne yapabilirim var mı aklınzda hafif bişeyler
Midenizin bulanmadığı şeyler ne ise mesela, onlardan hafif ve uğraştırıcı olmayan şeyler hazırlayın. Hiçbir şey yapamadıysanız kahvaltı hazırlayın. Sonuçta geçici bir süre böyle

Back
X