Bugün ne pişirsem?

Olsun, biraz süre geçsin tekrar dene. Bu sefer daha güzel olacak eminim. Acaba çok mu harlı ateşte kızarttın? Öyle olunca içi çiğ kalıyor

evet öyle yaptım. Baktım dışı iyice kötüleşti aldım hepsini. Zaten tombik tombik yapmıştim içi pişmemiş.

aynen beni de atıp duruyor. Site çok yavaş.
Nohutu haşla iki bardak tabağa ayır ben kabuklarını çıkarıyorum suyunuda dökme kabukları temizlenmiş nohutu rondoya koy üstüne bir diş sarımsak iki kaşık tahin az kimyon tuz yarim limon suyu ekle yarim çay bardağı kadarda nohut suyu biraz zeytinyagi çek robottan bi tadına bakarsın tekrar lazım olanı koyarsın çok güzel oluyor ustune az yag az pulbiber

Sen mi açacakmışın önce,nerden tanışıyosunuz,benim üstüme gül mü kokladın he:110:
Aaaâaaa o da ne biçim laf yahu akşam gelim açıyım diyorsun sağolsun maridn bana acımış acivermis yoksa dillere düşecektim nerden tanış olduk yemek konusu derdinden ahahahahah

Aaaâaaa o da ne biçim laf yahu akşam gelim açıyım diyorsun sağolsun maridn bana acımış acivermis yoksa dillere düşecektim nerden tanış olduk yemek konusu derdinden ahahahahah
:D kızmadım kızmadım,güzel bir yer olmuş,beğendim,iyi düşünmüş konu sahibi;)

Buda ekşi maya ekmegim kızlar :KK72::KK72::KK72:
Screenshot_20180404-154442.webp

Back
X